lauantai 17. tammikuuta 2015

10 EPÄGOOTTIA TUNNUSTUSTAAh, mikä täydellisesti suomennettu otsikko.

9 kommenttia :

 1. Mieleä askarruttava kysymys tähän kohtaan.
  mikä erottaa Emon ja Gootin sinun mielestäsi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kai juuri muu kuin se, mihin kukin persoona kokee mieltyvänsä eniten. Goottityyliset tuppaavat stereotypisesti kuuntelemaan sitä goottijumputusta tai kaheksankytäluvun goottirokkia, emot kaiketi viihtyvät yleensä metallimusiikin genreissä ja jossain Fall Out Boyn kaltaisten rokkiyhtyeiden parissa?

   Ulkoisestihan joku voisi miunkin entisiä hiustyylejä nimittää hyvinkin scenetyylisiksi, vaikken koskaan ole tyyliltäni kokenut liikuskelevan lähelläkään Emo/scene-akselia. :)

   Poista
 2. Tää oli todella hauska kyllä! :) Vois itsekin tehdä vastaavan haasteen jossain vaiheessa, luurankoja löytyy kaapista varmaan jokaiselta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teeppä hei! Mikäli innostut tarttumaan haasteeseen niin linkkaahan ja käyn katsomassa.

   Poista
 3. Peukkua savuttomuudelle.:) En tiedä kuvittelenko vai onko röökaaminen jotenkin yleisempää gootti-/metallipiireissä? Ehkä kaverisi äiti oli tehnyt vastaavan havainnon ja kömpelösti ihmetteli, miksi olet fiksumpi.:D

  Oon seuraillut enemmänkin näitä ungoth-tunnustuksia ja tuntuu siltä, että epägoottia olisi olla tykkäämättä kaikenlaisesta söpöstä.:D Hyvää opetusta niille muiden tyylien edustajille, jotka uskovat jokaiseen synkiöstereotypiaan eivätkä tiedä mörököllien vähemmän synkeistä ominaisuuksista mitään.

  Jaarittelun lopuksi voisin todeta, että mulla olisi hyvin vastaavat tunnustukset eli lastenohjelmat on pop, tupakka ei pala, soittolistan salainen osio on itähelsinkiräppi tyyliin Steen1 ja Notkea Rotta ja vietin eilen vartin söpöstelemällä giffiä pingviinivauvasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa olla melko yleistä että rööki, mustaakin mustempi tsufee ja punaviini mielletään yleisimmiksi goottityylisten käyttämiksi päihteiksi. Tuosta luettelosta ainoastaan punaviini miellyttää makunystyröitäni.

   Itähelsinkiräppiä! Sinäkinkö?! :D Hahaa, ompa mukavaa tietää etten ole tämän hävettäväksikin mielletyn räppipuoleni kanssa yksin.

   Poista
 4. Meikäläinen saa jatkuvasti näitä "kiltti tyttö"- oletuksia ulkonäön perusteella... jännä juttu, miten ihmiset ei vaivaudu tutustumaan ja vasta sitten heittämään tiskiin niitä "mikä oikein olet"- analyysejä. huvittavaa kyllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän sitä tunnutaan herkästi oletettavan, että ulkonäkö kertoo persoonasta kaiken. Asia on harvemmin kuitenkaan niin mustavalkoista, onneksi! :)

   Poista
 5. Vaikia tehä tällasta videoo ku en tiiä mihin "Genreen" mä kuulun :D

  VastaaPoista

Headbanging metal mayhem!

Käytän Special Effectsin tai Directionsin shokkivärejä.
.. Ja olen 168cm pitkä. :)
Värjään ja leikkaan hiukseni itse, en käy kampaajalla.