sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Nettishoppailun FAQ

Mistä oot ostanut...?Rastat
Teen rastani itse, ja materiaalit, elikkä kuituhiuksen (kanekalon jumbo braid) ostan yleisimmin ebaysta. Edulliset hinnat, nopea toimitus Briteistä. Jos ulkomaashoppailu tuntuu liian hankalalta, voi kuituhiusta ostaa myös vaikkapa Cybershopista.
Tutoriaalin tyyppisen rasta-ohjeen olen näpytellyt TÄNNE.

Ohjeet rastojen tekoon löydät videomuotoisena TÄÄLTÄ
Ja videomuotoiset ohjeet rastojen kiinnitykseen TÄÄLTÄ

Cyberloxit
Cyberloxshop Monipuolinen valikoima todella näyttäviä hiuslaitoksia edullisin hinnoin. Myyvät myös materiaalia niille nikkareille, jotka haluavat tehdä lisäkkeensä aivan itse. Tekevät myös custom made-hiuslisäkkeitä tilauksesta. Ylhäällä olevassa kuvassa näkyvät Cyberloxit ovat malliltaan NÄMÄ.Hiusvärit
Tilaan hiusvärit aina ebaysta riippuen siitä mitä väriä kulloinkin tarvitsen. Directionsin shokkivärit tilaan aina TÄLTÄ myyjältä, Special Effectsin TÄLTÄ tai TÄSTÄ NETTIKAUPASTA. Kaikki edellämainitut ovat luotettavia ja hyviä kauppakumppaneita, ja värit saapuvat postilaatikkoon nopeasti.

Videomuotoiset ohjeet hiusten värjäämiseen pinkeiksi löydät TÄÄLTÄ

Vaalennusaineet
Käyn ostamassa hapetteet ja vaalennusjauheet yleisimmin Hairstoresta, mutta joskus haksahdan aivan tavallisiin markettivaalennuksiin joita saa kaikista mahdollisista kaupoista. Elea-merkkinen vaalennusaine on erittäin tehokasta, ja maksaa vaivaiset 5-6 euroa pötikältä Tokmanneilla. Hairstoren vaalennusaine on suhteessa erittäin kallista, mutta myös sen verran ätkyä että mustakin hiusväri saa kyytiä. Yhteenvetona voisi kuitenkin sanoa, että markettivaalenteet ovat todella hyviä oman hiusvärin vaalentamiseen (juuresta), ja Hairstoren 9% hapete sopii mainiosti koko pään värinpoistoon kun on tarkoitus poistaa vaikkapa todella tummia sävyjä. Nyttemmin Eleaa on ollut vaikeahkoa löytää jopa tokmanneilta, ja testaamani Biozellin vaalennejauheet ja hapetteet on tullut todettua oivallisiksi vaihtoehdoiksi kalliimmille Hairstoren vaalenteille. Eli summa summarum, Biozellin vaalenteita suosittelen lämmöllä!


Hiustenpidennkset
Olen ostanut aitohiusksisia klipsipidennyksiä kahdelta eri myyjältä. Molempien myymä hius on 100% aitoa, testattu värjäämällä shokkiväreillä. Hairtrade myy laadukasta remyä, ja myös ltä ebay-myyjältä tilattu hius on ollut hyvälaatuista ja pehmeää ja kestänyt käytössä uudenveroisena. Jos halajaa räväkän värisiä klipsejä (jotka ovat mahdollisesti samaa väriä kuin oma pää), voisin sanoa fiksuimmaksi vaihtoehdoksi luonnonvaaleiden klipsihiusten ostamisen. Mieluisen värin saa helpoiten niin, että värjää lisäkkeensä itse.Piilolinssit
Youknowit Tilaan piilolinssini oikeastaan poikkeuksetta AINA täältä. Linssit ovat lähestulkoon puolet halvemmat kuin kotimaassa, ja valikoimasta löytyy kyllä simmuja ihan jokaiseen makuun.
Eyecandylens Laaja valikoima silmiä laajentavia "Circle lenssejä" , toimitus kiinasta kestää pari viikkoa.
Suomessa shokkilinssejä myyvät mm. Cybershop, Morticia ja EMP, joskin ovat hinnaltaan reippaasti kalliimpia kuin vaikkapa Youknowit:llä.

EDIT 27.3.2016: Nykyään piilolinssien hinnat ovat nousseet Youknowit- yrityksessä sen verran paljon, että täältä Suomen kamaralta linssit saa miltei samaan hintaan vaikkapa EMP:ltä tai Cybershopista.


 Vampyyrinhampaat
Omat Twilight / True Blood - henkiset Vampyyrinhampaani olen saanut blogin kautta suoraan johtavalta valmistajalta, Custom Fangsilta. 
 100% käsin tehdyt hampaat tehdään jokaiselle tilaajalle henkilökohtaisesti juuri omaan purukalustoon sopiviksi, joten siitä syystä hinta on hiukan korkeampi kuin vastaavilla hupilikkeistä löytyvillä tekohampailla. Custom fangsin valmistamat hampaat kestävät käytössä vuosia, ja ne valmistetaan samasta materiaalista kuin oikeatkin hammasproteesit. Yhden hammasrivistön hinta vaihtelee sadasta eurosta ylöspäin hammasmallista riippuen.

Lävistyskorut
Ostan lävistyskoruni miltei poikkeuksetta Crazy Factorysta.
Edulliset hinnat ja nopea toimitus takaavat sen, että olen ollut tyytyväinen jokaisella tilauskerralla.
Yli 20€ suuruiset tilaukset lähetetään täysin ilman postikuluja.

