sunnuntai 25. joulukuuta 2011

PeflettihiuksetLinkki

Kotiparturi from hell esittää: PEFLETTITUKKA! Olen jo pitkään ajatellut, että pefletti, siis foam, lisäkkeet kuuluvat sarjassamme niihin tukkapehkoihin, jotka näyttävät avaruudeksellisuudessaan jo naurettavalta. Jossain kuitenkin naksahti ebayta selatessani, ja näistä lox/foam-hiuslisäkkeistä osasin jopa tykätäkin. Pitkällä vartomisella add-on hiuksista muodostui jonkin asteen pakkomielle, ja napsautin Cyberloxshopista tukan itselleni. Eikä kaduta. Meinasin ensin väsätä lisäkkeet itse alusta alkaen, mutta mukavuudenhaluisuus vei tällä kertaa voiton.

Foamlisäkkeet muistuttavat hyvän vahvasti tokmannin alelaarista bongatuista perseen alla käytettävistä lärpättimistä leikeltyjä askarteluprojekteja, eikä madoilta näyttävä cyberlox muovispagetilta näyttävän rexlacen kanssa juuri kokonaisuutta paranna. Jos rastalisäkkeitä katsotaan jo kummastellen, niin entäpä näitä sitten. OMG-naamoilta voi tuskin välttyä. Ja tällä kertaa ei kovinkaan positiivisessa valossa. Omalla tavallaan nämä ovat siis niin kamalat, että rumuus muuntuu jollain tapaa mielenkiintoiseksi. Fiilis on oikeastaan tismalleen sama, kuin muovisia cyber-kaasumaskipömpeleitä katsellessa. Mokomat turhakkeet ovat erehdyttävästi alasuojan näköisiä rillukkeita, mutta silti sellaisen itsellenikin haluaisin. Ristiriitaista much?mesh shirt: Lip service
top: cyberdog
corset: morticia
skirt: cybercog
wetlook leggings: insanity (ebay)
necklace: NanBrck designs
ring: gina tricot
bracelet: backstreet
goggles: etsy

Lox/rexlace/foamlisäkkeet.
YES or NO?

28 kommenttia :

 1. Oon joskus katsellut noita ja pitänyt aika järkyttävinä, mutta noi pinkit kyllä passaa sulle. Eikä noi ainakaan näytä muutenkaan kamalilta :D.

  VastaaPoista
 2. Hyvältähän nuo näyttää :)

  VastaaPoista
 3. U P E A!

  En ite noista vaahtopaloista kanssakaan ikinä oo syttyny pelkästään, mutta mikäettei tolleen muiden härpäkkeiden seassa :) Loxit sensijaan on ollu jo pitkään mun suosiossa! Ite olisin kanssa jossain vaiheessa tilaillu, mutta lopahti muovitukan kanssa räplääminen totaalisesti...

  Sulle nyt näyttää kyllä sopivan kaikki vähänkin erikoinen :)

  VastaaPoista
 4. Voi hyvä isä, tollasia foamlisäkkeitä olen etsinyt vaikka mistä, mutta koskaan uskaltanu tilata tai ostaa, mutta noiha näyttää aivan pirun hyviltä! Nättiä kyllä! Ja tykkään tosta korsetista ihan sairaasti!

  VastaaPoista
 5. I'm lacking: Sinäkin Brutukseni! :D Veikkaaan että tuon cyberlox-inhon perimmäinen syy on se, että useimmiten näkee vaan A) epäsopivia riemunkirjavia väriyhdistelmiä B) liian lyhyitä lox-viritelmiä. Sellaiset korvien yläpuolelle yltävät ponnari-viritelmät joissa killuu max 10 lonkeroa = voi sweet jesus sentään :D (+suomessa nää hiuslisäkkeet tuppaa maksamaan roposen jos toisenkin, niin en kehdannut aiemmin sijoittaa omaisuutta semi-turhaan..)

  Tomi: Thankies! Jossakin reivitsembaloissa nää pääsevät varmasti oikeuksiinsa :3

  Emilia: Oon kyllä samaa mieltä, nuo foamit näyttävät yksinään hiuslisäkkeessä vähän aneemisilta, tai ainakin todella tönköitä kun eivät laskeudu pään myötäisesti. :/ Yllätyin kyllä kieltämättä siitä, etteivät nämä lisäkkeet näyttäneet miun päässä kovinkaan kammottavilta.

