keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Armotonta blogivitutusta


Varmasti moni muukin on vittuuntunut tietyistä seikoista blogeja lukiessaan, joten päätin listata esille miun suurimmat ja yleisimmät rageamisen aiheet. Kaikissa blogeissa ja blogimerkinnöissä ei kertakaikkiaan voi olla sitä maagista ja upeaa hohdetta, eivätkä blogit voi miellyttää kaikkia. Onneksi lukijan on hyvin helppo valita missä blogeissa vierailee, ja millaisia blogeja haluaa seuraamisellaan tukea. Tästä kirjoituksesta ei kannata ottaa mitenkään itseensä, sillä en esitä tätä kenellekään henkilökohtaisesti.

1. Kaikkitietävät bloggaajat Ihmiset, jotka kirjottavat asioista joista eivät todellisuudessa tiedä hevon helvettiä. Ns. vaate/muoti/lifestyle-blogeissa tämä tietäväisyys ei välttämättä niinkään usein häiritse, mutta ruokablogeissa sitäkin useammin. Tässäpä esimerkillinen pätkä, jossa tiivistyvät oikeastaan kaikki mukatietäväiset piirteet.

"Minulle myös väitettiin että Topshop ja Zara ovat huippumuotia ja kuuluisinta sekä suosituinta sellaista. Meinasin kuolla nauruun. Kaikkihan tietää että nuo merkit ovat halpoja perusvaatteita, jotka kopioivat huippumuotia esim: Dior, Louis Vuitton, Chanel jne... Jos halvalla haluaa päästä voi ostaa huippumuodin ''perusvaatteita'' mm: Guessia, Juicy Couturea, Baby Phattiä, Ed Hardy jne.. Aidosta luksus huippumuodista kun ruvetaan puhumaan hinnat menevät 10 000€ ja siitä eteenpäin."

2. Kilometrien pituiset ostoksista koostuvat listaukset
"Kävin backstreetil vähä shoppaa. Eipä mul muuta!" *TYRRRRRRRRR* - tuossa välissä vähintään 17 kuvan tulva. What??! Ainakin itse pyrin perustelemaan ostokseni edes jollain tavalla, kerron minkä kanssa kyseisiä kuteita pidän ja miksi. Millä tavalla marathon-ostoslistauksia väsäävät bloggaajat kuvittelevat lukijoiden hyötyvän niistä? Eihän tälläisiin postauksiin yksinkertaisesti voi edes kommentoida muuta kuin "Ihana hame" "uuuu mitkä kengät". Pointti jää hieman epäselväksi.

3. Se, että KAIKKI kirjoittavat blogeja. Tottakai kukin voi halutessaan raapustaa mietteitään ylös, mutta rajansa kaikella. Maantienharmaiden, persoonattomien, tusinatavisten kirjoittamissa, bloggerin basicilla ulkoasulla varustetuissa blogeissa on yleensä montakin seikkaa vituillaan. Tusinatavikset tuntuvat raapustamaan blogiinsa yleensä melkeimpä koko elämänsä sisällön. Jokainen löytää varmasti keinonsa kirjoittaa mielenkiintoista tekstiä, mutta eivät minua ainakaan kiinnosta se, puhkesiko varpaisiisi kaksi uutta syylää, alkoivatko menkat, laulaako siskosi hyvin, vuotavatko 5v vanhat tennarisi tai se, söitkö aamulla igmannin vai valion jogurttia. Tieto lisää tuskaa ja myötähäpeän määrää.

4. Tönkkö kirjoituskieli. Tarkoitan kirjoituskieltä, joka vilisee suomen kielessä tökerön kuuloisia ilmauksia kuten "ruveta" , "alkaa" , "toimesta" jne. Samoin tälläinen "Minä kävin kaupassa. Ostin jäätelöä. Jäätelö oli hyvää. Söin jäätelön ja menin nukkumaan" - tyylinen tynkälauseilla kirjoitettu teksti tökkii, ja pahasti.

5.Mukahassut "päivän asu" - kuvat, joissa ei todellisuudessa ole yhtään mitään katsottavaa. Saako joku mukamas inspiraatiota asukokonaisuuksista, jotka koostuvat vero modan ihanasta lörttöpaidasta (* ei jeesus miten kamala nimike paidalle), Ginan legginsseistä, feikki uggeista ja Indokiinasta tilatusta burberryn laukusta?

6. Kirjoitusten jatkuva raiskaaminen fonteilla, kursivoinnilla, väreillä ja eri kokoisella tekstillä. Ei näin!

7. Aivokääpiön kuuloiset kuvatekstit. Hyviä esimerkkejä tälläisistä ovat esimerkiksi "laukkua kaivamassa", "Ulla on niiiiin söpö" , "Posetan jotai", "Mitähän touhuan tässä??" , "mä oon kännis, missä sää oot?"

8. Selittely ja turhat blogipostaukset
"en keksiny aihetta" , "sori tää kuva on vähän tällänen" , "näytämpä läskiltä tässä kuvassa" , "hyi nenä oli hirvee pakko peittää se jotenki", "moi, en oo tehny kyllä oikeen mitään mut aattelin kuitenki postata ku on viime kerrasta aikaa" ....
Miksi postaat, jos ei ole MITÄÄN aihetta postata?! Miksi kuitenkin julkaiset kuvia, joihin et ole tyytyväinen?