Pari goottityylistä nettikauppaa joista olen tilannut, ja voin suositella:

Suomalaiset:

Emp Monipuolinen valikoima rock/goottihenkisiä vaatteita, mm. laaja katsaus Alchemyn koruja ja crazy-linssejä. Joissakin vaatteissa (13 cats) kokoluokitus voi olla isompaa kuin mihin on normaalisti tottunut, joten kannattaa katsella kokotaulukoita tarkasti. Yrityksen toiminta on luotettavaa ja toimitukset erittäin ripeitä. Plussaa myös ilmaisesta palautuksesta!
Backstreet Sivut päivittyvät säännöllisesti uusista, kauniista vaatteista. Toimitus on nopeaa ja laatu vaatteissa perushyvä. Plussaa siitä että alennuspäiviä järjestetään suht. usein, sekä varsinaisessa Helsingin liikkeessä että nettikaupassa. :)
LOPETTANUT// Morticia , sivu on ollut jossain välissä todella passiivinen ja hiljainen päivitysten suhteen, joten siitä miinusta. Valikoima ei ole myöskään erikoisemmin vaihtunut, vaan aikalailla samaa tavaraa myynnissä kuin aikoja sittenkin. Jos etsii kiristyskorsettia, niin täältä niitä ainakin löytyy.
Underground Store (ei varsinainen nettipulju) Lävistykset edullisia, ja Joensuun lävistäjä on ammattitaitoinen. Vaatevalikoima pienehkö, mutta mitäpä yhden huoneen kokoiselta kaupalta voisi olettaakaan.
FinnishDesignShop myy lähinnä sisustustavaraa, ei erikoisemmin gootikasta. Olen tilannut täältä kolmisen kertaa, ja jokaisella kerralla kaupat ovat sujuneet moitteetta. Finnish Design Shopin hinnat eivät ole halvimmasta päästä, mutta laadukkaaseen kannattaakin sijoittaa. Nimensä mukaisesti liike myy siis Suomalaista ja pohjoismaista design-tavaraa.
Pretty Pakollinen nettikauppa kaikille meikki / kauneusfriikeille. Laaja valikoima kirkkaan värisiä luomivärejä, ja näyttäviä tekoripsiä!
Pahis.fi Kauniita gootti-ja rockhenkisiä vaatteita, kosmetiikkaa ja hiusvärejä laidasta laitaan. Luotettava nettikauppa josta saa mitä tilaa!
Punanaamio Vaikka punanaamio onkin pääasiassa naamiaiskauppa, saa kyseisestä liikkeestä ostettua myös laadukkaita tekoripsiä ja meikkejä Grimasilta. Useissa meikeissä käytän Ardellin 115-ripsimallia ja liimaa, jota löytyy punanaamiosta edullisin hinnoin. Toimitus isommallekin tilaukselle n. 5 euroa.
Blackgroup Blackgroupin tuotteet kohtuuhintaisia, ja toimitus nopeaa. Aikoinaan tilaamani matto on kestänyt käytössä moitteettomana jo iät ajat. :)
Brandos Mahtava, uudistuva valikoima mm. Iron fistin tuoreimpia kenkämalleja. Iso plussa siitä, että hintoihin sisältyy toimitus sekä tuotteiden palautus!
Footway Tilasin omat Moonbootsini tästä nettikaupasta. Toimitus oli erittäin nopea ja kaupankäynti vaivatonta! Harmi vain, etteivät kengät kestäneet edes vuotta.
Lush on varmasti monelle kosmetiikkahamsterille jo tuttu juttu. Monen muun tapaan olen aivan rakastunut Big-shampooseen, ja tilaankin sitä varastoon aina kun tuntuu että kaipaan arkeen pientä luksusta.
KVLT -nettikauppa on undergroundimman metallimusiikin ja oheistuotteiden mekka. Suosittelen kyseistä putiikkia jokaiselle metallimörinästä tykkäilevälle aivan ehdottomasti. Tilasin täältä hihamerkkejä, ja tuotteet saapuivat postilootaan muutaman päivän päästä tilauksesta. Ei mitään moitittavaa.
Aprilli  Grimas- tuotteiden mekka. Edullisesti ja laatua. Täältä tilaan luomivärini!
Totentanz Ykkösmesta Killstarin kamojen tilaamiseen. Myynnissä myös erikoisempia goottireleitä mm. steampunktyyliin ihastuneille!Ulkomaiset:

