sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Ihastuttaa ja vihastuttaaIhastuttaa

1.Hymyileminen, tutun tai tuntemattoman. Onko mitään ihanempaa, kuin viliptön, lämmin ja iloinen hymy? Mie saan järjettömästi virtaa iloisista ja positiivisista ihmisistä, ja sen takia koetan itsekin elää elämääni hymyillen. Siitä syystä sellaisia perusgootti mörköilykuvia ei tänne blogiinkaan kovinkaan paljoa eksy, en vaan osaa jöröttää ja näyttää neutraalilta. :D Työpaikalla sain söpön lempinimen, insunshine (insanity misspelled), tatuointini vuoksi ja nykyään minua sanotaan sitten aurinkoiseksi. Eivät he varmaan vieläkään tiedä mitä siellä niskassa oikeasti lukee, mutta pienet asiat piristää harmaatakin päivää.

2.Blogin lukijat, jotka uskaltautuvat moikkaamaan ja juttelemaan ihan kasvotustenkin. Harva se ilta joku tulee baarireissulla höpöttelemään niitä näitä, koska tunnistaa miut blogieni kautta. Vilpittömät kiitokset kaikille miun iltaa piristäneille! :)

3. Onnistuminen. Onnistumisen tunne vie elämässä eteenpäin, olipahan kyse mistä tahansa asiasta. Miulla eniten euforiaa tuottavat kokemukset liittyvät lähestulkoon aina ruonlaittoon, koetan kehittyä kokkina ja leipurina ihan koko ajan. Ammennan tietoa pesusienen lailla jotta joskus pääsisin kokemaan elämässäni onnistumisen tunteita ammatin suhteen.

4. Perhoset vatsassa. Okei, tähän liittyy joskus myös kovaa jännitystä ja reilusti adrenaliinia, mutta useimmiten perhoset tuovat mukanaan jotain positiivista. Perhosia täynnä oleva massun kokeminen on aina kutkuttavaa, ja tekee miut suorastaan hyperaktiiviseksi. Sähellän kaikkea mielivaltaisesti, hehkutan, kiherrän ja olen vain yksinkertaisesti mie.

5. Ihanat ystävät, jotka jaksavat kuunnella minua tilanteessa jos toisessa. Ystävät on miun elämän suola, ja perustan ystävyyssuhteet sille ajatukselle että määrä ei korvaa laatua. Hyviä ystäviä on vain muutama, kavereita kouratolkulla enemmän. Muutamien ihmisten kanssa saa aina nauraa vatsalihaksensa kramppiin asti, ja hehkeästi ripsivärit pitkin poskia. Oudot ihmiset löytävät outojen ihmisten luo. Täältä blogimaailman kautta olen saanut yhden parhaimmista ystävistäni, enkä voi koskaan kiittää sitä tarpeeksi että Heta otti minuun yhteyttä. Nainen, sie olet täysi löytö, eikä sinua korvaa mikään. :)

Vihastuttaa
1. Järjetön paskan puhuminen ja sepitetyt väitteet. Miun mielestä on täysin ok ja hyväksyttävää mainita sellaisista asioista jotka pitävät kutinsa, mutta mollaus ilman syytä on jotain mitä en käsitä. Mielivaltainen paskan jauhaminen vie fiilikset hyvältäkin päivältä, enkä näe mitään syytä miksi toisia pitää yrittää nolata julkisesti. Kaupungilla liikkuu miusta varmasti jos jonkinmoista huhua näiden ihanien ihmisten ansiosta, so let it be. Ne jotka uskaltavat tutustua minuun noiden väitteiden ja huhujen jälkeen, ovat rohkeita. Ei sillä tahallisella mielipahan tuottamisella pääse elämässä millään tavalla eteenpäin, osoittaa vain sen että päättömiä huhuja levittävän tulisi vilkaista peiliin.

2. Vaatevalmistajien kokojen vaihtelu. Onko mikään raivostuttavampaa kuin se, että luulet tilaavasi oikean kokoisia ja ihania vaatteita, ja saat kouraasi rätin joka ei mahtuisi edes kuihtuneen kiinalaisen lapsen päälle? Etenkin lip servicen vaatteiden koot on tehty niin mielivaltaisesti, että joutuu parhaimmillaan tilaamaan kaksi kokoa isomman rätin kuin normaalisti käyttäisi.. Toisinaan taas törmää näihin lippareihin vaatteisiin, jotka ovatkin mitoitettu normaalia isommiksi. Koettakaa jo päättää prkl.

