sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Se järkyttävä määrä vaatetta

blogi4

blogi5

blogi7

blogi6

blogi3
 Pahoittelen tätä valkoista kohinaa, joka on blogini vallannut kuluneena kuukautena. Olen tapani mukaan haalinut kalenteriini aivan liikaa työläitä projekteja ja reissuja ja siitä syystä kaikki näpyttely sekä kuvaspämmi on saanut väistää sivummalle.Muistaako joku teistä tämän kirjoituksen, jossa esittelin hillitöntä määrää cyberkrääsää? 

Jepulista juu. Tässä kaikki tuo rompe ja krääsä ahdettuna yhteen asuun. Onhan tuota hilavitkutinta vähän joka lähtöön, mutta mielestäni cybertyyli vaatii sen että asuista löytyy jos jonkinmoista vempelettä. Karvasäärystimet jätin tällä kertaa sentään kaappiin sillä liika on liikaa. Kaikki kuvat ovat tuttavani Alexin kuvaamia, joten hälle kaikki krediitit näistä räpsyistä.

blogi2
DREADS  mady be me
GOGGLES etsy
NECKLACE nanbrck designs
SHRUG artifice clothing
CORSET & SKIRT lip service
BRACELET FLUFFIES lip service
SOCKS leg avenue
SHOES pennangalan

Ulkona sataa vettä ja nyt pitäisi olla mukamas se ihana ja täydellinen kreisikesä. Kävin äsken mylläämässä kukkapenkin reunuskivetystä kolmisen tuntia. Auta armias mitkä itikanpuremat ja paukamat sain lahjaksi, kylläpä kannatti taas tonkia. Muutaman iiiiiiiiiiiiiiiiiinisijän vielä jaksaa sietääkin, mutta silloin kun pelkästään pipossa ja huivissa kököttää päälle 20 minidraculaa, niin kyllä alkaa koettelemaan hermoja ja kovaa. Loppuminuuteilla olin viittä vaille valmis tekemään kaikista menevimmän blackmetalbiisin sanoituksella:
KILLKILLKILLKILLLLMURDERMUDERSLAUGHTER - THEM ALL. Semmoinen kymmenen sekuntin blastbeat-rykäys, jonka musiikkivideolla heilun pihamaalla liekinheitin kädessä noita verihirviöitä teurastamassa. Virtuaalipenis nousee kyllä ujosti kun ajattelen sellaista muurahaiskeon kokoista kuollutta itikkakasaa. Hnngh.


Jaksuhalit kaikille itikkasotaan joutuneille. I feel u.

Whitar - Sentinel

9 kommenttia :

 1. I feel you, meillä unohdettiin laittaa se itikka-ansa ajoissa päälle. :D Kamala mikä määrä oli itikoita, onneksi on tuollaisia "huijauskeinoja" olemassa niin pystyy ulkoilemaan paaaaljon mukavammin! ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itikka-ansa...? Siis onko teillä se semmonen mosquito magnet- laitos pihalla?

   Mie jo vihapäissäni googlettelin kaikkia mahdollisia itikkavempeleitä, kun tuntuu että ei nuo Autanit auta tuohon parven kokoiseen itikkalaumaan sitten alkuunsakaan..

   Poista
  2. Juu, onhan meillä! :) Muistaakseni oli Peten kaa puhetta siitä joskus, tänne muuttaessa se sillon ostettiin eli kaksi vuotta sitten ja on toiminut hyvin. Kunhan muistaa vaan ajoissa laittaa päälle, eli about toukokuun puolessa välissä. ;) Kerran kuussa sit kaasupullon täyttö ja Mosquito Magnetin puhdistus sellasen patruunan avulla, välillä houkutinaineen vaihto. Mukavampi ulkoilla pihalla pitkiäkin aikoja ja lapsen kanssa varsinkin, kun näin pienille ei oikein voi mitään itikkamyrkkyjäkään laittaa iholle. :)

   Poista
  3. Voi vitsit, oon kyllä kateellinen nyt. Mie jo tuosta masiinasta posmensinkin kovaan ääneen täällä kotona jotta sellainen pitäisi saada. Onko teillä ollut laitteessa mitään häikkää koskaan? Oon netistä lukenut vain vihakirjeitä laitteen valmistajaa kohtaan, joissa on moitittu kalliita käyttökustannuksia sekä sitä että joku osa laitteesta on koko ajan rikkinäisenä. Todella, TODELLA kallis laitoshan tuo on, niin jotenkin sitä olettaa että ison rahan vempele myös kestäisi hyvin.

   Mie vietän ite pihalla keskimäärin kolme tuntia päivässä, niin ai että tekisi nannaa jos saisi noita perkeleitä jollain muilla keinoilla loitommas, kuin vain huitomalla ja kiroilemalla..

   Poista
  4. Ei ole ollut mitään häikkää missään vaiheessa, kunhan huolehtii nuo kaasujutut sun muut. :) Ei täällä erkkikään ulkoilisi, jos tuota masiinaa ei pihalta löytyisi kun suht lähellä on kaksi järveä ja mettän keskellä nuita itikoita riittää. Kannattaa harkita ja ainahan on mahdollista kysyä esim. naapureilta kimppaostosta, vaikutusalue on kuitenkin aika suuri ja jos naapurit on suht lähellä, niin hyötysivät hyökin siitä. :) Meillä ei se onnistunut kun naapurit ovat sen verran kaukana, mutta mitään ongelmia ei ole ollut lainkaan ja toimii hyvin niin eipä tuo haittaa.

   Kalliita vekottimia kyllä ovat, mut ainakin meistä tuo on todellakin ollut hintansa arvoinen. :) Meillä tosin naapurit on sen verran kaukana, et ei ollu mahollista kimppaostoksena tuota miettiä, mutta kyllä se itsensä takasin maksaa, jos tykkää ulkoilla päivittäin! :) Ja pitää vaikkapa puutarhajuhlia, paljon mukavampaa on ilman itikoita. ^^

   Poista
 2. Aivan mahtavia kuvia! Harvemmin törmää yhtä tyylikkäisiin cybertypyihin kuin sinä :) Tuon korsetin vain haluan, mustana kylläkin, aaah <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kehuloista <3 ^_^

   Tää korsetti on kyllä mainio ulkonäöltään, mutta ehkä semisti epäkäytännöllinen. On vähän sellanen olo ku pukisi kahdet housut päällekäin, kun vaatii väkisinkin sen kiristävän korsetin alle. Ilman aluskorsettia on kyllä niin hookoonblöö tuo vyötärönseutu että ei oo tosikaan. :P

   Poista
 3. Sinusta ei saa kyllä hyväkään kuvaaja kaunista puolta esiin. Ei ainakaan tuolla läskinaamalla, saatika noilla hyllyvillä reisillä jotka tursuu sukkien reunoista yli....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miksi helvetissä sitten luet tätä blogia jos oot kerran sitä mieltä että sen pitäjä on niin saatanan ruma että pitää kommenteissakin se sanoa??! Kaikki muodot ovat kauniita ja jos et osaa sitä arvostaa niin pidä turpasi kiinni tai häivy lukemasta tätä blogia!

   Poista

Headbanging metal mayhem!

Käytän Special Effectsin tai Directionsin shokkivärejä.
.. Ja olen 168cm pitkä. :)
Värjään ja leikkaan hiukseni itse, en käy kampaajalla.