Bizzare.nl Erinomainen valikoima Lip Serviceä, Cyberdoggia, New Rockia ja monia muita kenkäbrändejä. Hinnat ovat korkeahkot, mutta myynnissä on myös harvinaisempaa LS:n relettä jota ei mistään muualta enää uutena saa. Releitä löytyy laidasta laitaan, ja harvinaista kyllä, Bizzare myy yhä Amokin erikoisempia reivipöksyjäkin! Postikulut ovat kymmenen euroa isommallekin tilaukselle, ja paketti löytää perille keskimäärin 1-1,5 viikossa. Tätä kauppaa suosittelen oikein lämpimästi kaikille!
Dysfunktionaldoll Goottivaatteita, asusteita, koruja ym jenkeistä. Paketti saapui 1,5 viikon kuluttua tilauksesta. Postikulut ovat suoraan liikkeen kautta tilattaessa todella korkeat, mutta emailin välityksellä ne saa (tai ainakin sain itse) ne todenmukaisemmiksi.
Artifice clothing Oon tilannut Artificeltä yhteensä kolmesti, ja jokaisella kerralla homma on toiminut moitteetta. Nykyään Artificellä on sopimus USA:n postien kanssa, jonka vuoksi postikulut ovat nousseet vuoden sisään muutamista dollareista huikeisiin lukemiin. Pienimmänkin pvc-rievun postikulut ovat n. 30 dollaria.
Restyle Goottivaatteiden alemarketti. Hinnat ovat todella edulliset Suomen hintoihin verrattuna, ja tuotevalikoima ihan kohtuullinen. Varoituksen sanana huikkaisen kuitenkin, että koruja ei kannata todellakaan tuolta harkita tilaavansa. Tilasin yhteensä kolme riipusta ja yhden sormuksen isolla koristetimantilla. Kaikki helyt hajosivat ensimmäisellä käyttökerralla. Yksi napsahti keskeltä kahtia (liitin petti), toisesta korusta hajosi ketjun kiinnityshakanen ja timantti putosi sormuksesta irti huonon liiman takia. Kolmannen korun peurankallosta katkesivat sarvet heti kättelyssä. Rihkamaa siis kyseessä ja paskinta mahdollista kiina-laatua. 0/5, en suosittele ainakaan koruvalikoimaa.
LOPETTANUT?// Pennangalan Kauniita kenkiä, joita valmistetaan myös mittatilaustöinä. Värivaihtoehtoja on monia, samoin pohjamalleja. Pennangalanin koot ovat pienehköjä, joten kannattaa tilata yhtä kokoa isommat bootsit kuin käytät normaalisti. Kannattaa myös varautua siihen, että toimituksessa voi kestää muutamista viikoista kuukausiin.
Underground Acylum Nettikauppa, joka myy monipuolisesti erilaisia goottihenkisiä vaatteita kohtuuhinnoilla. Tilasin puljusta yhden topin, ja sille tuli postikuluja reilut 10 dollaria, eli suhteellisen halvalla pääsi. Yrityksen kommunikaatio emailin välityksellä on todella hyvää.
LOPETTANUT// Xtra-x Saksalainen goottihenkinen nettikauppa. Kommunikaatio on vähän niin ja näin. Isommassa tilauksessa osa tuotteista jäi puuttumaan (eivät olleet tilanneet niitä edes varastoon), mutta tästä ilmoitettiin sähköpostiin ja rahat palautettiin. Koot heittelevät joidenkin merkkien vaatteissa mielivaltaisesti, varsinkin miesten vaatteiden kohdalla. Kannattaa siis olla tarkkana.
LOPETTANUT// Lip Service Goottivaatetta moneen lähtöön. Kilometrimiinus tappavista postikuluista, jotka ovat pienimmällekin rievulle 40 dollaria. Kimppatilaamalla hinta jakaantuu tietysti vähän inhimillisemmäksi.
Corsets uk/ Corset story Erinomaisen hyvälaatuisia ja kohtuuhintaisia korsetteja myyvä yritys Briteissä. Korsetteja laidasta laitaan, muoviluitetuista koristekorseteista vahvasti luitettuihin tightlacing-korsetteihin. Omat kokemukseni yrityksestä ovat hyvät (toimitus n.1,5 viikossa), ja tuote oli halutunlainen.
Karmaloop mm. Jeffrey Campbelleja erittäin laaja ja kattava valikoima. Toimittavat kengät DHL:n kautta, josta antaisin henk.koht. miinusta. Tuotteen joutuu noutamaan joko itse, tai olemaan tavoitettavissa puhelimen välityksellä 24/7.
Solestruck Hurja ja alati laajentuva valikoima merkkikenkiä laidasta laitaan. Monipuolisesta valikoimasta löytyy niin matalaa ja näyttävää kenkää kuin myös superkorkeaa platformiakin monissa eri väreissä ja materiaaleissa! Toimitus tapahtui parissa viikossa DHL:n kautta. Liike sijaitsee Jenkeissä joten tullimaksuihin kannattaa varautua jo etukäteen. Erityisplussaa antaisin Solestruckille nopeasta asiakaspalvelusta ja siitä, että tuotteiden laatu on taatusti hyvää! Pieninkin virhe otetaan huomioon ja asiakkaan tarpeet asetetaan aina etusijalle.
Disturbia clothing Kauniisiin ja näyttäviin printteihin painottuva vaateliike. Värikkäistä ja/tai makaabereista printeistä saatavilla usein sekä t-paitoja, että myös mekkoja tai tunikoita. Yritys toimii Iso-Britanniassa, joten paketit matkustavat Suomeen ilman ylimääräisiä tullikuluja!
LOPETTANUT..?// Deecom Tilasin Deecomilta kolmet supermakeet reivipöksyt, ne saapuivat alle kahdessa viikossa ja ilman tullikuluja, sillä yritys sijaitsee euroopassa.
Redemptionclothing Laaja ja säännöllisesti uudistuva valikoima Lip Servicen vaatteita. Jos haluaa hankkia uusimmat uutuudet ensimmäisten joukossa preorderina, kannattaa kääntyä Redemptionin puoleen. Toimitus on nopeaa, ja kommunikaatio erinomaista. Vaikka nettisivujen ulkoasu onkin epäilyttävän huonosti tehty, on kauppa yksi luotettavimmista.
Killstar Okkulttivaatteiden mekka. Hyvälaatuisia vaatteita näyttävillä printeillä! Edulliset toimituskulut, kahdelle tuotteelle vain kuutisen euroa.
Sourpussclothing Hieno valikoima "söpömpiä" ja harvinaisemmin myynnissä näkyviä goottivaatteita ja mm.iron fistin kenkiä. Postikulut yksille pikkukorkkareille vaivaiset 15 dollaria jenkeistä.
Katesclothing Luotettava ja nopea nettikauppa kohtuullisin hinnoin. Hyvä valikoima kaikenlaisia goottivaatteita ja kenkiä, eivätkä hinnatkaan huitele ihan pilvissä saakka.
Actual Pain Jenkeissä toimintaansa pyörittävä yritys valmistaa vaatteita makaaberein ja näyttävin kuvin varusteltuna. Mm. legginssejä ja toppeja laidasta laitaan. Vaatteiden toimituskulut lisäsivät hintaa n. 15 dollarin verran.
Sugarpill Superpigmenttisiä luomivärejä Jenkeistä! Hyvälaatuiset ja parhaimmat luomivärit löytyvät täältä ihan ehdottomasti. Purnukka on hintaansa nähden valtavan iso ja sisältöä riittää isältä pojalle.
Glamour doll eyes Irtoluomivärejä, joissa riittää pigmenttiä hurjasti! Yritys josta luomivärejä saa tilattua myös kätevästi pienemmissä pakkauksissa jos on värin suhteen epävarma. Nopea toimitus ja huokeahkot hinnat!
Dollskill Oivallinen valikoima uusinta Lip Serviceä sekä Uniffin vaatteita hyvillä hinnoilla. Kannattaa ehdottomasti tsekkailla Dollskillin säännöllisesti päivittyvä alevalikoima! Olen tilannut tästä putiikista jo useammankin kerran kilttiä ja kolttua, ja joka kerta rakastun toimivaan ja hyvään palveluun. Todella nopea toimitus!
LOPETTANUT// Androm Tilasin tästä kaupasta kaksi Lip Servicen vaatetta, sain vain toisen. Siitä syystä on vähän niin ja näin, suosittelenko putiikkia ensikädessä kenellekään. Rahat palautuivat toisesta vaatekappaleesta muutaman päivän sisällä, joten en kaikeksi onneksi joutunut sentään maksamaan tyhjästä.
House of Widow oh boy, tässäpä vasta putiikki joka myy EI OOTA. Tilasin täältä topin, ja sain viikon päästä ilmoituksen sähköpostiini ettei koko tuotetta löydy enää varastosta. Ookoo, ei siinä mitään. Osa rahoista palautui paypalin kautta parin päivän kuluttua, ja muutaman sähköpostin lähettämisen jälkeen sain loputkin. Jäi kuitenkin vähän valju maku suuhun.
Raveready Putiikki, joka myy överihienoja reivipöksyjä ja kaikkea rekvisiittaa jota reiveihin voi ikinä tarvita, naamatimanteista, kaasumaskeista ja uv-meikeistä lähtien.
----

