perjantai 14. lokakuuta 2011

Pimpeli pimpeli pimpeli pomKullinluikaus vaan, ja virtuaalinen ostoskori pursuilee yli äyräiden. Insanity ja tietokoneiden sietämätön helppous, osa 12345. Hassua, kuinka jotkin asiat hautautuvat aivosolukoiden perimmäiseen mappiin, ja useamman vuoden kuluttua nousevat takaisin elävien kirjoihin. Pitkäaikainen sisustushaaveeni on vihdoin rakastavassa omistuksessani. Oikeasti. Joko siitä on kulunut reilu 3 vuotta, ja 300 postausta? No, eipähän ollut mikään go with the flow- ostos. Tuntuu upealta saavuttaa jotain sellaista, minkä eteen on tehnyt myös kunnolla töitä. Maija Louekarin suunnittelema kosketinmatto kun ei ole mikään halpahallin kahden markan viritelmä. Myönnettäköön kuitenkin, että vuosipäivä toimi tietynlaisena kiihokkeena törsäilyyn. Kuulostaa oksettavan kliseiseltä sanoa, mutta maton idea on yksi asia joka miulla ja mystisellä herra P:llä on yhteistä.
Ja jotta pysyisin ajan hermolla bloggaamisen trendeistä, julkaisen tänne teidän kiusaksi ärsyttävän epäselvän kuvan "uusimmasta hankinnastani". Tässon tää Luis Vuittonin ostoskassi, ette ikinä arvaa mitä on sisällä!" kuulostaa aivan samalta kuin "tässon tää superheilahtanut kuva meikäläisen känsäkoivesta! ette ikinä arvaa minkälaisen tatskan otin ja minne!" Duh.

11 kommenttia :

 1. Tuo matto on ihana, oon kuolannut sitä jo jonkun aikaa. Kun kohta pääsen muuttamaan niin varmasti sitten tilaan tuon. :D

  VastaaPoista
 2. Mun mielestä matot on rumia pakollisia pahoja, mutta tuota kyllä katselisi enemmän kuin mielellään :')

  VastaaPoista
 3. ihana! kovasti kyl tekis mieli hankkia tollanen omaan kämppään :)

  VastaaPoista
 4. Heaven Queen: Hankihan ihmeessä! Sitten voi soitella kätevästi ukkonooat aina ohimennen <3 :D Vaikuttaa ainakin hyvälaatuiselta ja kestävältä matolta.

  Feline: Meiän lattiat on niin jäätävän kylmät, että oon alkanut harkihtemaan sellasta tunkkaista ja homeen hajuista kokolattiamattoa. Pysyispähän varpaat ainakin lämpiminä!

  shotgun: eikun vuan shoppaamaan! virtuaaliostelu on tehty liiankin helpoksi :D

  VastaaPoista
 5. Känsäkoivesta..I know what(who) you meaann.... Ja vittu tota sun kirjotustyyliä :D kullinluikaus<3 (luin ensin et se oli "tervehdys", ois se toiminu niinkin)
  -Lissudaa

  VastaaPoista
 6. Tosi hieno matto! Näyttäisi sopivan hyvin huoneen/käytävän tyyliin :)

  VastaaPoista
 7. Näin tekstiilialan artesaanina täytyy todeta, että maton hinta on naurettavan alhainen maton kokoon suhteutettuna. Kyseessä on kuidenkin design-matto ja maton materiaalikustannukset ovat nykypäivänä aika korkeat. Siihen päälle kun laskee vielä tuntipalkan sekä maton ulkonäön suunnittelusta, mallin muuttamisesta kudontaohjeeksi ja vielä itse työn päälle niin ei voi kun ihmetellä miksi hinta on noinkin alhainen...

  VastaaPoista
 8. Lissudaa: Kyllähän tuo kullinluikaus tervehdyksestäkin periaatteessa menisi.. :D

  Puf: Meiän asunto on täynnä kaikenlaista musiikkiroinaa, niin kyllä touo ihan kivasti mätsää ^^ johtunee siitä, että avokkaani on muusikko.

  Anonyymi: Ei tämä matto kieltämäti mikään kallis kyllä ollut, siihen nähden että on Suomalaista tuotantoa eikä mitään honkong-krääsää. :) Sijoitan sisustustuotteissa mieluummin laatuun kuin määrään, ja siitä syystä hankinkin uusia kalusteita/mattoja/verhoja vain aniharvoin. Finnish design shopista on tullut tilailtua tuotteita monia kertoja ^^

  VastaaPoista
 9. Haastetta pukkaa! (Oot varmaan saanu näitä sata mutta heitinpä kumminkin 8))

  http://merensininen.blogspot.com/2011/10/omalla-tavallaan-kauniisti-pukeutuva.html

  VastaaPoista
 10. Tänk juu haasteesta! ^^ pittääpä tehhä jossain välissä.

  VastaaPoista
 11. Tuo matto olisi kyllä tervetullut tännekin! Ihana kun mikä :D.

  VastaaPoista

Headbanging metal mayhem!

Käytän Special Effectsin tai Directionsin shokkivärejä.
.. Ja olen 168cm pitkä. :)
Värjään ja leikkaan hiukseni itse, en käy kampaajalla.