tiistai 11. lokakuuta 2011

Renegade

Vihdoin ja viimein, se on täällä! Nimittäin pläjäytys Pendulumin keikan kuvista.Pointtina tässä reiviasussa oli tosiaan se, että keikka-asu liippaisi kokonaisuutena hyvin läheltä miun tuikitavallistakin tyyliä, mutta olisi "vähän" överimmäksi vedetty. Kerrankin pystyin iloitsemaan siitä, että tälläisessä minikylässä järjestetään tapahtuma, jossa saa vetää överiksi ihan luvan kanssa! En ehkä vetelisi noissa meikeissä menemään keskellä kirkasta päivää (enkä kyllä välttäättä edes teinihelvetissä) mutta sallittakoon se tämän kerran! Ennakko-odotuksista huolimatta on silti myönnettävä, että petyin tapahtumaan ihan aavistuksen verran. Renegadea mainostettiin "visuaalisesti nautinnollisena" tapahtumana, jonka pointtia en kyllä keksinyt vaikka kuinka yritin mietiskellä. Kuvittelin että areenalle oltaisiin hommattu kunnon valoshowt, laservaloja kiertämään tai jotain. Loppujenlopuksi koko tapahtuma oltiin toteutettu aivan tismalleen samalla tavalla kuin kaikki muutkin areenalla olleet tapahtumat. Pari isoa screeniä, that's it. MIKSI? Toisekseen, on jälleen kerran näytettävä persettä Suomen harmaavarpustuneisuudelle. Väitän että miun ja muutaman kaverin lisäksi koko monen tuhannen ihmisen tapahtumassa juuri kukaan ei ollut jaksanut panostaa ulkonäköönsä juuri lainkaan. Tällä ehostautumisella viittaan toki värejen käyttöön ja irroitteluun, vastaan maleksi vain toinen toistaan beigempiin vaatteisiin pukeutuneita, hillityillä korkkareilla köpöttäviä ja solariumiin nukahtaneen näköisiä tallustajia. Persoonallisuus kuolee tuota pikaa sukupuuttoon.
Kekkereiden kuvasaldo jäi tällä kertaa aneemiseksi, ja voin kyllä sanoa että ONNEKSI. Huonoista järjestelyistä (jonotat jonottamaan, ja sittenkin jonotat), tylsistä reivaajista ja olemattomasta lavashow:sta huolimatta otin ilon irti tapahtumasta jokaisella pienelläkin solullani, tanssin raivokkaasti ympäri pitäjää hymy korvissa asti ja fanitin eturivissä intopinkeänä. On se taito sekin, että osaa nauttia pienistä hyvistä hetkistä vaikka välillä vituttaakin niin että ei veri kierrä. Raivokkaalla tanssimisella tarkoitan elefanttimaista kömpelöä äh-öh-no kyllä tää tästä- tanssimista siideri kourassa kalja-alueen nurkilla. En tahtoisi sanoa että hävettää, mutta nyt ollaan asian ytimessä. Kohta tatskaan otsaan kissan kokoisin kirjaimin: siideri selittää puuttuvan älyn. Toisaalta, joukossa tyhmyys tiivistyy, eli mielipuolisesta riehumisesta voi syyttää myös helkkarin laadukasta seuraa. :D Kokonaisuudessaan ilta oli melkolailla kummallinen, en oikein pysynyt kaikissa tapahtumissa ihan kärryillä enkä sisäistä vieläkään kaikkea mitä illan aikana tapahtui. Vanha sanonta "väki vähenee, pidot paranee" , ei ehkä ihan kirjaimellisesti toiminut tässä tapahtumassa, sillä areena tyhjeni ihmisistä välittömästi Pendulumin soiton jälkeen. Noh, itsepähän missasivat parhaimman, sillä viimeisenä soittanut Proteus kruunasi miun illan ihan täysin. Olo oli niin euforinen keikan jälkeen, että sukkien sijaan koko helkkarin sukkahousut tuntuivat pyörivän jalassa!

Mutta se siitä, nyt sitä kuvasatoa keikalta!Inhoan salamalla otettuja valokuvia, koska asdfgh-.