  Black bird: Suosittelen kyllä tuota cyberloxshoppia ehdottomasti. :) Nopsa toimitus, ja todella hyvälaatuiset lisäkkeet. Ja iso plussa = HALVAT! Ja monessa erilaisessa väriyhdistelmässäkin saa ;)

  VastaaPoista
 6. Nuo littanat lärpättimet näyttävät imo karmeilta, jos niitä on liikaa. Sulla värit, pituus ja eri kummajaismateriaalien määrät ovat niin passaavat, että kokonaisuus näyttää hyvältä.:) + Ihana silmämeikki!

  VastaaPoista
 7. Ei jumalauta miten ihanalta näytät nainen!
  Me likes<3

  VastaaPoista
 8. Tuollainen tummempi pinkki sopii jopa paremmin kuin sellainen ihan kirkkaanpinkki. Hyvältä näyttää. Itse en ymmärrä cyberloxeja, en vaahtomuoveja tai muita härpäkkeitä tukassa, mutta kyllä ne vain toisten tyyliin sopivat :)

  VastaaPoista
 9. Oon kyllä ikuisuuden kuolannut cyberloxshopin lisäkkeitä, itse olen sieltä tilannutkin metriloxia ja tehnyt itse niistä lisäkkeet mutta himoitsen vielä foam-lisäkkeitä *_* ihanat nuo sinun!

  VastaaPoista
 10. Upealta näyttää sinun päälläsi! :O Ihanat kasvot sinulla muutenkin joka ikisessä kuvassa. :3

  VastaaPoista
 11. Hiukses on myös hienot, mutta erityisen upea meikki tällä kertaa! Vau :>

  VastaaPoista
 12. Sun hiuksiis ehdottomasti yes! Monille oon huomannu ettei noi foamit oikeesti sovi, mutta sulle sopii ku nenä päähän! Vau senkin nättimys <3

  VastaaPoista
 13. Kröh, anteeksi hyvä neiti, teillä on vöitä hiuksissanne!

  VastaaPoista
 14. Aivan järjettömän upeat!! Nam! Itse olen haaveillut jo vuosia noiden ostamisesta, mutta kun ei todellakaan tiedä sitten sopiiko ne omaan nassuun. :D Mutta sulle kyllä sopii, huhhuh mikä pakkaus!

  VastaaPoista
 15. Heh, mulla on samasta putiikista 7 paria loxeja... sateenkaaren kaikissa väreissä nääs :D

  VastaaPoista
 16. ehkä upeimmat hiuset sulla tähän mennessä :D

  VastaaPoista
 17. Yes, yes yes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  VastaaPoista
 18. Mun mielestä pelkästä foamista tehdyissä lisäkkeissä on ehdottomasti ideana se, että sekaan tehdään lyhyitä törröttäviä osioita pitkien kaveriksi, loxilisäkkeet taas näyttävät parhaimmilta pitkinä (joskaan ei minkään ylipitkinä metrin mittaisina jumbolonkeroina...). Rexlacella voi puolestaan heittää vesilintua, täysin turhaa kamaa lisäkkeissä kun se ei näy minnekään. :D Foamissa on myös se hyvä puoli, että sitä voi koristella leikaten ja rei'itellen todella helposti. Kuitenkin, oli materiaali mitä hyvänsä, niin sitä pitää olla TARPEEKSI ja värien pitää sopia omaan hiukseen sekä vaatteisiin, eikä lisäkkeitä pidetä avonaisten hiusten kaverina, poislukien otsis.