Siinäpä vastaus moniin heittämiinne kysymyksiin.
Jäikö joku tieto puuttumaan?

73 kommenttia :

 1. Tämäpä pitääkin pistää kirjanmerkkeihin, suurkiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että olin siis hyödyksi :)

   Poista
  2. minkä merkkisiä hiusvärejä käytät?
   ja minkä merkkinen on sun pinkki hius väri?
   ja saako niitä silleen ku haluisin värjätä latvat silleen vaan latvojen päät,niin silleen että ei tarvitse sellasta isoa pakkausta ostaa?:DD
   mminkäs hintasia ne ovat?

   Poista
 2. Mä voin suositella vielä Kinky Angel'iä. Viimeksi kun olen tilaillut niin on tullut ihan muutamassa päivässä tuotteet sieltä (Englannista) Suomeen :)
  http://www.kinkyangel.co.uk/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos täydennyksestä! Itseasiassa KA:n sivuja olen aiemminkin katsellut, mutten sitten jostain syystä koskaan tilannut. Pidetään mielessä.

   Poista
  2. Kiitos täydennyksestä! Itseasiassa KA:n nettisivuja olen vilkuillut aikaisemmin mielenkiinnolla, mutta on sitten kuitenkin jäänyt tilaamatta. Pidetään mielessä! :)

   Poista
 3. Tämä tulee kyllä kirjanmerkkeihi, jos joskus tarviin taas infoo niiaukaisen tän vaa.thanx!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla että tästä on siulle hyötyä!

   Poista
 4. Kannattaa olla hintsusti varovainen tuon mainitsemasi Eyecandylensin kanssa, laatu ei aina ihan ole sitä mitä luvataan ja ongelmatilanteissa asiakaspalvelusta on hankala saada apua. Esimerkiksi täällä pitkähkö kirjoitus silmädamagesta mitkä eräät heidän myymänsä linssit yhdelle bloggaajalle aiheuttivat: http://www.hystericmint.com/2012/04/how-circle-lens-damaged-my-eyes.html

  Ja googelilla löytyy lisää samantapaista settiä muiltakin ko. kaupan kanssa asioineilta. Tuossakin puhutaan tietyn linssivalmistajan merkistä, mutta eniten kauhistutti se, ettei myyjä tai maahantuoja ota mitään vastuuta vahingosta. Allekirjoittaneellakin hajosi saman merkin linssi silmään, onneksi ilman suurempia vahinkoja.

  Yleisesti ottaenhan circle lensit ovat varmasti ihan laadukkaita, mutta kannattaa suhtautua tietyllä varovaisuudella niihin kuitenkin. Geo on semmoinen valmistaja mitä useimmat kehuu ja omista kokemuksistakin voin sanoa, että heidän linssit ovat käyttömukavuudeltaan todella hyvät ja vaihtoehtoja on paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meinasin laittaa tuon linkin itsekin eyecandylensin suosittelun kylkeen, mutta jätin sitten kuitenkin laittamatta. Oma kokemukseni heiltä tilatuista circle-linsseistä on hyvä, eivätkä ole haitanneet näköä millään lailla. Ovat olleet sekä esteettisesti kauniit, että myös käyttömukavuudeltaan oikein hyvät.

   Voihan olla että kyse on tosiaan vain tietyistä/tietyn valmistajan linsseistä, käsittääkseni heille tulee piilareita useilta eri tehtailta. Harmi, että jyvien seasta löytää noinkin hirveitä akanoita. :( Kieltämättä pistää vituttamaan tuollainen välinpitämättömyys, mitä Hystermintinkin kokemuksista huokuu. Käsittämätöntä, kuinka isot firmat eivät piittaa omasta maineestaan ja sitä kautta kuluttajien hyvinvoinnista.

