keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Mon Amour

IMG_3761

IMG_3764

IMG_3762

Anttilan alennuskuvasto toi kotiimme uudet kangaskortongit untuvapeittoihimme. Vallilan laadukkaisiin pussilakanoihin sekä aivan ihanan pehmeään kangasmateriaaliin rakastuneena en ehtinyt edes kissaa sanomaan kun tökötin jo kassalla lakanapaketit kainalossa. Oon jo pitkään pitänyt pedissä vain kaksia eri pussukoita vuoron perään, toiset ovat Vallilan Makebat ja toiset pinkkimustat playboy-ornamenttilakanat. Jälkimmäiset ovat kuluneet kuin farkut haarovälistä, hyvä ettei peitto kuulla jo lävitse. Laiskana pyykinpesijänä jouduin tuon tuosta tekemään kompromissejä punkan suhteen, vittuuntuneena ja kyllästyneenä ainaiseen sekasortoon. Perfektionistina nautin siitä että värit ovat sävy sävyyn ja tip top, eivätkä hujan hajan ja eri paria. Saan kylmiä väreitä siitä, kun kuvitan mielessäni makuulaverin, jossa tyynyliinat ovat eri paria, pussilakanat eri paria ja aluslakanakin aivan eri värinen kuin muut kankaat. Rituraturallaa todella.

Yksi elämän parhaimmista tunteista pyllähtää puhtaiden ja silitettyihin lakanoihin sekaan, jotka tuntuvat iholla pehmeältä ja jollain tapaa jopa tuoreelta. Tekisi suoraan sanottuna mieli työntää naama peittoon kiinni ja impata kankaan upeita ödöörejä. Unetkin tuntuvat kauniimmilta nättien lakanoiden sekaan kääriytyneenä. Eikä se liian pienen aluslakanan takia repsottava kulmakaan kismitä ihan niin paljoa, eihän?

IMG_3769


Sitten voisikin laittaa jo lantteja sukan varteen  seuraavia Valliloita varten.
Pinkki koivikko ja musta Mandariini saavat ison läjän sydämiä osakseen. Mon amour!
4 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Eikö! Muutkin Vallilan kuosit ovat sellaisia kuolakohtauksien aiheuttajia, että huh huh. Varsinkin nuo Mandariinit!

   Poista
 2. Aivan törkeän ihanat lakanat!
  Snif, kateellinen olen. Olispa varaa valita minkälaisissa räteissä sitä nukkuu... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valliloista saattaa löytyä joskus erittäin meheviä alennuksia.. ;) Nää tais olla puoleen hintaan, ellen nyt ihan väärin muista.

   Poista

Headbanging metal mayhem!

Käytän Special Effectsin tai Directionsin shokkivärejä.
.. Ja olen 168cm pitkä. :)
Värjään ja leikkaan hiukseni itse, en käy kampaajalla.