torstai 27. lokakuuta 2011

All pigs must die


jacket: lip service shirt: cupcake cult skirt: queen of darkness shoes: jeffrey campbell

Viikonloppu puksuttaa jo ovella uhkaavasti. Halloweenjärjestelyt ovat pärähtäneet käyntiin muutama päivä sitten railakkaissa merkeissä. Kämpän koristeet, tsek. Ruoat, tsek. Asun tarvikkeet, tsek. Outo ja leijuva olotilani johtuu varmasti osittain siitä, että odotan perjantaita kuin kuuta nousevaa. Perjantaina räjäytetään koko Joensuu pinkillä ydinpommillamme erään tietyn pinkkipään bloggaajatyttösen, ja bloggaajaherran kanssa. Vielä on miljardi asiaa muistettavana ja tehtävänä, ja kämpän siivouskin on puolitiessä, ja naamiaisasukaan ei ole vielä ihan täysin päätetty.. Mutta silti.

Olen juossut ympäri kyliä koulujuttuja ja työasioita hoitamassa, ja sain värvättyä itseni muutamalle kevään kurssille opettajaksi. Tai oikeastaan, paikallinen opisto otti itse yhteyttä ja kysyi josko haluaisin näyttää maanmainioita taitojani julkisesti. Melko hienoa itseasiassa, saavatpahan kakkukurssilaiset opettajakseen ihan muun kuin kikkarapäisen kokoon kuivahtaneen tanttaran.

Puolentoista päivän ajan olo on ollut jotenkin todella hämmentynyt, levoton ja outo monestakin erinäisestä syystä. Oikeimmin voisi sanoa, että olo on juuri sellainen kuin aivojen tilalla lilluisi klöntti pumpulia. Samaan aikaan tuntuu että haluaisin riemumoshata ympäri kämppää, ja toisaalta, päätä kuumottaa kuin migreenikohtaus olisi tulossa. Pieni pää ei kyllä nyt ymmärrä ihan sitä mitä sisällä tapahtuu. Näihin fiiliksiin sopivaa biisiä on vaikea sanoa, mutta Death in June on ainakin mukavan rauhoittavaa. (myönnän, tällä hetkellä vituttaa, sillä tajusin DIJ:n Helsingin keikan vasta kahta päivää ennen.. Aina myöhässä. Aina.)


DEATH IN JUNE - ALL PIGS MUST DIE


13 kommenttia :

 1. Mitä kursseja tuut opettamaan? :)

  VastaaPoista
 2. Halloweenbileahistuksia täälläkin ja tosi siistiä että oot saanut hommia!

  VastaaPoista
 3. Millä perusteella kaikki "kikkarapäätanttarat" on kokoon kuivahtaneita? Eikö nyt oo neidille vähän pissa hurahtanut nuppiin kerta voi muita tuohon sävyyn kommentoida...

  VastaaPoista
 4. Mikä ihmisiä nykyään vaivaa ku kaikesta pitää ottaa itseensä? XD Taitaa olla siellä lukijapäässä joku joka ei oo saanu seksiä vähään aikaan..

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: Tulossa on kaksi kakkujen tekoon ja koristeluun perehtyvää kurssia. :)

  Leena: On se kyllä mukavaa, että riittää töitä. Ei ole kiva kituuttaa opiskelijana.. Halloweenahdistus hälvenee onneksi hetki hetkeltä pienemmäksi, kun saa hommia yliviivattua tuolta "things to do" - listalta. Vielä pitäisi leipoa niin että tyrät rytkyy :L

  Anonyymi: Kikkaraapäätanttaralla kuvaan lähinnä stereotypistä kotitalouden opettajaa kielikuvana, en suoranaisesti hauku mitään ihmistyyppiä. Muiden paikkakuntien opettajista en tierä, mutta ainakin meillä tuo ylä-asteen opettajatar oli juuri sitä mitä kuvailinkin. :) Ehkä hieman yleistän, mutta kirjoitankin lähinnä omista kokemuksistani.

  VastaaPoista
 6. Eikös anonyymit tiedä, että kirjoituksia täytyy vähän värittää sanoilla, jotta niitä on mielenkiintoisempilukea. Ei silti tarvi itseensä ihan kaikesta ottaa, tuskin insa mitään mielipahaa haluaa jakaa teksteillään.

  Onpas muuten hassua nähdä kuva missa sulla ei oo karvakiksuja! Ite en osaa elää ilman niitä! :( Tahdon niitä kokoajan lisää, mistä sä oot tilannu niitä?

  VastaaPoista
 7. Nuo kengät, täydellistä rakkautta <3 Ja tosi ihanaa että osaat vastata noihin ns. Vähän negatiivisempiinkin kommentteihin asiallisesti, etkä niin kuin jotkut tyyliin "Noaijjaa siis vittu mitä sä tuletmua dissaamaan huora" Taitoa on myös se ettää osaa sosiaalista käyttäytymistä :)! Keep going!

  VastaaPoista
 8. Jep, mäkin ihailin täällä salaa itsekseni sun kykyäsi kommunikoida asiallisesti, mutta oli sitten pakko tulla myös ääneen sanomaan kun joku toinenkin niin teki.

  Olisipa netissä enemmän sun kaltaisiasi tyyppejä. :D

  VastaaPoista
 9. Käy kurkkaamassa mun blogista arvonta, jossa on palkintona Nomination -rannekoru=)
  http://lihavapupu.blogspot.com/2011/10/voita-nomination-rannekoru.html

  VastaaPoista
 10. Infected: Karvakiksuriippuvaisena tuntuu miustakin vähän oudolta oleskella ilman niitä. Onneksi viikonloput ovat otollisinta aikaa karvatteluun!

  Anonyymeille yhteisesti: Miun mielestä on ihan turha hyökätä nimettömien kommentoijien kimppuun, sillä jokaisella on kuitenkin mielipiteensä. :) Arvostan vaan itse kritiikissä sitä, jos osaa perustella kantansa monipuolisesti. Uskoisin että miunkin tyylin ja pukeutumisen suhteen löytyy kaksi ääripäätä: ne jotka tykkäävät goottityylisistä vaatteista ja kaikesta mikä kytkeytyy siihen ympärille, ja niitä, joiden mielestä goottipukeutuminen on outoa, rumaa ja haukkumisen arvoista.

  Nita: Pitääpä käydä vilkaisemassa! :)

  VastaaPoista
 11. Kyllä nyt vähän niinkuin tuli ikävä pinkkiä tukkaa, nyyhnyyh. No, onneks sitä voi ihastella toisilla vielä sentään =D Kiva tyyli tossa kuvassa muutenkin, tykkään ^^

  VastaaPoista
 12. http://againstproana.blogspot.com/2011/10/nakokulma.html

  linkitin sun videon blogiini :) hope u don't mind?

  VastaaPoista
 13. Dudu: Helpostihan sitä pinkit värit päähän iskee takastekkin! :) Mie arvon tässä entten tentteniä sen suhteen, värjäisikö fledan takaisin kokopinkiksi.. Saapi nähhä!

  Pinja: Ei haittaa todellakaan yhtään. :) Kiitos linkittämisestä!

  VastaaPoista

Headbanging metal mayhem!

Käytän Special Effectsin tai Directionsin shokkivärejä.
.. Ja olen 168cm pitkä. :)
Värjään ja leikkaan hiukseni itse, en käy kampaajalla.