perjantai 16. joulukuuta 2011

TÄNÄÄN!!Tätä fiilistä on vaikea sanoiksi pukea.
Olen niin innostunut, että tekisi mieli pomppia tasajalkaa. Infected mushroomia on odotettu, odotettu ja odotettu. Kaikkein parasta tässä koko hommassa on se, että pääsen näkemään lemppariartistini seurassa, jossa kyseiseen bändiin vuosikausia sitten tutustuin. Reissaamaan pääsee harvoin, joten aion kyllä ottaa tästä ensiluokkaisesta tapahtumasta kaiken mahdollisen ilon irti. A-luokan makkar..seuraa, pari uutta helkkarin mukavvaa blogituttua, keikkoja, shoppailua, ryypiskelyä ja rentoutumista. Mitäs sitä kunnollisen viikonlopun rakentamiseen muuta tarvitseekaan?


Vaikkei miun "Becoming Insanea" tarvitsisikaan enää nimimerkkini puolesta kuunnella, niin tarjoilen silti yhden lempparibiiseistäni niille jotka eivät ole Shroomeihin aiemmin törmänneet. Mosh mosh..Eikun, mush mushi! ;)

16 kommenttia :

 1. säikähin eka ku näin ton ekan kuvan xD

  VastaaPoista
 2. ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ, miten mä arvasin et oot menossa! Kyrvityttää, kun en itse pääse paikalle bailaamaan itseäni kuoliaaksi. Lupaathan pitää hauskaa munkin puolesta, sinä sienien ystävä!

  VastaaPoista
 3. Ihana kuva, vähän erilainen lipunhehkutus, mutta sopii kyllä bändiin :D

  VastaaPoista
 4. HEEEeeeeiii MITä! ollaan kerranki samas kaupungissa (okei, oon espoossa tm) yht'aikaa, tosin en tuonne keikalle tule :D wtf!<3

  VastaaPoista
 5. Harmi etten ostanu lippuja tonne :( Ois voinu tulla moikkaamaan. Mut kerran kun on jo nähty niin ei ollut varaa tällä kertaa :D

  VastaaPoista
 6. Bongasin! ...Olin tosin niin yllättynyt törmäyksestä etten tajunnut hihkasta mitään...

  VastaaPoista
 7. Voisiksä tehä sellasen postauksen, missä esittelet ittes ilman mitään "erikoisuuksia" tai niinku sanotaan tavallisena...ois kiva nähä:) ja älä ota tätä loukkauksena, nättihän sä oot sellasena ku oot, mutta ihan mielenkiinnosta:)

  VastaaPoista
 8. Mitä lukeeks tuos lipussa et Early Bird?...

  VastaaPoista
 9. saara: elä sua sydäriä ._. en mie niin pelottava ole :D

  Infected: mie taas jotenkin ajattelin, että siekin oisit tulossa ja yritin katella josko kävelisit vastaan. >.< harmi jotta et päässyt tulemmaan, ois ollut mukava törmätä! noh, ehkä ensi kerralla sitten. :P

  Misantrella: Hehe, joo ei Infectedin lippua voi heruttaa pelkästään niin, että räppäisisi kuvan kun se löhöää pöydällä.

  Leena: Piilareiden ansiota. ^^

  Anne: Hämmentävää Ö_Ö Ehkä myö vielä joskus sitten reffataankin, ko ollaan samassa kaupungissa oleskelemassa? :P Eihän se ookkaan ollut tavoitteena kuin viimeiset x-vuotta.

  Anonyymi: Kyllä juhlin joulua, perheen kanssa. :) Tulee tehtyä joulusapuskat koko "suvulle", ja tottakai muovinen joulukuusi nököttää tuolla nurkassa.

  papercuts: voe. infectedin keikka oli kyllä sen verran hyvä, että paljosta jäit paitsi. ;) ensi kerralla sitten!

  Anonyymi: Hämmentävää. :P harmi jotta et uskaltautunut juttelemaan asti, uudet tuttavuudet ovat aina plussaa.

  Anonyymi: Hmm. Jos tarkoitat au naturellia lookkia, niin sellaisena olen jo esittäytynyt täällä (http://brain-chain.blogspot.com/2011/11/kotiglamouria.html).. Tuota kotilookkia tavallisemmaksi on enää vaikea päästä. :)

  jontse: Kyllähän siinä lukee. Tilasin lipun heti samana päivänä kun keikka tuli julki. :D

  VastaaPoista
 10. No nii i! Ku olisinki päässy, murr. Harmittaa suunnattomasti, kuten myös se etten päässyt kummallekkaan Metallican keikalle, kun se oli Suomessa. Vittu.

  VastaaPoista
 11. Noo, eiköhän ne molemmat pändit vielä tänne tupsahda tulevaisuudessa! :) Infected oli tosiaan sen verran mahtava kokemus, että erittäin mieluusti kävisi katsomassa uudestaankin <3 _ <3

  VastaaPoista
 12. Oot tosi nätti videoilla ja sulla on iha äly hyvii postauksii! tee niitä lisää..Tee uus vaate postaus ja sellanen vaate postaus jota käytät esim koulussa/töissä.. Mut äly hyvä blogi sulla! (:

  VastaaPoista

Headbanging metal mayhem!

Käytän Special Effectsin tai Directionsin shokkivärejä.
.. Ja olen 168cm pitkä. :)
Värjään ja leikkaan hiukseni itse, en käy kampaajalla.