torstai 29. tammikuuta 2015

"Etkö oo sitäkään leffaa katsonut?!"

12 kommenttia :

 1. 9! Ihan huippua että sieki oot sen kannalla, mahtia :)

  VastaaPoista
 2. Mekin kyllä käydään miehen kanssa teatterissa katsomassa 95% animaatio elokuvia. Itse olen kerännyt kaikki Disney elokuvat ja mies fanittaa täysin Pixarin leffoja. Piirretyt ja animaatiot. <3 Anime ei nappaa täälläkään, ainut anime sarja minkä olen katsonut on Elfen Lied. Mitä tulee oiudompiin klassikoihin, oletko katsellut Rocky Horror Picture Showta? :) Itselläni soi hyvin usein sen musiikit päässä.
  https://www.youtube.com/watch?v=bc80tFJpTuo
  Katsellaan hyvin paljon outoja elokuvia. Mies ostaa monia leffoja ihan sillä että on kuullut niiden olevan ihan tuubaa ja tahtoo saada todeta sen itse. :D
  Meillä on leffoja hyllyssä monta sataa ja kategoria hyvin heittelevää.
  Jos et muuten ole nähnyt niin suosittelisin itse Tank Girl elokuvaa, yksi lemppareitani nuoruudesta

  VastaaPoista
 3. Ihanaa sielun sisko (vai pitäisikö sanoa sielun-Sussu :D) Oon itekkin nähny hävettävän paljon leffoja! KAikki Harry Potterit, Taru Sormusten Herrasta, Hobitit, Nälkäpelit, Matrixit.. mitä näitä nyt on. Oikeestaan mua ei edes kiinnosta vähempää, kaikenlisäksi en edes pidä fantasiaelokuvista. :D Mutta on niitä miljoonia muitakin. Koulukaverit puhuu keskenään "Heiii, tiäks sen leffan mis on se Andree Söxönsöxö.. se mis ne menee sinne autiomaahan ja.." "JOOOOO TIÄN, SE ON NII HYVÄ" tai "Hei Sussu, ooks nähny sen leffan.." ja vastaus on aina "Eeen?" En edes tiedä, ketään näyttelijöitä, perus suomalaiset kyllä ja hiukan muita mutta siihen jää. Miten joku voi muistaa niitä?? Monesti oon myös se ketä on pihalla "Kuka toi on, miks toi tuli tohon, MIKÄ TOI NY ON, mitä toi tarkotti..", todella ihanteellista leffaseuraa siis. :D Lastenleffat on ihania, niissä pysyy kärryillä ja ne on hauskoja! Vaikka pienestä pitäen mua on ärsyttänyt niissä ne laulut, varsinkin Disney-elokuvissa joka välissä täytyy hoilottaa. :D -Sussu

  VastaaPoista
 4. Mä olin kans ennen just tuo tyyppi, joka ei tiennyt mitään leffoja tai näyttelijöitä, enkä ole muuten nähnyt vieläkään esim. Pirates of the Caribbeaneja, paitsi ensimmäisen, ja senkin pakotettuna.. Oli se ihan ok, mut ei kyllä musta kaiken sen hypen arvonen.. :D Noin muuten mies on onnistunut aika hyvin sivistystavoitteessaan, mutta scifiä mua ei saa katsomaan kirveelläkään, eli Star Warsit yms on mullakin jäänyt näkemättä. Jos kulttileffoja haluat nähdän niin suosittelen ehdottomasti Quentin Tarantinon tekeleitä, Reservoir Dogs, Pulp Fiction, Kill Billit näin muun muassa, vaikka voi olla että ne ei ehkä ihan sun makuun olekaan... :) Mitä leffoihin tulee niin oon aika kaikkiruokanen noin muuten, mut em. scifi (siis semmonen avaruusolio/örkkiscifi) ja romanttiset komediat kuuluu yökkiskategoriaan.

  VastaaPoista
 5. Ai kauheeta, vaha-animaatiot on ollu lapsesta asti mun inhokkeja. :D Muuten oon aika kaikkiruokanen elokuvien suhteen, pidän niin animaatioista (en vahasellaisista!;), komedioista kuin seikkailu/fantasioistakin. Ainoo vähemmän kiinnostava kategoria itelleni on toiminta- ja sotaleffat, vaikka niistäkin löytyy muutama helmi. Mutjuu, sit kun ihmiset kyselee noista "must see" -leffoista, kuten Bondeista, kummisedistä, Indiana Joneseista tai edes Tuntemattomasta sotilaasta, niin niitä en oo nähny. :D

  Mä oon aina ollu tosi kriittinen elokuvien suhteen. Jos ne ei nappaa mukaansa heti alkuminuuteilla, niin sit harvemmin jaksan loppuun asti katsella.

