perjantai 9. joulukuuta 2011

Konemusiikin aakkoset

Voisi sanoa, että olen omistanut valtavan lohkon elämästäni musiikille. Kotona ollessani kuuntelen erilaisia soittolistoja tai nettiradiota lähestulkoon tauotta, taustamusiikkina, fiilismusiikkina, unimusiikkina. Etsin uutta musiikkia, tutustun eri genrejen teoksiin ennakkoluulottomasti, tutkailen yhtyeiden historiaa, kuuntelen kun mieheke musisoi viereisessä huoneessa, ja kiertelen keikoilla. Eikä tule varmaankaan kovin monelle yllätyksenä, että kuuntelemani mökä näkyy voimakkaasti myös pukeutumisessani ja tyylissäni. :)

Musiikkimakuni on alituisesti muuttuva ja uudistuva. Vanhat suosikit jäävät toki alitajunnan karkkipatukoiksi, mutta uusien korvaparien kasvatuksen ansiosta uudet, helkutin hyvät kappaleet saattavat aiheuttaa orgasmimaisia WOWWW-fiiliksiä. Muutamat vanhat suosikit ovat pyörineet mankassani niin monta kertaa, että niiden ympärille on rakentunut tietynlaisia muistoja. Joistakin irvistyksen arvoisia, toisista taas sellaisia että suu kääntyy välittömästi haikailevaan hymyyn. Vaikka näiden ikisuosikkien kanssa on mukava tupsutella pölyjä aivoista, on uutuuden kimallus jotain vielä kiehtovampaa. Elän osittain sille tunteelle, jota sykähdyttävän hyvästä musiikista saan. Onko olemassakaan mitään parempaa? Pupillit suurenevat, pulssi tihenee, ja kun biisin kliimaksi jyrähtää käyntiin,tekisi mieli pompata ylös ja halata poppimasiinaa. Tai pahimmassa tapauksessa, purskahtaa pillittämään kun kuuloelimet vuotavat pumpulipilviä ja tulipunaisia intohimon sydämiä.

Ajattelinkin nyt kerätä teille minuun voimakkaasti sytyttäviä artisteja ja yhtyeitä aakkosittain. Joiltakin artisteilta kokonaiset levyt jaksavat sykähdyttää, joiltakin tais satunnaiset ja tietyt kappaleet. Osassa kiehtoo sanoma, osassa biitit ja fiilis muilta osin. Jotta aakkos-esittely ei muuttuisi riisipuuroksi, koetin karsia esille vain synkemmän konemusiikin/ industrialin ja vastaavien alalajeja. Metallimökän esittely on tulossa omana kirjoituksenaan, jos sellaisen lukemiseen löytyy innostusta? :) Hölpötys sikseen, ja antaa radion jollottaa!Apopotygma Berzerk

Blutengel

Jos Blutengelin/ Chris Pohlin musiikki nappaa, kannattaa tsekata myös Terminal Choice. :)
Code 64

Diorama

Eisenfunk

Funker Vogt
Grendel

(Kovasti taistelin Harsh Generationin tyrkkäämistä vastaan, kun se on soinut täällä blogissa jo ihan varmasti ties kuinka monta kertaa..Jos ette ole vielä kuunnelleet ko. kipaletta, niin suosittelen.)

Hocico

Infected Mushroom

Jean Michael Jarre

The Kovenant

Laether Strip

Mortiis

Noisuf-X

Oomph!

Psyclon nine

Qntal

Rotersand

Suicide Commando

T3RR0R 3RR0R

Uberbyte

Vnv Nation

:Wumpscut:

X-Fusion

Sama häiskä tämänkin musiikin takana, kuin Noisuf-X:n hienoilla kappaleilla. Molempien Jan L:N projektien musiikki eroaa toisistaan kuitenkin melkoisesti, ja molemmat ovat kyllä paikkansa ansainneet tässä hakemistossa.
YelworC
Zeromancer


.. Jos mie en olisi nyt kuumehuuruissa, olisin tätä esittelyäkin tehdessä hypännyt varmasti ylös ja laulanut hiusharjaan niin että viinilasit särkyy. Ensimmäistä kertaa ikinä oli pakkopakko jättää jammaus vähemmälle, tai muuten läppäri olisi lennähtänyt seinään tästä massun päältä. Toisaalta, eilen (tätä kirjoittelua alotellessani) meinasin heittää mokoman vitutusmasiinan lähimpään seinään jo muutenkin, kun julkaisi tämän tekstin ennen aikojaan. :D Oh well!

5 kommenttia :

 1. Niimpä @_@ Suicide Commando on kyllä rakkautta.

  VastaaPoista
 2. Konemusa ei ihan oma juttu oo, joten siitä perusmetallipuolestakin ois kiva saada oma postaus :D

  VastaaPoista
 3. Pitääpä ottaa asiaksi myös tuon metallipostauksen väsääminen! :) Löytyypähän sitten jokaiselle jotakin.

  VastaaPoista
 4. Har, neidillä on hyvä/samantapainen musiikkimaku ku miulla. T: Se joka jossain keikkalla nykäisi siuta hihasta kännpäissään xD Paikkana Joensuu.

  VastaaPoista

Headbanging metal mayhem!

Käytän Special Effectsin tai Directionsin shokkivärejä.
.. Ja olen 168cm pitkä. :)
Värjään ja leikkaan hiukseni itse, en käy kampaajalla.