sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Kolmetoista sisustustyynyä

IMG_3739
IMG_3740

Saan taas laittaa rastin ruutuun yhteen laatikkoon puuttuvien sisustusesineiden listalle. Talon edellinen omistaja oli vetänyt sähköt seinään yhdelle kytkimelliselle valaisimelle, ja sekös tuotti melkoisesti päänvaivaa. Kaikki kytkimelliset seinävalaisimet tuppaavat olemaan yleensä joko a) ulkokäyttöön tarkoitettuja taikka b) helkkarin rumia loisteputkivalaisimia. Juuri niitä lampetteja joita tapaa useimmiten jossain 90-luvulla rakennetuissa kylppäreissä peilikaapin yläpuolella. Etsin tätä sopivaa seinävalaisinta puolisen vuotta, ja kuin sattuman kaupalla se tupsahti nokan eteen kun surffasin tylsyyksissäni aivan toisenlaisia valaisimia ebaysta. Tämä painava, pikkuinen lasivalaisin oli tarpeisiimme juuri sellainen mitä etsittiinkin. Makkarin kattovalaisin on värisävyltään kylmä ja todella valaiseva, ja pöytävalaisimet sellaisia etteivät ne kovinkaan paljoa valaise. Seinävalaisimen ja pöytävalaisimen yhdistelmä on upea ja lämminsävyinen, juuri täydellinen yöllisiin lukutuokioihin peittoburritoon kääriytyneenä!

IMG_3718
Olen juuri nyt täysin rakastunut siihen, kuinka upeasti valo tanssii seinillä iltojen pimentyessä. Lämmin valaistus ja muhkeat untuvapeitot suorastaan huutavat sukeltamaan luokseen! Jo pelkkää ylempää kuvaa katsellessa näen itseni ponkaisemassa petiin äksänä, korkealta ja kovaa. BANZAIIII!

soffa
IMG_3736

IMG_3738

Sisustustyynyjen suhtaan saatoin pistää ehkä vähän ranttaliksi. Vähempikin kai riittäisi, mutta nämä upeat kuosit ja tekstuurit ovat pistäneet miun pään pyörälle ja haluan hamstrata valkean soffan kaveriksi yhä enemmän ja enemmän erikokoisia ja näköisiä tyynyjä. Ehkä se sallittakoon vielä tässä vaiheessa, kun sohvaa näkyy tyynyvuoren alta tilkkanen..

4 kommenttia :

 1. Mä oon nyt tuota teidän makkarin seinää tuijotellu.. se on niin samansävyisen näköinen mitä meidän makkarin seinä. Ja sitten kun on makkarissa vielä samanlaiset verhotkin! :D

  Tosin teidän makkari onkin sit muuten paaljon viimeistellynpi ja sieltä sisustuslehdestä napattu. Meidän sänky ei oo ikinä pedattu, yöpöydillä lojuu kainenäköistä turhaa kamaa ja sistuselementteinä sulassa sovussa ovat minun pari vitriinillistä my little poneja ja miehen vinyylilevyt ja peliaiheinen taulu :D

  VastaaPoista
 2. Voisitko tehdä videon sun kulmien meikkauksesta ja siitä, että kerrot miksi sulla ei ole kulmia

  VastaaPoista
 3. Olet kyllä yksi ja ainoa blogin kirjoittaja jota jaksan seurata, ja innolla. Tuo teidän makkarin seinä on kyllä muutenkin sen värinen mitä tavallinen suomalainen ei suostuisi pistämään seinilleen (ei tietenkään millään pahalla, sehän on hyvä asia) eli ihan järkyttävän hieno!

  VastaaPoista
 4. Huikea blogi sulla! Paljon hienoja kuvia ja mielenkiintoista luettavaa. (:

  VastaaPoista

Headbanging metal mayhem!

Käytän Special Effectsin tai Directionsin shokkivärejä.
.. Ja olen 168cm pitkä. :)
Värjään ja leikkaan hiukseni itse, en käy kampaajalla.