   Poista
 5. ihanat musta noi ihme Cyberloxit !!!
  mut ku noi maksaa £29.99 nii ku mä en oikeesti osaa muuttaa noita euroiks, niin jos viitsit olla niin ihana, ja kertoa mitä noi maksais euroissa, niin se olis mahtavaa !! <3 (:

  sulla on ihania piilareita ! :3
  emmätiiä muistatko kun kerroin kerran, että ostin sellaset mustat piilarit, mut mun silmät on idarit eik ne tykkää niistä.. tosin oon surkee myös laittaa niitä silmään.. jos yritän, ne vaan kääntyy ympäri :/ v*tuttaa.. :c

  ps. kun sulla oli kerran se kysely rastojen tekoon joko kuvina tai videolla, ootko tekemässä sitä ? :)

  ja hei kysymyspostaus olis joskus kanssa kiva :)

  okei varmaan suo kiinnostaa mikään noista mitä sanoin.. mutta se hinta (£29.99) olis kiva tietää euroina, jos olisit siis niin ihana ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa tsekkailla sellaista sivua kuin http://www.xe.com/ucc/ .. Kyseessä on kansainvälinen valuuttamuunnin, jolla saat muunnettua summan kuin summan juuri oikeaan rahayksikköön! 29,99£ on euroina n.36,3 euroa.

   Muistatko edellisiä piilareita käyttäessäsi, tutustuitko piilareiden käyttöohjeisiin? Käsittääkseni piilarit kääntyvät yleensä ymäri, jos ne yrittää laittaa simmuun väärin päin. Sormen pään päällä katsottaessa linssin pitäisi näyttää kuppimaiselta, ei sellaiselta sivuillepäin levenevältä/laakealta.

   Kyllä rastoista on tulossa jonkinmoista tutoriaalia, kunhan saan laitettua uuden projektin taas alulle. Samaten jonkinlaista kysymyspostausta on viritteillä, pysyhän kuulolla. ;)

   Poista
  2. kiitti ihan sikana ! :3
   kyllä mä tietääkseni ne ohjeet varmaan 5 kertaa luin läpi.. tai noh, mä ostin ne piilarit siis cybershopista, ja siinä tuli mukana jotku cybershopin omat ohjeet..

   ja hei varmasti pysyn kuulolla, vannon etten tuu koskaan lopettaa tän blogin lukemista, niin kauan kun vaan pidät pystyssä ! :) <3

   Poista
 6. Mie tykkään sinun tyylistä aivan hirveesti! :)Soppii sulle tosi hyvin,Mut olis kiva nähä kuvia susta enne tota cybergootti tyyliä.Niin mie aattelin että voisiks sie tehä semmosen postauksen missä on kuvia susta "normaali" tyylisenä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyylimuutoksista olen tehnyt erillisen kirjoituksen aikoinaan tänne:

   http://brain-chain.blogspot.com/2010/05/tyylimuutoksia-kautta-aikojen-1991-2010.html

   ja huumorimielessä kokeilin tavistyyliä pari viikkoa takaperin tälläisellä lopputuloksella. ;) http://brain-chain.blogspot.com/2012/03/tyylinvaihdos.html

   Poista
 7. Ihanuutta tämä postaus, kiitos aivan helekatisti! Elä vejä minuu hirteen tästä jos tähä on jossahi vastaus, mutta ootko käyttäny nuita mm. Cyberistä saatavia Crazy Color-värejä (varsinkaan Pinkissimoa)? Että jos oot, niin eroaako Directionsin väristä (oletan että käytät ite Flamingo Pinkkiä :D) jotenki: pysyykö huonommin/paremmin jne. ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Crazy-colorin Pinksissimo-väri kesti hiuksissani vajaat kaksi viikkoa kirkkaana, enkä niitä kyllä yhden kokeilukerran jälkeen suosittelisi henk. koht kenellekään. Toki pysyvyys riippuu myös ihan hiuslaadusta. :) Directionsin Flamingo Pink pysyy hiuksissani kirkkaana n. 3-4 viikkoa, Special effects 1kk-2kk ajan.

   Poista
  2. no voihan perskele, oon yrittäny värjätä kohta puoltoista vuotta samalla Crazycolorin pinkissimolla ja tulos on ollu se että väri ei kestä kirkkaana kuin n. viikon vaikka hiuksia harvoin pesen (huh, kuulostaapa pahalta :D).

   Poista
  3. Kannattaa testata muita hiusvärimerkkejä, josko ne kestäisivät paremmin! Omat kokemukseni ovat tosiaan melkolailla samat kuin siulla, joten et ole yksin nopeasti haalistuvien hiuksien kanssa. ;)

   Poista
 8. Kiitos hiusvärilinkeistä - laitoin neljä purkkia directionsia heti tilaukseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että olin siis hyödyksi! :)

   Poista
 9. heei muuten niistä cyberloxeista vielä, jos sielt tilaa, nii tuleeks siin niiku 2 sellast juttuu, vai pitääks niit tilaa 2 et sais periaattees molemmille puolille päätä ? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tarvitse ostaa kahta kertaa, yhdellä ostolla saa kaksi lisäkettä molemmille puolille päätä. :)

   Poista
 10. Vui kiitos ihan tolkuttomasti tästä listasta!! <3 Ootan jo seuraavan palkan tuloa .... ;D Mutta hei, kun oot tilannu tuolta youknowit:stä linssejä, niin tilaatko 90päivän linssejä vai vuoden? Kokemuksia kaipailisin. Joskus itelläni oli vuoden linssit mitkä ostin cybershopista, hyvin kyllä palvelivat niinpitkään kun jaksoin käyttää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilaan yleensä vuoden kestoisia linssejä, koska käytän piilareita vähintään kaksi päivää viikosta, yleensä vielä enemmänkin. :) Vuoden linssit eivät kovin paljoa enempää maksa kuin kolmen kuukaudenkaan, joten sinänsä pari euroa lisähintaa ei niin hirveästi siinä tunnu.

   Poista
  2. Nyt vasta pääsin vastailemaan... Niin ei rahallisesti mutta sitten käytössä. Ne omat vuoden linssit oli aika "kuivat" sisätiloissa ja silmiä piti räpytellä aika tiuhaan, ulkona ei huomannutkaan että oli linssit päässä. Että ootko käyttäny noita 3kk linssejä, et eroaako vuoden linsseihin mitenkään? Hengittääkö paremmin etc.

