keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Pumpattava Barbara
.. Ei vaan, nyt en muovisia rubber dolleja esittele vaan hitusen nukkemaisempaa meikkaustyyliä. :) Jänskää kuinka todella pienistäkin silmistä saa pääruokalautasen kokoiset, kun vähän korostaa valkealla luomivärillä ja tekoripsillä kokonaisuutta. Normaalit meikkini ovat tosiaan reilusti huomaamattomammat kuin nämä yläkuvassa näkyvät jättipakkelit. Kahdet ripset painavat luomilla kuin synti, eivätkä piilolinssit ynnä paksu meikkijöötti yhtään helpottaneet tilannetta. Mukavahan sitä on kaikesta huolimatta välillä testata jotain erilaistakin, varsinkin kun tuo nukketyyli on ollut nyt mediassakin julki mm. Venus Palermon meikkien myötä. Melkoisesti jouduin ravistelemaan harteilta syvälle pinttyneitä meikkaustottumuksiani, ja korjailemaan meikkiä kolme kertaa näyttävämmäksi kun lopputulos ei kameralla miellyttänyt. Ylltätävän vaikeaa irroitella ja tehdä jotain aivan överiä, jos ei ole tottunut kuin sipaisemaan ripset paikalleen ja pikkuisen korostusväriä luomivakoon. Överimaalatulla naamalla kun alkaa helposti muistuttamaan keski-ikäisten humppabaarien lihatiskillä notkuvia, viski-äänellä korisevia käkkäräpermis-sötteröitä. Tiedätte varmaankin mistä puhun. Melkolailla kasvomallistahan se on myös kiinni, millä lailla muovisen ja luonnottoman näköinen, isoilla silmillä ja punatuilla huulilla kikkaileva haikea tyttömeikki sopii. En itse ihan lääpälläni tähän lookkiin ole, mutta kuten sanottua, tietynlaisen vaatetuksen ja kokonaisuuden kanssa tämäkin meikkaustyyli toimisi varmasti aivan hyvin.Tänä päivänä pitkään keskisormea näyttänyt oikeanpuolimmainen venytys oli suopuisammalla tuulella kuin moneen viikkoon. Reikä oli löystynyt kuin vuosikausia rassattu sulkijalihas, ja sain sitten sujautettua uuden, todella päheän plugin paikoilleen! Ei sillä, ettäkö edellisessä ydinvoimakorussa mitään vikaa olisi ollut, mutta tätä kuolemankalmaista pääkalloa olen pyöritellyt hyppysissäni hermostuneesti jo ties kuinka pitkän aikaa. Tällä hetkellä tuntuu että 13mm on aivan riittävä glory hole, mutta saas nähdä milloin tuuliviiri taas kääntää kurssinsa. 

22 kommenttia :

 1. Nyt on jo silmät vähän liiankin isot, näyttävät siltä että olisit leikkaaliimannut ne eri kuvasta ja mittasuhteet olisivat menneet metikköön. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! :D Sitä mietin itsekin tätä väsätessä, että hohoo no on ainakin silmillä kokoa. Miun öögat kun ovat luonnostaan todella pienet, niin tämä on jo extremeä :D

   Poista
 2. Ihana nuketin! :D
  Ilmeisesti en ole ainoa, joka on todennut peilissä tumman ja näyttävän meikin olevan kamerassa ja kuvissa ihan pliisu. Ärsyttävää. Syökö kuvaaminen meikit naamasta, vai mistä lie johtuu, mutta peilissä näytän aina paremmalta kuin kuvissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veikkaisin että kamerassa on käytössä joku meikin-himmennin, kun yleensä aina näyttäväkin meikki näyttää linssin läpi aivan pliisulta ja tavalliselta! :D Tai liekkö kuvaajassa vika, hmmm.... T_T

   Poista
 3. oot kyl kaunis whatever millanen meikki sulla on.
  okei sanon sinnuu aina kauniiks, mut ei sitä varmaan voi liian montaa kertaa sanoa ? :3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, ite oon sitä mieltä että tämä nukkemeikki ei ihan sitä ominta omaa ole, mutta tulipahan testattua! :D

   Poista
 4. Oikeanlaisten juttujen kanssa indeed nukkemeikki sopii. Itsehän useimmiten tosiaan teen juuri nukkemaiset meikit,ja tehnyt todella lujaa yrittää jotain muutakin suhertaa kasvoille :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Nukkemeikki istuu parhaiten varmasti sellaisten tyttömäisempien asujen ja asusteiden kanssa aivan hyvin. :)

   Poista
 5. Pitää varmaan itsekkin opetella tuollainen meikki,vaikken yleensä käytä muuta, kuin kajaalia, se kun sopisi niin hyvin muutaman vaateparin kanssa. Ja saisimpahan kerrankin kunnon silmät, kun alkaa jo vähän tylistyttää nämä tihrustimet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeile ihmeessä! Jo pelkkä valkean luomivärin laittaminen kulmaluulle, ja silmien rajaaminen valkoisella auttaa avartamaan katsetta kivasti! :)

   Poista
 6. Kääk, mä oon suunnitellu ostavanu cf:stä kaikki tuommoset pääkallovenyt mitä siellä on, mutta en oo saanu aikaseks. Plaah.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie rakastuin tähän 3d-pääkalloplugiin niin lujaa, että se oli pakko saada heti kun näin sen valikoimiin ilmestyvän! ^3^

   Poista
 7. Yksi venytysholisti ilmoittautuu!
  Se on niin koukuttavaa puuhaa että varoitan. :DDD
  minullakin pari vuotta sitten oli maksimi 12mm.....
  nimim. 26millistä blugia etsiessä.......:D:D:D:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa :D Miulla kaikilla lävistysjutuilla on yleensä taipumusta mennä jotenkin övereiksi, nimim. kolme vuotta sitten ajattelin että viitisen lävistystä riittää. Tällä hetkellä saldo on lähempänä kahtakymmentä..hupsista!

   Poista
 8. Vau, siinä on simmuilla kokoa :D Hyvin olet kyllä osanut tuon meikin tehdä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näissä kuvissa silmät ovat jo melkeimpä naurettavan ison kokoiset :D

   Poista
 9. Rehellisesti? En tykkää tosta tyylistä meikkityylistä sulla, oot paljon kauniimpi goottimeikissä kun nukkena! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon ihan samaa mieltä. Nukkemeikki on muutenkin melkoinen taakka silmille, piilareineen ja kaksine lisäripsiriveineen.. Pitäydyn mieluummin tavallisemmassa. ;)

   Poista
 10. upee tuo meikki ! mistä tollasia yläripsiä löytää ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä yläripseni olen ostanut ebaysta, mutta mm. Punanaamio myy aivan vastaavia jättiräpsyttimiä!

   Poista
 11. "Reikä oli löystynyt kuin vuosikausia rassattu sulkijalihas." Ai helvetti :D Käytikkö yhtä ihania kuvailuja äikän yo-kokeissa? D:: (Muistelen, että oot ylioppilas...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, en ehkä ihan mutta melkolailla vastaavia kielikuvia tuli tungettua tekstin piristeeksi. ;) Äidinkieli oli lukiossa muutenkin yksi lemppari-aineistani, ja on kyllä sanottava että on aivan huisin kivaa kun blogiin voi toteuttaa sitten itseään ilman sellaista härskin tekstin suodatinta..

   Poista

Headbanging metal mayhem!

Käytän Special Effectsin tai Directionsin shokkivärejä.
.. Ja olen 168cm pitkä. :)
Värjään ja leikkaan hiukseni itse, en käy kampaajalla.