sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Become one with the ground


Parina viimeisenä päivänä syksy on näyttänyt parhaat kasvonsa. Jollain lailla syksy on inspiroivaa ja kaunista aikaa, kaikkine vetisine ja kuraisine päivineenkin. Kenkien alla kahiseva lehtien väriloisto ja hiljalleen pimenevät illat lämpimien peittojen välissä ja rakkaan sylissä: mitä muuta tarvitseekaan? Ehkä villasukat, sillä lattioiden kylmyys alkaa kertoilemaan uhkaavasti lähestyvästä talvesta. Pimeät ja kylmät sateiset illat ovat kaikessa karmivuudessaan kiehtovia. Kun talo nitisee ja natisee liitoksissaan piiskaavan tuulen ansiosta, tulee sellainen olo että pimeydessä voi vaania ihan mitä tahansa.
Vaatetuksesta alkaa jo huomaamaan, että helvetin jäätyminen alkaa olemaan pikkuhiljaa käsillä. Syksyn edetessä kiristän yleensä pukeutumistahtia siihen malliin, että pitkikset astuvat normaalien ohuiden housujen alle jo loka-marraskuun taitteessa. Olen pienestä pitäen majaillut sellaisissa asunnoissa, joissa sisälämpötila on talvisinkin +28 asteen paikkeilla, ja vieraat pyyhkivät hikeä jo ensimmäisillä askeleilla. Ei varmaan siis ihmekään, että ulkosalla olen vilukissa pahimmasta päästä. Aderlassin laadukkaat nyörihousut saapuivat sulostuttamaan (ja lämmittämään) viileitä syksyisiä päiviäni juuri silloin kun niitä tarvittiinkin. Jostain syystä olen viimepäivinä kärsinyt jonkin sortin itsetunto-ongelmista, tuntuu että näytän yksinkertaisesti rumalta ja pyöreältä vaatteita esittelevissä otoksissa. Tästä syystä housuistakaan ei niin älyttömän montaa julkaisukelpoista fotoa siunaantunut. Harmittaa julkaista sellaisia kuvia joihin ei itse kriittisellä silmällään ole tyytyväinen, mutta toisaalta, itse näkee useimmiten vain omat virheensä. Onneksi tälläisiä karmivia kriisejä tulee vain aniharvoin, sillä olen nykyään hyvinkin sinut kroppani kanssa.

Kriisientäytteisnä sunnuntaina on hyvä rauhoittua hetkeksi ja antaa aivojen levätä melankolisen musiikin vallatessa tilaa. Välillä on hyvä vaipua tietynlaiseen transsiin, ja antaa melodioiden soljua pään läpi sävelpurojen lailla. Diary of dreamsin kauniit ja rauhalliset kappaleet sopivat apaattisiin syyspäiviin yhtä hyvin kuin maito kahvikuppiin.Autumn leaves are falling
A kingdom left behind
Aimless steps in silence
My crutches fall

I crawl along this path
A stare, possessed
I cannot remain conscious
I sink to the groundHave you crowned me
To kill a king?
Or did you just need
A fool to blame?

Why have you disguised me?
I urge to bareYour wisdom slaved
To my debility
You abused my senses
In case of need


(todellisella vilukissalla on myös häntä, tottakai.)

You made me depend
On stranger's hands
A kingdom falls
A king, a fool to blame

And how could you dare betray me
To astray in paradise

13 kommenttia :

 1. Saatanallisia hiekkalaatikkoleikkejä? :D Purrr tuota mustavalkoista kuvaa. Ihana!

  VastaaPoista
 2. Sä näytät aina ihan tajuttoman upealta <3 Ja mustavalkonen kuva on kyllä namskis<3

  VastaaPoista
 3. Mitä luomiväriä sulla on tossa? :)

  VastaaPoista
 4. Ihana luurankohäntä. <3

  Mä olen myös yksi näistä, jotka pitävät sisälämpötilan talvisin kirjaimellisesti helvetillisissä lukemissa. En ole varsinaisesti vilukissa, mutta kotona en halua palella. Minua alkaa hyytää automaattisesti, kun luen jotain suosituksia siitä että sisällä tulisi olla korkeintaan jotain +18. Niin vissiin. Hiilijalanjälkijeesukset menkööt... no, jonnekin!

  VastaaPoista
 5. Meikällä taas kämpän lämpötila abouttiarallaa +17 kesät talvet..... :D Nii ja päheet pöksyt!! (:

  VastaaPoista
 6. Painajainen: Nawww, kiitos <3

  Infected: Hiekkalaatikkoleikit straight from hell! :D Lapsi on terve kun se leikkii.

  Leena: Lohduttavaa jotta joku on tuota mieltä, vaikka omat fiilikset onkin ihan toista maata :L

  Mortianna: Glamour doll eyesin sininen (melancholy), vihreät sävyt sotkettu coastal scentsin kolmella eri vihreällä ja valkoista GDE:n cloud coveragea :)

  Anna: +18 kuulostaa todella tappavalta lukemalta, ei tulisi toimimaan meillä kyllä hetkeäkään. Jos kämpässä sattuu olemaan talvella +22c, niin mie oon sillon vuorautumassa kirjaimellisesti kahteen pörrövilttiin, villasukkiin, fleecekerrastoon ja lisäksi hörppimässä kaakaota isosta kupista jolla saa kädet lämpimiksi. En tierä mistä johtuu, mutta miulla rupeaa "ulokkeet" kylmenemään sisällä jo tosiaan parissakymmenessä asteessa, mieheke on päässyt todistamaan, että miun nenä on oikeasti ihan jäätävän kylmä jos on vähänkin viileämpää :D ja kädet samoiten. Siulla ei varmaan kuitenkaan ihan noin HC-palelemista ole?