   Poista
 11. Ooh, rakastuin noihin piilareihin !
  Mistä kannattaa Suomessa ostaa / tilata, että ovat varmasti hyvät? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mortician, backstreetin ja EMP:n myymät linssit ovat kaikki hyviä. :)

   Poista
 12. Tuolta Youknowitistä olis muuten kiva tilata mutta näyttäs siltä että aikalailla kaikki haluamani tuotteet on out of stock. :/ Onko noi sun tilaamat linssit ollu ihan varastossa, ootko käyttäny tota stock reminderia vai miten oot ylipäätään saanu tilattua tuokta yhtään mitäään ku kaikki tuotteet näyttää eioota? :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä hetkellä tekevät sivustolla isoa remppaa, ja siitä syystä varasto näyttää nollaa. Ovat kuulemma korjailemassa asiaa. :)

   Poista
 13. Insanity ihanainen,
  viitsisitkö kertoa tällaiselle tyhmeliinille miten hitossa cyberlocksit laitettaan piähän ?

  Hitto, koitin ottaa pari lasillista viskiä neuvoa antaviksi, vaan hermothan tässä mennee. :)

  En oo näihin lisäkkeisiin perehtynyt, tukkaan tottunut suoraan vääntämään ties mitä rastaa ja lettiä kuitusista mutta nää muovit ja ponnarilla ?!?!!?

  Vastauksesta kiitosnam ! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovatko siun loxit sellaiset kuminauhaan tehdyt? :) Parhaan lopputuloksen saa imo sillä tavalla, jotta tusertaa päähän kaksi nutturaa aivan pään päälle (tiukat nutturat, ei hapsottavia hiuskia tai ne näkyvät loxeista! ;) ja sitten solmii nutturat yhteen narunpätkällä, niin ne nutturaiset nousevat sitten vieläkin ylemmäs ja lähemmäs toisiaan. Sitten solmii sen loxien kuminauhan niin, että kuminauhan solmu tulee nutturan takapuolelle (loxikasa siis kasvojen edessä tässä vaiheessa), ja sitten kääntää hurjan loxiviidakon nutturan takapuolelle. :P Jää oma tukka parhaiten piiloon. Ite tykkään käyttää loxien kanssa jonkinmoista pantaa, niin näyttää vieläkin pätevämmältä. ;)

   Toivottavasti auttoi?

   Poista
  2. No johan rupes selviämään !

   Mi ihan innoissani hamstrasin itselleni pinkkimustat locksit kun halvalla sain ja meinasin itkua vääntää kun en ymmärtänyt niistä mitään.. :D

   Lockseissa oli mukana pompulat, mutta taidankin väkertää niihin itse jonkinlaiset nauhakkeet. Väkertelin niitä tuossa päähäni ja se oli yhtä helvettiä niiden pikku ponnareiden kanssa! Laitoin ne myös vähän väärästä kulmastakin ja huomasin näyttäväni idiootilta (se ei ole kyllä koviskaa uutta <3 ) ! :D Pienen harjoituksen avulla ne varmasti asettuvat nätisti päähäni ja ilman tunnin ähinää peilin edessä. :)

   Nyt tämänkin ökkimönkiäinen ymmärtää paremmin, kiitos paljon sinä suloinen pinkkitukkainen tyty ! <3

   Poista
  3. Kannattaa ihmeessä nypertää ponnareiden tilalle jonkin sortin kuminauhakiinnitys, niin urakka helpottuu huomattavasti! :)

   Poista
 14. Mistä oot tilannut Stargazerin meikkejä? Sitä tietoa en löytänyt. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Stargazer-meikit tilaan yleisimmin ebay.co.uk:sta, mutta myös Cybershop myy stargazerin kosmetiikkaa. :)

   Poista
 15. Ja toinen kyssäri vielä: saako Manic Panicin meikkejä jostain kohtuupostikuluilla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Manic paniccia voi löytää Suomesta esim. Blackgroupilta ok-hintaisilla postikuluilla. :)

   Poista
  2. Kiitosta vaan vastauksista ja myöhästyneet synttärionnittelut! :)

   Poista
 16. Hei et sattuis tietämään jotta mistä vois saada vähän leveälahkeisempaa PVC-pöksyä kohtuu hinnalla..? Aikani etsiskeltyä män hermot, ja aattelin että sie mahtaisit tietää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oletko vilkaissut Magic Frogin valikoiman läpi? :) Ihan ilmaisia heidän tuotteensa eivät ole, mutta hyvälaatuisia kylläkin. =)

   Poista
 17. En tiiä mihi postauksee tää pitäis laittaa nii laitoin tähä :D
  Eli oon tilaamassa uusia pidennyksiä (mustat). Edelliset jotka ostin Cybershopista (50cm, aitoa hiusta) kuluivat omien hiusten pitusiksi melkein vuodessa (n25cm). Nyt haluaisit suht 'halvat' mutta laadukkaat 50cm-60cm pidennykset ja mietin Rapunzeliä. Haluaisin vain tietää että eihän niillekkin käy niin että ne kuluvat lyhyiksi alle vuodessa? Kohtelin edellisiä hyvin, pesin silloin kun tuntuivat likaisille, kiharsin tai suoristin joka päivä lämpösuojan kanssa yms, eli johtuuko se kuluminen huonosta laadusta, kohtelusta, kuuluuko niiden kulua puhki vuoden ajan päivittäisen käytön kanssa vai jostain muusta? Tiiätkö yhtään mitä eroa Rapunzelin 'Original' ja 'European' hiuksilla on? Ja osaatko suositella jotain toista luotettavaa (suomalaista) sivustoa jossa olisi toivomiani pidennyksiä?
  Kiitos jo etukäteen jos vastaat tähän (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kylläpäs heitit kinkkisiä kysymyksiä!