  Nuo sun lisäkkeeet ovat ihanat, niissä on onnistuttu varsin mainiosti (no rexlacea kyllä löytyy...) ja väri on niiiin herkku. :)

  VastaaPoista
 19. Painajainen: Foam näyttää myös miun mielestä parhaalta jonkin toisen materiaalin lisänä, samaten cyberlox. Sekoitehiuksissa molemmat sulautuvat oikein nätisti yhteen :)

  HirviöT: vau, tässähän ihan punastuu! :)

  Mistress Mystral: Tälläiset keinotekoiset hiushärpäkkeet istuvat varmasti parhaiten tyyliin, joka on jo lähtökohtaisesti niin överi etteivät hiuslaitokset näytä epäluonnollisilta ja paista täten kokonaisuudesta outolintuina. :) Klassiseen goottityyliin en ainakaan tälläisiä laitoksia osaisi kuvitella, tai sitten vaatetuksestakin pitäisi löytyä jotain muovista/futuristista yksityiskohtina. Ja totta turiset, tumma pinkki on kyllä parempi kuin shokkipinkki. Näyttää edes hiukan luonnollisemmalta, jos nyt näitä liskkeitä ylipäätään luonnollisiksi voi nimittää. :D

  papercuts: Cyberloxshopista löytyy kyllä vaikka mitä ihanaa. Nyt himoitsen samantyyppisiä lisäkkeitä myös mustavalkoisina *_*

  Carrie: Kuvia tulee katsottua itse varmaankin jonkin kriittisen linssin läpi, kun omissa silmissä pärstä ei tunnu asettuvan järkevästi ei sitten millään. :D

  Nora Maria: Kiitos! Nykyään on tullut meikattua melkolailla usein tälläisellä corpsemaski-inspiroituneella tyylillä, eli noita nestemäisellä kajalilla värkättyjä siipakkeita löytyy vähintään joka toisesta meikkiviritelmästä. :D

  Banshee: Ovat kyllä kieltämättä jokaisen roposen arvoiset. Hyvä sijoitus!

  Nette: Varmaankin istuvuus riippuu ihan siitä, kuinka hyvin värejä osaa sotkea keskenään, ja kuinka loxien pituus istuu kasvoihin. Lyhyet töppänät lisäkkeet ja vieläpä sekavissa väreissä, not good. Parhaimmillaanhan loxit ovat omiin hiuksiin sotkettuna, niin että muutama orpo pötkylä roikkuu tupeeratun fledan seasta. :D

  Anonyymi: Kappas, niinpäs taitaakin olla! Kuinkahan jäi huomaamatta..

  Turmiotar: Kaikkeahan voi kokeilla! Jos tuntuu etteivät loxilisäkkeet omaan nassuun istu, voi ne pistää kiertoon. Kysyntäähän varmasti löytyy tietyistä piireistä. :)

  Anna: Oho, johan on siulle siunaantunut melkoinen katras tukkaa! :) Varmasti mukava, että voi vaihdella värejä aina mielen mukaan. Löytyy jokaiseen asuun sopivat hiukset.

  Skinnyemily: Oho, wow! :) Kiva että joku ajattelee tuollakin tavalla. Odotin huomattavasti negatiivisempaa vastaanottoa.

  Anonyymi: Jes jes! :D

  Anna: Noita foamejahan on myynnissä monenlaisia. Yleisimmin joko niitä rimpuloita joissa kaikki foam on samaan mittaan leikattu, ja sitten niitä laadukkaampia joissa foamin pituus vaihtelee ja jotka asettuvat päähän hiukan järkevämmin/kerroksittain. :) Mietiskelin tosiaan ensin että väsäisin itse foameista ja loxeista nämä lisäkkeet, mutta jätin haaveet sikseen kun en löytänyt kaikkia materiaaleja yhdestä paikasta. (tai sitten en vaan osannut etsiä..) Toisaalta jos valmislisäkkeisiin kyllästyy, niin näihinhän saa kätevästi lisäiltyä itse esimerkiksi eri tavoin koristeltuja foam-suikaleita, taikka sitten loxia. Rexlacesta olet kyllä 100% oikeassa, se on lisäkkeissä lähinnä hyödytön lisä. Menee käytössä sellaiseksi jäykäksi ja tököttäväksi, not good. :D Näissä cyberloxshopin lisäkkeissä melkoinen mindfuck oli huomata, että joukkoon oltiin tuikattu LAHJANARUA muutamia suikaleita. Lahjanarua..joululahjapaketti-tyyliin...Yep yep.

  VastaaPoista
 20. Noi on kyllä siistit ja hemmetin asialliset : D Vaikka ei sitä ennen ois uskonu että mun mielestä hiuksista roikkuvat muoviputket näyttäis hyvältä, mut kyllä ne vaan näyttää kummiski.