3. Ulkopuolisten ja täysin eri tyylisten ihmisten mielipiteiden ilmaisutavat. Minua lähinnä kummaksuttaa se, miksi ruutupaitaiset ja kaljamahaiset miehet, sekä hehkeät nutturapäiset kukkatädit jaksavat kerta toisensa jälkeen mainita jotain miun ulkonäöstä. Ryyppyreissujen lomassa oon saanut jo niin paljon mollausta lävistysten, tyylin, vaatteiden materiaalin, hiusten, kulmakarvojen, voimakkaan meikin, liian korkeiden kenkien ja yleisen olemuksen suhteen että olen nykyään melko väsynyt jo kaikkeen. Jos leimaatte miut tiettyyn kategoriaan jo ennen tutustumista, olette hukassa. Luuleeko joku oikeasti että otan huulikorut pois toisen ihmisen mielipiteen takia? Jos suomalainen karski mies ei lävistyksistä syty, niin entä sitten. Pääasia on kuitenkin, että mie pidän itse itsestäni tälläisenä. Ota tai jätä!

4. Totiset ihmiset. Eläkää niin kuin haluatte, älkää jääkö kytemään edellisten suhteiden jäännöksiin. Mie pyrin nykyään ottamaan kaikesta ilon irti, on aivan turhaa märistä jokaisesta mahdollisesta asiasta. Ripaus kieroutunutta huumoria peliin, niin miun kanssa tulee juttuun varmasti paremmin kuin hyvin.


5. Mielivaltainen tiedolla päteminen. Tottakai on vain hyvä jos informaatiota löytyy asioiden ympäriltä reilusti, mutta pitääkö sillä hyppiä toisten varpaille? Mie myönnän sen näin julkisesti, en ole mikään einstein tai kaikkitietävä älykkö edes ruoanlaitossa, vaikka tietoa löytyykin tuon asian ympäriltä rajaton määrä. Joidenkin kanssa on vain mahdotonta keskustella, koska he tuntuvat tietävän aina sen ultimate totuuden, ja kaikki muu usko tai tieto on väärää. "Elä sie nulikka jauha paskoo, kyllä MINÄ tiedän!" Voi huoh, sanon mie.

10 kommenttia :

 1. Niin iso AAMEN koko tälle postaukselle! Jos olet tulossa Tuskaan, ja bongaan sinut sieltä, niin lupaan nyt yrittää kerätä tarpeeksi rohkeutta, että lyllerrän morjenstamaan! :D Jos vaan kehtaan, apuva. :'D

  VastaaPoista
 2. Minäkin tuun kyllä ehdottomasti moikkaamaan jos esim. Tuskassa sut bongaan :) Oot ihana!

  VastaaPoista
 3. Akka perkele: Tottahan toki mie tuskailemaan tulen, ei siltä voi välttyä! ;) Lyllertelehän ihmeessä sitten moikkaaamaan, jollen mie satu sitten huomaamaan sinnuu ensin. ^^

  Henni: Jeiij, lisää uusia tuttuja! Ootankin tuskaa jo ihan innolla, kun piäsee teidän kanssa höpöttelemään ^.^

  VastaaPoista
 4. Kukkahattutädeistä ei vain kannata välittää - kerrankin kävelin kaupungilla niinkin vaarallisen näköisenä että minulla oli jalassa vetskarihousut, tolppakorkosaappaat, pitkä musta villakangastakki, meikitön naama ja pitkä musta tukka auki. Ja eikäs joku täti pysähtynyt taivastelemaan... Olen ottanutkin toimivaksi vakiovastaukseksi "Minä sentään osaan käytöstavat."

  Tuskassa nähdään, jos rahat riittää lippuun... :D

  VastaaPoista
 5. loistava kirjoitus jälleen!! allekirjoitan kaiken tuon,niiiin totta!tuskaan on jo liput;)minäkin sit tuskassa moikkailen jos törmäillään!^^

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: Tuo lausahdus onkin loistava näpäytys kaikille tyylistä valittaville! Kerran on tosin käynyt niin, että kävelytuen kanssa köpötävä mummeli tuli oikeasti kehumaan miun platform-saapikkaita, hämmennyin totaalisesti siinä tilanteessa. Mummo vuodatteli että hänkin haluaisi käyttää vastaavan tyylisiä vaatteita jos pystyisi kävelemään kunnolla jne jne.. :D hassua.

  Peikko_tyttö: Kiitos kiitos :) Tuskassa nähdään, ainakin toivottavasti!

  VastaaPoista
 7. Miekin olen siut välillä kaupungilla bongannut. En kyllä ole mitään uskaltanut tulla sanomaan, kun en ole edes kommentoinut koskaan mitään. :D Mutta jonkun aikaa jo kuitenkin lukenut. ^^ T. toinen joensuulainen bloggaaja

  VastaaPoista
 8. chrissie: jännää! :D ilmankos ihmiset tuijjottaa minuu aina niin kummaksuvasti.. kjeh. uskaltaudu toki ensi kerralla moikkaamaan jos vaan aikaa on ohimennen höpötellä! ^^

  VastaaPoista

Headbanging metal mayhem!

Käytän Special Effectsin tai Directionsin shokkivärejä.
.. Ja olen 168cm pitkä. :)
Värjään ja leikkaan hiukseni itse, en käy kampaajalla.