   Millä tavalla sie olet omia pidennyksiäsi käsitellyt, siis, ootko esim. harjannut väkivaltaisesti takkuja pois? :P Ovatko pidennyksesi sinetit, teipit vai klipsit? :) Mie käytän aina klipsipidennyksiä, koska ne ovat töiden yms. takia kaikkein helpoin ja kätevin vaihtoehto. En ole huomannut että olisivat juurikaan lyhentyneet, mutta voi johtua myös siitä että käytän pidennyksiä päässäni maksimissaan pari kertaa viikossa.
   Veikkaisin että isoin syy hiuksen kulumiseen on joko se, etteivät hiukset olisi aivan 100% remyä, vaan seassa olisi jotain muutakin stuffea. Ebayssa myydyissä hiuksissa saattaa olla seassa esimerkiksi kuituhiusta taikka eläimen karvaa. Kuituhius oikean remyn seassa selittäisi ainakin latvojen lyhenemisen, sillä kuitu sulaa kuumennettaessa aivan kuten mikä tahansa muu muovi. Ootko huomannut, että suoristusrautaan olisi tarttunut kiinni palanutta hiusta?

   Mie en ole pahemmin noihin hiuslaatuihin perehtynyt, mutta käsittääkseni rapunzelin perushius on jotain aasialaista vähän karkeampaa pöheikköä, ja eurooppalainen vähän laadukkaampaa ja pehmeämpää. Olen tilannut omat hiukseni netin kautta ebaysta, eli en valitettavasti osaa hiusputiikkeja suositella. :(

   Poista
  2. Moro
   Mulla cybershopista pidennykset. Kestänyt yli 2v. Myyjä kertoo et kestää n.6kk päivittäisessä käytössä. Käytän vain bile lookissa niitä, et menee varmaan viel 5vuoden päästä ;D. Oothan muistanut laittaa pidennyksiisi lämpösuoja aineet ;D suoristusrauta on tappokamaa hiuksille :/ Kandee ostaa hyvät hoitoaineet niihin jatkeisiin. Mä ostin samalla sellasii tippoi ku kaupataan hiusten mukana... Silkkitippaa. Maksaa 12e. Ite en pese jatkeitani kuin pakon vaatiessa. Ne hiukset on siivutettu paksummasta... Kannattaa hoitaa niitä hellästi <3 Viileellä vedellä pesu, mieto shamppoo. Harjaa suoraksi jo kosteana... Luonnon harjas harja paras.

   Poista
 18. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 19. Olis kiva tietää noista sun kulmista, kun itse harrastelin nuorempana kulmakarvojen ajelua, että missä sun oikea kulmaraja menee?.

  VastaaPoista
 20. Kiitos paljon! Ku kerroit ku oon ettiny joka puolelt noit piilolinsejä :3

  VastaaPoista
 21. tiiätkö kauan kestää kun noi Youknowitin piilolinssit tulee? ku tilasin just äskön ja haluisin ne jouluks :)

  VastaaPoista
 22. Sinä kun värkkäät nähtävästi paljon hiuksiesi kanssa, niin oletkos koskaan kokeillut liukuvärjätä, nopealla silmäyksellä en huomannut mainintaa siitä`?
  Ajattelin että olisiko ollut antaa hyviä vinkkejä ihan kotona tehtävään värjäykseen.

  VastaaPoista
 23. Moi :)

  Ootkos koskaan tilannut bubbleroomista kenkiä ? Ne ovat ihanan korkeita ja todella halpoja ! Itse tilasin sieltä 18cm korkkarit 2012 ja ne ovat vieläkin kuin uudet, vaikka kovassa käytössä ovat olleet.
  (linkki kenkiin jotka tilasin: http://www.bubbleroom.fi/fi/naiset/have2have/juhlakenki%C3%A4/keng%C3%A4t-barbara-hopea-1)

  Ja vielä linkki sivustoon: http://www.bubbleroom.fi/

  Olen vasta 17 ja ensimmäiset korkeat korkkarit tilasin kun olin vasta 13. Niiden korkeus oli 12 cm.
  Nyt korkeimmat korkokengät jotka omistan ovat 22 cm. Mitkä ovat sinun korkeimmat korkkarisi ? :)

  JA voisitko tehdä kenkäesittelyvideon ? Olen hirveä kenkäfriikki ja haluaisin nähdä sinun upeita kenkiäsi :D

  VastaaPoista
 24. Heips, tällänen kysymys, että oletko koittanut paintboxin suoravärejä, on meinaan kalleja, ja ois kiva tietää et jos sä olet kokeillu ni kannattaako edes koittaa ! :)

  VastaaPoista
 25. Minäkin olen tilannut EMP:istä, Backstreetiltä, Morticiasta yhden takin, Blackgroupilta monestikin. Cybershopista tilasin ihan ekana, mutta koot ovat hyvin pieniä tai ainakin olivat silloin. Mukava kun olit kertonut muistakin kaupoista, täytyykin herättää pikku rokkirinsessa talviunilta ja selailla valikoimia :)

  VastaaPoista
 26. Heippodei! En keksi kysymykselleni muutakaan paikkaa, joten kysäisen täällä. Ja jos tätä on jo kysytty, niin sori, mut en jaksanu lukee kaikkia tekstejä kun niitä on niin paljon! ELI! Minkälaisessa kunnossa sun tukka on noiden kaikkien vaalennusten jälkeen? Mulle kun on kampaaja aina uskotellut, että vaalennus=tukan kuolema. Nyt olen harkinnut värjääväni sellaisen kauniin paloauton punaisen tukan, mutta pelkään että tukka tippuu sitä ennen lavuaariin :O Niin jos valottaisit mulle vähäisen noita vaalennuksen saloja ja omia kokemuksia hiusten kunnon puolesta, kitoos! :)

  VastaaPoista
 27. Emp:eestä on tullut tilattua vaikka mitä.Tästäpä oli hyötyä!