  Feline: Hyyyyii! :D mie jäätyisin kuoliaaksi, kun oon tottunut sisätiloissa infernon liekkeihin. Jos tuun joskus siun luo kylään, niin mie nukun sitten uunin lämmössä. :D pääset leikkimään hannua ja kerttua.

  VastaaPoista
 7. Mä olen nykyään kans ihan järkyttävä vilukissa. Mulla on kotona kans aina lämpötila jotain 24-28 luokkaa enkä 22 vähempää voisi kuvitellakkaan. Mulla ihan totaalisesti jäätyy aina kädet, varpaat ja sitten nenä :D Ja nyt kun alkaa oikeasti olemaan jo helkutin kylymä tuol ulkona varsinkin niin mua ärsyttää ihan suunnattomasti koska mulla oon täydellinen hame rakkaus vaihe menossa ja ei tuol minkään moisella koltulla tarkene kyl pyyhkästä. Semmosta jotai kivaa pitkää hametta vois harkita mutta ei oikee oo viel kivaa sellasta omistuksessa mut hakusessa kylläkin :)
  Että et ole ainoa HC-palelija :D

  VastaaPoista
 8. Pahh upealta. :> Ja mun miehekkeellä on samanlaiset housut, nuo on ihan jumalaiset ja tahtosin itellekki. ;___; Mukava muuten kuulla että miehes on jo kotiutunu, saiko ne ongelman korjattua? :)

  VastaaPoista
 9. Ihania kuvia! :) Aikas makee takki sulla.

  VastaaPoista
 10. Ei tuolla kropalla huono itsetunto kannata olla, olet hyvännäköinen nainen. Kyllä se peilikuvakriisi menee ohi. :3 Mustavalkoinen ja sitä yhtä alempana oleva leveä kuva ovat jotain ylimaallista kauneutta! Sinulla on persoonallisen suloiset kasvot, ja osaat korostaa niitä meikillä.

  Sisälämpötila minun makuuhuoneessani huitelee talvisin siinä plus neljässätoista. Ei siinä yhdellä peitolla pärjää, mutta ei ole tullut kömmittyä termostaatille. Viileässä on minulla helpompi hengittääkin, vaikka lienee tottumuskysymys... Sinun talossasi saattaisi olla läkähtymis-tukehtumis-hikeenhukkumiskuolema lähellä :)

  Ihanaa että miehekkeesi on muuten kotiutunut :D

  VastaaPoista
 11. Syksy on kyllä kaunista ja inspiroivaa, mutta vähän sama juttu täälläkin, että veri lakkaa kiertämästä, mulla jostain syystä pääasiassa käsistä. Sormeni ovat tälläkin hetkellä täysin valkoiset kalikat. Tosin kaikkia läheisiä on aina mukavaa huudattaa laittamalla kylmä kalmankoura yllättäen niiden niskaan tms x'D share the pain...

  Ja sie et oo kyllä rumuutta ja pyöreyttä nähnytkään! :)

  VastaaPoista
 12. Hanna: Meiän pitää kehittää joku hamepatentti pakkasia varten, jolla tienataan sitten yhessä miljoona ja saahaan Nobelin rauhanpalkinnot ja päästään presidenteiksi! 8D Eikös? Ois kyllä ainakin todella cyberi sellanen untuvatoppatakkitoppaus minarin alla XD

  Sysihilkka: Niin tosiaan, en tullut ajatelleeksi että periaattesssa miesten pöksythän nää ovat! :) (tai no, unisex.) Ongelman saivat silmästä pääosin korjattua, vaikka edelleenkin näössä on häikkää jonkin verran + sarveiskalvon edessä silmin nähtävä samentuma :( Saapi nähä onko seuraavaksi leikkauspöytä edessä.

  Tiina: Thanks! Tuo lip servicen takki on ollut kyllä todellisessa kulutuksessa :)

  Siv: Kiitos kauniista sanoista :) Onneksi itsetuntokriisi on jo nyt alkanut hellittää. Niinhän se on, että varsinkin huonosti nukutun yön jälkeen vartalo näyttää aivan erilaiselta, kuin sellaisena päivänä jona asiat menevät putkeen ja on saanut levättyä kivasti.

  Hurjan viileässä makkarissa sie kyllä nukut, oikea siperia! :D Mie hiimailen tälläkin hetkellä kämpässä pitkissä lämpöpöksyissä + viltti harteilla(SERIOUSLY?!) ja täällä on 25 astetta lämmintä.. Tjaaahhh, mitenhän sitä pärjää talvella :L

  Suvi: Meillä on näköjään samat harrastukset! :D Mie oon aina niitä inhottavia kavereita, jotka tunkee kylmät näpit niskaan ihan vaan huvin vuoksi >:3 tai vaihtoehtoisesti avomiehen mahaan, on mukava katella kun toinen huutaa kurkkusuorana, buahahaha.

  VastaaPoista

Headbanging metal mayhem!

Käytän Special Effectsin tai Directionsin shokkivärejä.
.. Ja olen 168cm pitkä. :)
Värjään ja leikkaan hiukseni itse, en käy kampaajalla.