keskiviikko 19. lokakuuta 2011

You're dreaming in the first place.


Oiva biisilöytö niihin päiviin, joina on koko ajan kylymä.
Persettä ylös penkistä ja jammailemaan niin avot!

Otin iison askeleen, ja ostaa räväytin uuden sukkanauhavyön. Osa teistä pyörittelee varmsti silmiään siihen malliin että aivoissa humisee, mutta miulle tämä oli suhteellisen tarpeellinen hankinta. Aiemmat henkkamaukalta ostetut pilipali-vyöt sanoivat sopimuksensa irti ystävällisesti hymyillen, kesken erään ihanan baari-illan. Hampaat irvessä nykersin kyseiset rillukkeet käyttökelpoisiksi erilaisin (enemmän ja vähemmän pätevin) hakaneula + teippipatentein ja toivoin että mokoma pitsiräpellys kestäisi kasassa pyhällä hengellä. Tällä hetkellä kyseinen nyppyyntynyt pitsikasa makaa yksinäisenä roskiksen pohjalla, ja mie näyttelen perään kieltä. Mitäs meni hajoamaan. Muutenkin. Onko mitään ärsyttävämpää, kuin liian lyhyet sukkanauhavöiden pidikkeet (joident takia stay-upit joutuu hilaamaan kannikoihin kiinni) ja nauhalärpykkeet, jotka ovat niin ohuet että ne näyttävät katkeavan joka kerta istuessa? Kiitos Honourin ja fiksujen suunnittelijoiden, remmit ovat paksut ja säädettävät. Halleluja!


14 kommenttia :

 1. Argh, pilipali-sukkanauhavyöt... Todellakin yksi niistä asioista joka saa näkemään punaista! Rasittavinta ketjuliikkeiden rimpuloissa on sukanpidikeklipsujen laaduttomuus: jos metallipidike on ohutta kuin alumiinifolio ja taipuukin yhtä letkeästi, niin miten sellaisen olisi tarkoitus kannatella sukkaa? Prkl. Myös paksut remmit ja paikallaan pysyvä säätösysteemi ovat kivoi juttui, juuri tällaisia asioita ketjupuljujen alkusvaatesuunnittelijat eivät ihan aina jaksa alkaa miettiä.

  VastaaPoista
 2. Näyttääpäs herkulta ja ihan sinulta!

  VastaaPoista
 3. Anna: Niimpä. Onneksi edes jotkut valmistajat ovat kiinnittäneet hyvään käytettävyyteen huomiota! Honourin liivi vaikuttaa ainakin 100 kertaa kestävemmältä kuin tuo henkkamaukan roskiskama. Tuolla kuvailemallani nimenomaiselal baarireissulla kävi se kaikkein pahin, edessä olevan remmin rautapidike taipui venkulalle sukan painon ansiosta, ja *naps* katkesi poikki. Oli kyllä kieltämäti kiva kikkailla loppuilta.

  Leena: Tänks! Pvc:llä ei voi mennä vikaan ;)

  VastaaPoista
 4. Tuo alin oikea kuva on niin nätti. <3

  VastaaPoista
 5. Vui että kun olet suloinen, ihan sulin sulle! ♥

  VastaaPoista
 6. Voihan vinyyli kun on söpöt nuo käsirautasomisteet :')

  VastaaPoista
 7. Löysin blogiisi youtuben kautta ja sit minusta heti vakilukijan. Mielenkiintoinen tyyli, hienot kuvat ja omintakeinen kirjoitustyyli jaksaa kiinnostaa, keep on going! :)

  VastaaPoista
 8. Taas ihanana <3
  (Miks toi sana näyttää oudolta ja kuulostaakki.. Liekö edes suomenkieltä) :D

  VastaaPoista
 9. Oi jos vain sukkanauhavöitä voisinkin käyttää. Megareitenä ne kun hinkkaa yhteen ilman mitään siellä välissä, ja kokemuksen syvällä rintaäänellä... SE SATTUU. Niin prkeleesti. :(

  VastaaPoista
 10. "...rautapidike taipui venkulalle.."
  *hihittää*

  Ei mutta asiaan :´) noi sukkanauhat on kyl super ihanat<3 *tahtoo kans*

  VastaaPoista
 11. Nette: Kiitos naenen <3 ^^

  Jenny: Elä sula, muuten tarvihtee luututa lattioita ;o

  Feline: No eläpä! Kunnon bad girl- stay-upit :D

  HooCee: Jännää! Sie oletkin ensimmäinen (julkisesti ilmoittautunut) youtuben kautta löytynyt lukija :) Mukavaa että pidät Evil Fatesta ja tervetuloa mörköjoukkoon! ^^

  Jenglish: Mie oon miettinyt monta kertaa ihan samaa, ihanana kuulostaa jotenkin oudolta.. :D Mutta kiitos <3

  Envia: Auu, voin vaan kuvitella :( Voihan stay-uppeja kokeilla sellasten maksamakkaran (lue: ihon) väristen sukkisten päällä tarvittaessa?^^ jos sitten hankaisi vaikka vähemmän?

  Wenkula: eikun vuan shoppaamaan! Tätä honourin vyötä suosittelen oikein lämpimästi jos pvc nappaa :)

  VastaaPoista
 12. oi, mistä tuollaisia sukkanauhavoitä oikein löytää ? <3 rakastuin.

  VastaaPoista
 13. niin ehkä _vöitä_ kumminkin eikä voita..

  VastaaPoista
 14. Näitä sukkanauhavöitä löytää ainakin ebaysta, ja honour.co.uk:sta :)

  VastaaPoista

Headbanging metal mayhem!

Käytän Special Effectsin tai Directionsin shokkivärejä.
.. Ja olen 168cm pitkä. :)
Värjään ja leikkaan hiukseni itse, en käy kampaajalla.