keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Kaikki syntyy raivosta.


Uudet! New rockin sivuilta näitä piiloplatformi kaunokaisia haikailin jo monta kuukautta takaperin, talvipopoiksi nimittäin. Jotenkin vaan tuntuu siltä, että tuo apaut 100$ hinta saa minuu kostumaan. Ebay tyrkytti miulle nämä traktorit kohtuuhintaan. Riuhtaisin kenkälaatikon postitädin näpeistä raivokkaasti ja riensin kotiin sovittelemaan uutuuksia silmät kiiluen.En joutunut tässäkään ostoksessa pettymään. Vähän arvoin taas tuota kokoa, mutta onneksi en _tällä kertaa_ joutunut pettymään. Koko 37 oli miun vammakokoiseen jalkaan juuri perfecto. Jos näistä kengistä haaveilet, ja jalkapöytäsi on korkean sutjakka, Älä osta. Ovat nimittäin tuon piilotetun koron ansiosta mallillisesti matalat, ja jopa miun kapealle jalalle tuo korkeus on melkoisen jämäkkää sorttia.


On ne vaan niin söppänät. Tylppä kärki muistuttaa miun silmissä kevyesti virtahepoa.
(tai sitten miun silmissä ja päässä on jotain pahasti vialla)Latua, perkele!
Oodi ebaylle
Iloitkaamme, riemuitkaamme,
nouse mieli taivaisiin
Nousta saamme, nousta saamme
osta heti- talkoisiin
Lumovoimas yhteen liittää
minkä ryöstöhinta erottaa,
veljeyttä kaikki kiittää,
kun materia köyhän kättä koskettaa.Nämä Lucky 13 leopardi- rusettihärpäkkeet kuuluvat varmasti top 100 turhakkeisiin, MUTTA. Koska pinkki, niin baari-asusteeksi oli pakko hamstrata. Lämmittävät hansikkaiden tapaan, mutta ovat kunnon glam salonkikelpoiset versiot. Epäkäytännölliset ja silti niin kivat.Viikonlopun kuvat olivat yllätys yllätys, erittäin julkaisukelpoisia kaikki. Kuningas alkoholin alaisena sitä tulee vaan yksinkertaisesti näytettyä yleisimmin persenaamalta. Alkoholi kaunistaa, kaikkia muita paitsi minua. Pikkujoulujen kunniaksi vuorasin ihteni lipparin punaisiin pvc rätteihin. Candy apple red on vaan yksinkertaisesti aivan perkeleen porno materiaali. Näitä kuvia katsoessa tekisi mieli vaihtaa välillä hiusten väriä, koska pinkki riitelee punaisen kanssa voimakkaasti. Ristiriitaista, sillä rakastan tuota punaisen sävyä lähes yhtä paljon kuin pinkkejä hiuksiani. Jos joku keksii hyvän keinon pinkin ja punaisen yhteytykseen, niin tässä vaiheessa on kannattavaa vaikuttaa!
Muotimaailma viliseen useimmiten mitä hirveimpiä epäsymmetrisiä vaate-hirvityksiä. Sateenkaaren värisiä sirkustelttoja, muinaisten jedi-hirviöiden näköisiä high fashion karvaturkiksia, vyötäröä muotoilevia mekkoja totaalisen muodottomien pyykkinaru-naisten päällä. Gianfranco renin kaasunaamari luo sievän poikkeuksen. Miun ei varmaankaan tarvitse edes ylistää, sillä tuo kuva kertoo kaiken oleellisen. Diamonds are girls best friends! At least mine.

Tänään on rauhallinen päivä, yksi niistä harvoista.
Tänään otan selvää, mitä tapahtuu kun silmät tottuvat sysipimeään.

Summoning- in hollow halls beneath the fells


Division XIX - Takaisin kotiin

7 kommenttia :

 1. Noi kengät on upeat! Tollasilla viihtisihn ehkä itekin joskus näin pitkänä kulkea. :>

  VastaaPoista
 2. Nuo ovat kyllä todella somat, ja hyvät köpötellä. Kannattaa katella ebaysta, sieltä tosiaan löytää ihan kohtuullisella hinnalla. :)

  VastaaPoista
 3. What a cool pair,I love the metallic heels!

  VastaaPoista
 4. Tajuttoman mageet kengät. o_o <3 Btw, sulle on meiliä. :3

  VastaaPoista
 5. Hii, mulla samat kengät! :) On kyllä älyttömän hyvät kävellä.

  VastaaPoista
 6. Mis Vermilion: Thank you! Metallic heels are my favourites :)

  Demonilesboankka: New rockin useimmat kengät ovat herkullisia. ^^

  Keppi: Totta turiset. Mie oon jolkutellut noilla jopa jäätikällä, enkä edes lentänyt turvalleni. Victory! :D

  VastaaPoista
 7. Morjens! Jotain jännittävää kautta päädyin selailemaan sivuasi, mielenkiintoinen ja hyvin toteutettu blogi!
  En voi vastustaa kiusausta kysyä: Mistä olet löytänyt nuo 6.:ssa kuvassasi olevat sukkahousut? :o~ Aivan ihanat, olen tuollaisia yrittänyt metsästää jo kauan. :)

  VastaaPoista

Headbanging metal mayhem!

Käytän Special Effectsin tai Directionsin shokkivärejä.
.. Ja olen 168cm pitkä. :)
Värjään ja leikkaan hiukseni itse, en käy kampaajalla.