  VastaaPoista
 21. Sopii kyl hyvin tohon tukkaan! Piru vie, kuinka hyvältä näytät taas kerran. Ja toi meikki<3

  VastaaPoista
 22. Jenny: Sopivat ehken kokonaisuuteen, ja näyttävät siitä syystä siedettäviltä? ;) Kieltämättä, itsekin karsastin muovihiuksten ideaa piiitkään, mutta ihan kivathan nuo :D

  Aurélie: Voee. Jälleen kerran kiitokset kivasta kommentista. ^^ Oon jostain syystä tykästynyt tälläiseen simppelimpään mustavalkeaan meikkiin. Välillä yksinkertainen on kaunista.

  VastaaPoista
 23. Hölmöjä höpiset, sulosiipi. Ettäkö nämä naurettavat, no ei tosi, sinun päässä ainakaan. Nuo jotenkin näyttää niin siltä, että joku on tämän mallin keksinyt juurikin siun kuvia katseltuaan :) Heimuthei, mulla oli ihan kysyttävääkin, eli siis alkoi itseäkin kiinnostaa ostaa tuollaiset, tosin eri värissä, kun noin halvalla saa, kiitos vinkistä. Mutta ovatko nuo sinun ostamat lisäkkeet hartia- vai rinta-pituudella? Haluisin saman mittaiset, mutta en osaa päätellä kumpaa pituutta on :D

  Kiitos kivasta blogista, minä aina salalukijana sinua seuraan, vaikken ikinä yleensä mitään jaksa kommentoida kuitenkaan.

  VastaaPoista
 24. Aivan ihanat lisäkkeet. Itselläni meni hermot kun tuuli tuhosi aina kampaukseni. :) Näyttävät vain todella hyvältä! :)

  VastaaPoista
 25. Anonyymi: Kiitos kaunis kehuista, ja mukavaa että innostauduit kommentoimaan! :)

  Miun hiuslisäkkeet ovat tismalleen nämä: http://www.cyberloxshop.co.uk/index.php?cat=Cyberlox__WEB_ lisäkkeet, pink web-versioina. :) Ovat omassa päässä juurikin tuota hartia-pituutta. Oli kyllä viimeinen virhe tilata tuolta puljusta yhtään mitään, kun nyt jo himoitsen erilaisia lisäkkeitä. ;D Ovat niin ihanan kevyet ja hyvät päässä, että ottaisin samantyyppiset mieluusti myös pidempänä versiona ja mustavalko-hopeina. Njami.
  Himoitsen näitä loxeja pitkinä versioina:

  http://www.cyberloxshop.co.uk/index.php?cat=Cyberlox__Custom_Made_To_Order_

  ( blck widow)

  ja näillä ryyditettynä: http://www.cyberloxshop.co.uk/index.php?cat=Steam_Punk_Hair_Falls

  Arkkienkeli: Kiitos! Tälläiset lox-lisäkkeet ovat kyllä todella kätevät ja helpot laittaa, ja ihanan kevyet käytössä.

  VastaaPoista
 26. Millä ihmeellä sä saat noi hiukset kiinni!? Tilasin kans itselleni samaisesta paikasta sun suosituksestasi hiukset ja nää narut, jotka tähän on laitettu.. Siis leveetä kuminauhaa, sellasta tosi leveetä. En saa mitenkään niitä kiinni tukkani jos pistän kaksi nutturaa sivuille, jotenkuten saan tukkalaitteen kiinni kun laitan yhden nutturan. :D Nopea oli toimitus, kuten sanoit, mutta taidan leikellä nämä lahjanarut mäkeen näistä lisäkkeistä :'D

  VastaaPoista
 27. Musta ne näyttää pikemminkin siltä ku olisit kiinnittänyt vöitä tukkaasi,mutta ne näyttää kuitenkin iha oklta sulla. Jollain weardilla avaruudellisella tavalla kivalta.

  VastaaPoista

Headbanging metal mayhem!

Käytän Special Effectsin tai Directionsin shokkivärejä.
.. Ja olen 168cm pitkä. :)
Värjään ja leikkaan hiukseni itse, en käy kampaajalla.