  VastaaPoista
 28. heii:-) mie ku oon nyt värjäämssä hiuksii punavioletiks / punaruskee tms, ja ku en saa värjätä just niiku, pinkk tms, ni mikä ois hyvä väri, et se ei oo kummiskaan iha normaali , mut sit taas ei niin ''räjähtävä'' :D?

  VastaaPoista
 29. Tossa hiusvärikuvassa, Direction-väri on sama mitä mulla on nyt päässä :D

  VastaaPoista
 30. Tutkin tuota EMP:tä, kun on suunnitelmissa ostaa pari bändipaitaa, ja kaipasin vain hiukan tietoa sen luotettavuudesta, mutta koska suosittelit sitä, niin olen nyt varma tilaavani ne paidat sieltä.

  VastaaPoista
 31. Minkä hintaiset postikulut/toimitusaika noissa cyberloxeissa on kun ittekin tommootteista haaveilin :3 että jos hinta oisi se n. 39 dollaria niin paljonkos olisi postikulut päälle!!??

  VastaaPoista
 32. Tiiän yhen kaupan jossa vois olla sulle hyviä vaatteita ja yms. Se on Cybershop.fi

  VastaaPoista
 33. jes täst löytys vikka mitä kivaa piilolinssit olivat aika siistei minkä hintasia ne on suomessa tai ulkomailla

  VastaaPoista
 34. Ihania hiustenpidennyksiä(;

  VastaaPoista
 35. osirisclothing puuttui ! siellä kans tosi ''sulosia'' ja erilaisia vaatteita :) eniten varmaan löytyy huppareita ! pääset kauppaan tästä -> http://www.osirisclothing.co.uk/

  VastaaPoista
 36. Sie kun käytät noita crazylinssejä niin millainen niiden hapenläpäisy on? ts. tuntuuko silmät kuivuvan päähän parin tunnin käytön jälkeen. :D Plus surkealla englannin ymmärrykselläni en osaa etsiä noiltakaan sivuilta linssejä missä olisi vahvuuksia, onko niitä? Ite käytän normisti yötäpäivää linssejä, normaalit päivälinssit (normit ja värilliset) eivät tuntuneet soveltuvan, ärsyttivät ja kuivattivat silmiä liikaa. Ei viitsisi kalliita erikoislinssejä ostaa vain todetakseen ettei niitä pysty edes sitä yhtä iltaa pitämään päässä. Hakusessa olis koko mustat linssit (ei siis sellaisia mitä esim cybershop myy mistä vilkkuu sitten oman silmän väri keskeltä) ja jotkus kissan silmä linssit, mieluusti sellaiset isommat linssit. Jos on tullut tälläisiä vastaan ja viitsit linkata niin olis super jees! :D

  VastaaPoista
 37. Tästä on ollut monet kerrat hyötyä, mutta viitsisitkö kertoa vielä, mikä olisi parasta "vaaleampaa" puuteria/meikkivoidetta? Perusmarketin vaaleimmatkin värit ovat aivan liian tummia minulle, enkä aio ruskettaa itseäni vain sen takia, että saisin oikean väriset meikit..

  Katselin Stargazerin White pressed powdreria, onko kokemusta? Entä kummassa on halvemmat toimituskulut, ReStylessä vai KinkyAngelissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie käytän itse maybellinen fit me-sarjan vaaleinta puuteria ja max factorin lasting performance-sarjan vaaleinta meikkivoidetta. Ne ovat olleet riittävän vaaleita omalle hipiälleni, mutteivat kuitenkaan arkikäyttöön liian goottivalkoisia ja sellaisia jotka jättäisivät kaulan iholle 'perunajauhojälkiä', kuten tuo stargazerin valkoinen puuteri teki omalla kohdallani. :D Stargazerin puuteri on niin kalmanvalkeaa että se tuntui oikein korostavan ihon kuivimpia kohtia, eikä toiminut ainakaan omalla kohdallani muuna kuin korostusvärinä.

   Joskus käytin myös grimazin foundation fluidia, ja sen kohdalla voin ainakin sanoa että tarpeeksi vaaleaa löytyy ja ihan varmasti. :) Hinta-laatusuhde on grimazissa kohdallaan, kun on ammattimerkistä kyse. Grimazin irtopuuterit ovat myös varsin hyviä ja riittoisia, jos osaa käyttää muitakin puutereita kuin kakkupuutereita.

   Poista
 38. oi crasy factory on ihan<33

  VastaaPoista
 39. Tuleeko tuolta cyberloxshopista kun tilaa nii yks vai kaks nuita ? Vaan pitääkö siihen valita erikseen kun on se montako ottaa niin 2 ?

  VastaaPoista
 40. Mua jäi ihan sairaasti häirittemään, mutta EMPhän on saksalainen :DD mutta sivuston saa vaikka kuinka monelle kielelle XD

  VastaaPoista
 41. Heips!
  Noista piilolinsseistä kyselisin. Youknowit'ilta kun oot tilannu linssejä, ja joissain linsseissä on esimerkiksi "30 day life span once opened", niin oletko käyttänyt linssejä kauemmin kuin sen 30 päivää? En nimittäin viitsisi kuukauden välein tilata uusia linssejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie käytän piilolinssejä yleensä niin kauan, kunnes ne rupeavat jollain tapaa kirvelemään taikka kaivertamaan. Yleensä nuo 30 päivän linssit kestävät reilusti sen kuukauden ylitse, mikäli niihin malttaa vaihtaa uudet piilarinesteet vähintään kerran viikossa. :)

   Poista

Headbanging metal mayhem!

Käytän Special Effectsin tai Directionsin shokkivärejä.
.. Ja olen 168cm pitkä. :)
Värjään ja leikkaan hiukseni itse, en käy kampaajalla.