10 kommenttia :

 1. Maskimeikit ovat puhdasta parhautta! Tuo hienosti nuo piilarit esiin, ihan kuin ne eivät jo varastaisi tarpeeksi huomiota. :P

  VastaaPoista
 2. Ite olisin Ouluun menossa muutaman viikon päästä tähän samaiseen tapahtumaan.. Enpähän nyt ehkä liikoja toivo lavashowlta sitten :--D

  VastaaPoista
 3. Makiat meikit neidillä! Ja juu itseäkin aina ärsyttää, ettei muut aina välitä pukeutua, sitten tulee itsellä sellanen fiilis, että on joku saamarin joulukuusi ja kaikki töllää minua kuin ois kasvanut kaksi päätä lisää.. hölmöä..

  VastaaPoista
 4. Blogissani on sinulle haaste! :)
  http://m-andthecupcakez.blogspot.com/2011/10/challenge-accepted.html

  VastaaPoista
 5. Tää on vaan niin v*tun epäreilua! (anteeksi, tulen blogiisi käyttämään rumia sanoja) Sain kuulla Pendulumin keikasta vasta kyseisenä iltana kaverin kaupatessa naamakirjassa lippujaan, kun ei itse päässyt paikalle. Proteustakin olisi mielellään nähnyt pitkästä aikaa... Ihan tyhmää olla köyhä ja elämätön :<

  Tuosta lavashowsta vielä, muistaakseni Prodigyn keikka Helsingin jäähallissa oli myös aika lame eikä yleisö ollut ollenkaan mukana. Toisaalta, kun on käynyt Laserpointissa niin sitä ei sitten pienempiin valoihin ole enää koskaan tyytyväinen :'D

  VastaaPoista
 6. Noi piilarit tosiaan näyttää tosi mageilta tuossa meikissä! :D *Solariumiin nukahtaneet* Reps :D

  VastaaPoista
 7. Noi sun gogglessit on ihan mahtavat! :) Meikistä tuli mieleen ninja turtlesit,mut oikeesti hyvällä tavalla. :D

  VastaaPoista
 8. infected: niimpä :c ankst.

  Anna: Se on kyllä totta, että maskimeikki kiinnittää huomion voimakkaasti silmiin, varsinkin kun ei pidä huulissa mitään. Miun huulet on sen verran pienet, että niihin ei oikein minkäänlainen meikki sovi :( Tulee lähinnä sellainen crackhoro-look.

  satsu: Toivotaan että keikka olisi siellä parempi! :) Jos keikkapaikka sattuu olemaan pienempi kuin täällä (siis ei sellainen valtava halli) niin uskoisin musankin kuulostavan paremmalta.

  Leena: Joulukuusi on kyllä nimenomaan se miltä miusta tuntui, noiden gogglesien valojenkin ansiosta :D

  mmajee: Kiitokset haastamisesta! ^^

  Christina: Kuulin muutamalta tuttavalta vastaavaa huhua tuosta prodigystä, harmi että ei jakseta panostaa kunnolliseen show:hun/ valoihin. Ulkomailla reivit tuntuvat olevan ihan toista maata kuin täällä Suomesta, mistä lie moinen sitten johtuu.

  jendina: totta turiset! sininen väri sopii yhteen pinkin kanssa kivasti, olipahan meikissä tai ihan silmissä ;o

  Tiina: Hahaa, turtlesit on just cool! :D Gogglesit ovat olleet kyllä loistavat, vaikka olivatkin vähän arvokkaammat. Käsintehdystä ja uniikista kannattaa maksaakin vähän enempi!

  VastaaPoista
 9. Voi luoja noi pileet oli paskimmat missä olin koskaa käyny :---D Enpähän toista kertaa lähe kunnon reivien toivossa Joensuussa pidettäviin tapahtumiin. Ilosaarirockissaki oli kovempi Laoksen dubstep/dnbkeikka.

  VastaaPoista

Headbanging metal mayhem!

Käytän Special Effectsin tai Directionsin shokkivärejä.
.. Ja olen 168cm pitkä. :)
Värjään ja leikkaan hiukseni itse, en käy kampaajalla.