  VastaaPoista
 6. Ootko nähnyt sellaista animaatiota kuin cats don't dance? Suomeks show-katit :D Se on todella hyvä ja hauska! Suosittelen kattomaan, jos et ole nähnyt :)

  VastaaPoista
 7. Mäkää en oo nähnyt kummisetää, juonikin vaikuttaa tylsältä. Samoin nuo tähtien sodat oon skipannut, ei kiinnosta :D

  Ehdoton kunkku elokuva on kuitenkin ko vuosien ajan leijonakuningas, ai että <3

  VastaaPoista
 8. Hähää, joku on vissiin nostalgioinu Jazz Jackrabittii x) Oli kyl kova peli pentuna. Ootko kattonu semmosta piirrettyy kun "The Secret of Nimh"? On nimittäin hyvä.

  VastaaPoista
 9. Mää en oo Mary & Maxia vielä nähnykkään.. Monesti pitäny kattoo, mutta aina jääny! Mutta 9 on ainakin loistava!

  Ja mitä noihin kulttileffoihin tulee.. Suurin osa on aikas meh! Koska no, mitä voi odottaa kamalan vanhalla tekniikalla tehdyistä? Paitsi sci-fi rokkaa aina. :D

  Jos nyt muutaman loistoleffan kuitenkin suosittelisin: American History X, Fight Club, Ikuinen Rakkaus, Kaunis Mieli, Amadeus, Léon, Seitsemän, Butterfly Effect, Requiem for a Dream ja sitten vaikkapaaaaa Big Fish!
  Älä muuten ikinä kato Jason X:ää. Surkein. Leffa. Ikinä.

  VastaaPoista
 10. Mulla itsellä ärsyttää nykyleffoissa ihan suunnattomasti se, miten suurin osa on kullankiilto ja dollarinkuvat silmissä tuotettua Hollywoodroinaa ja hyvin samankaltasia. Tunnettuja näyttelijöitä, pari räjähdystä ja räiskintää, viimisen neljänneksen aikana kaikki näyttää menevän pieleen, mutta lopussa sankari saa tyttiksen ja pelastaa siinä samalla maailman (tai ainakin Jenkkilän). Jos tahtoo löytää joukosta sellasia jotka oikeasti laittaa ajattelemaan vähän syvemmin saa kyllä kahlata kauan.

  Omiin suosikkeihin kuuluu Babel-trilogia Amores Perros, 21 grams ja Babel. Babel noista ehkä helpoin katsottava, Amores Perros oma ehdoton lemppari. Hiukan erilaisia, karuja ja tosi oivaltavia. Tarantinon joku jo mainittikin ja vaikka meneekin ehkä hiukan pyssyhipaksi, hällä on elokuvissa mahtavan mustaa huumoria ja Reservoir Dogs ja klassikko Pulp Fiction jääneet parhaimpina mieleen.
  Saksalaiset elokuvat on myös ainakin omasta mielestä erittäin hyviä, Das Leben der Anderen ja Goodbye Lenin näin esimerkkinä.
  Oma pahe toimintaleffoista on Punaisen lokakuun metsästys.

  Kaikki taitaa olla sellasia, jotka kannattaa kattoa ajatuksen kanssa ja kunnolla seuraten, mutta on sen keskittymisen ja 2-3 tunnin arvosia. Taitaa olla jo kolmas kerta kun mahutan tämän tähän pieneen viestiin, mutta jos joskus iskee into kattoa joku muu kun animaatioleffa, minun suositukset menee ehdottomasti Amores Perrosille :) Ei mikään paras pitämään hereillä jos tuppaa nukahtelemaan, mutta todella kaunis ja upea.

  VastaaPoista
 11. Suosittelen ainakin Hitchcockin "Marnie" ja "Linnut" <3 Ihan parhaita!

  VastaaPoista
 12. Suosittelen ehdottomasti kattoo elokuvan Coraline, jos kiinnostaa juuri animaatiot! Myöskin ne hahmot on siinä jotenkin vahamaisia, että uskoisin sun tykkäävän. Juoni on mukava ja ihan itsekin aikuisiällä katsoin pikkusiskoni kanssa sitä innoissani :D

  VastaaPoista

Headbanging metal mayhem!

Käytän Special Effectsin tai Directionsin shokkivärejä.
.. Ja olen 168cm pitkä. :)
Värjään ja leikkaan hiukseni itse, en käy kampaajalla.