sunnuntai 11. tammikuuta 2015

"Olemme tomua ja varjoa"

ennenjälkee2

seinä

Tässä ne nyt komeilevat. Nimittäin Christopher Lovellilta tilailemani upeaakin upeammat taidekuvat. Nämä kaksi taulua tuntuivat valmistuvan todellista etanavauhtia, sillä aloittelin tätä seinälleripustamisen projektia jo miltei puoli vuotta sitten. Kuolinpesästä alunperin kultareunaisena ostamani taulu sai ylleen sisustukseemme paremmin sointuvan mustan maalikerroksen, sillä jokin näissä aivolohkoissani taistelee yhä kaikkea kuparisen-ja kultaisen väristä vastaan. Olipahan kyseessä sisustuselementti tai vaatetuksen yksityiskohta, nuo kullitetut(ehe)-ja punertavan sävyiset metallit saavat aikaan puistatusta. Samasta syystä sudin taulun kultaiset paspartuurin reunukset hopeaan maalihuntuun. Mustaksi maalaamisen jälkeen kehykset jäivät niille sijoilleen pötköttämään ja odottamaan sopivaa kuvaa, ja pyörivät kodinhoitohuoneen nurkassa useita kuukausia potkittavana ja pois tieltä siirreltävänä.


masquerade
heppa
pulvisetumbrasumus
akkeli

Yön pikkutunteina selailin erilaisia nettikauppoja ja taiteilijoiden portfolioita, muunmuassa Godmachine - nimisen taiteilijoiden sivuja ja pähkäilin mikä kuva sopisi parhaiten juuri näihin kehyksiin. Koska Godmachinen taide on nykyään erittäin haluttua ja nettikauppa ei oota pullollaan, sysäsin sen ajatuksen sivuun ja jatkoin klikkailua eteenpäin.  Sitten se kuva löytyi sattumankaupalla. Jostain kirjanmerkkikansion syvistä uumenista silmiin pisti tämän walesilaisen taiteilijan nettisivu, http://www.christopherlovell.com/. Pulvis et umbra sumus - luurankoakkeli sekä Masquerade - heppa olivat todellakin sitä rakkautta ensisilmäyksellä. Paistaa se päivä risukasaankin näköjään! Niin minttejä printtejä molemmat, että en voi kuin vain ihastella kaikkia kauniita yksityiskohtia ja täydellisen harmoonisia kokonaisuuksia. Molemmat mätsäävät mielestäni tähän meidän miljööseemme enemmän kuin täydellisesti, sekä värimaailmansa että teemansa puolesta. Olisittepa vain  nähneet kuinka hihkuin ja hohdin onnellisuutta, kun sain papyruskääröt kouraan muutama päivä sitten.

tumblr_nahui2iexn1rv33k2o2_500
tumblr_muirjv7Pz81r7f13do1_500

10 kommenttia :

 1. Oikea sana taitais olla kullatut, ei kullitetut.;) Ja aivan ihania nuo taulut.<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedetään. 8D Miulla on jokin fiksaatio juuri tuota kyseistä sanaa kohtaan.

   Poista
 2. Oi, taidetta mun makuun! Hyvältä näyttääpi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa toki tutustua Christopherin muuhunkin taiteeseen mikäli nämä nappaavat. Hurjan taitava ukko!

   Poista
 3. Ei hiivatti miten upee tuo ensimmäinen taulu! Kehukset ja itte kuva! :O Ihastuin kyllä täysin! <3 Ei kyllä paha toinenkaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovin!
   Kävi kyllä melkoinen munkki, kun nuo kehykset kävelivät kuolinpesässä suoraan nenän eteen. Ostin ne kirjaimellisesti suoraan seinältä. :D

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos ja kumarrus! Eipä tätä taiteilijaa voi kyllä kun vain hehkuttaa. Tykkään.

   Poista
 5. Toi heppakuva on kyllä tosi nätti. :) Ja kehykset muuttu paljon paremmaksi maalin jälkeen.

  VastaaPoista

Headbanging metal mayhem!

Käytän Special Effectsin tai Directionsin shokkivärejä.
.. Ja olen 168cm pitkä. :)
Värjään ja leikkaan hiukseni itse, en käy kampaajalla.