30 kommenttia :

 1. Agreed! Vaikka itse saatankin syyllistyä osaan näistä :-D

  VastaaPoista
 2. Toi 6. kohta.. Aina ku eksyn johonkin blogiin jonka tekstit pomppii kirjavana silmille niin suljen samantien, en pysty lukemaan sellaisia kirjoituksia.. Hyi jeesus.

  VastaaPoista
 3. Ite tiedän, et on parantamista ainakin kirjoituksen sisällön suhteen. Mut hyvä tietää ainakin tuo, että ostamiinsa vaatteisiin voi antaa jonkinlaista selostusta (ja tuon myös huomioda kun olet lukijani ja toivon, että lukijat viihtyisivät blogiani lukiessa). Pistän tuon korvan taa ja yritän muistaa seuravaa vaateostorykelmä -postausta tehdessä :)

  VastaaPoista
 4. ilonapa: miekin syyllistyn muutamaan kohtaan aina aika-ajoin, ei se oo niin justiinsa :) kunhan pääosin on blogissa asiat kunnossa niin hyvä tuloo!

  Anni: Niimpä, epilepsiakohtauksia aiheuttavat ylivärikkäät ja silmille hyppivät blogit ovat jotain aivan hiveää. Jos tekstiä raiskaa ihan miten lystää, sitä on todella hankala seurata!

  Lightess: Miun mielestä on äärettömän mukava lueskella ostettujen vaatteiden käyttötarkoituksia, ostosyistä jne jne. Kaikista rytkyistä en tosin itsekään mitään älyttömiä romaaneja kirjoittele, muutama sanakin riittää. ;)

  VastaaPoista
 5. Oon kanssas niin samaa mieltä. Ennustan että tuut saamaan paskaa niskaas tästä, tai ainakin mä sain kun tein samantapaisen postauksen ihan vaan huumori mielessä ja viljelläkseni sarkasmia.
  Kys. postaukseen sain varmaan enemmän kommentteja kuin olin koskaan saanut koko blogiini yhteensä. Minua syytettiin mm. siitä, etten "hyväksy erilaisia ihmisiä" ja lisäksi olin "suvaitsematon ja itserakas ihminen" :D

  3. kohtaan kommentoisin että mua ei haittaa vaikka kaikki tekevät blogeja, vaan sitä että niitä on sitten pakko mainostaa joka paikassa ja lukijoita mangutaan väen vängällä. Ja kun joku antaa rakentavaa palautetta tylsästä massablogista, blogin omistaja vetää herneet nenään ja aiheuttaa kolmannen asteen kriisin asiasta.

  VastaaPoista
 6. Tuo kuutoskohta on kyllä erittäin selkeästi ilmaistu! :D Onneksi sinulla ei ole tuollaista tekstiä. X_x
  Itsekkin olen samaa mieltä näistä asioista.

  VastaaPoista
 7. hahaha samaa mieltä : DDD itsehän olen täydellinen ^^

  VastaaPoista
 8. 3.kohta: mä oon kans samaa mieltä siinä että kuka tahansa on vapaa pitämään blogia ja vastaa itse sisällöstä, mutta vähän sama kuin mihin jossain galleriassa touhu on mennyt eli pitääkö sinne pölpöttää IHAN KAIKKI?? ja netin ihmeellisessä maailmassa pitäisi tajuta sellaisetkin asiat kuin ettei nyt aivan kotiosoitettaan selvitä kaikelle kansalle. Ja tosiaan tuo että basic-maantieharmaat hiirulaiset selittää kuinka ne oli ihQn kaverin kaa vähä sekoilee matkiksen pihas niinQ YÄH!!
  4.kohta; oon tosi pilkunviilaaja tässä mutta mua ärsyttää yli kovaa kun ei jumalauta osata yhdys-vitun-sanoja. :D ite kylläkin syyllistyn kirjoittaessani ah-niin-ymmärrettäviin pohojalaasiin murresanoohin...
  mut sit just ne semmoset päivän asu-kuvat, joissa ei oikeasti ole mitään katsottavaa. uu jea harmaat leggarit ja joku ylisuuri ruma paita? siis WAU!

  VastaaPoista
 9. Siis niin iso AAMEN, varsinkin tohon ykköseen. RRRRRGH.

  VastaaPoista
 10. Itse juuri eilen pohdin, että miksi nykyään joka helvetin ihmisellä täytyy olla oma blogi. Varsinkin kun blogi ei kerro tietystä aiheesta, johon olisi intohimo. Aivan sama mikä se blogin aihe on, kunhan se on itselle selkeästi tärkeä. Suurin osa blogeista on niin tylsiä, että niitä ei jaksa edes lukea kahta lausetta kauempaa. Lähes poikkeuksetta nämä blogit ovat teinien kirjoittamia.

  Itse sorrun noihin huonojen kuvien pahoitteluun. Julkaisen ne koska ei ole parempiakaan. Ehkä voisin opetella käyttämään kameraa :D

  VastaaPoista
 11. Sanja: Tuohon shaisseryöpytykseen mie olenkin jo henkisesti varautunut, on suoranainen ihme jos joku ei tästä ota pahemmin ihteensä. Kaikkiahan ei voi miellyttää. :) Miulla on tuon kolmoskohdan suhteen oikeastaan samalla tapaa se isoin vitutus tuo mainostamisen ylitsepursuava tarve ja "iiihhh lukekaa mun ihkuu blogii" - asenne. Varsinkin jos blogista ei saa yhtään mitään irti!

  Carrie: Joo, voi puistatus että noita kursivointi-lihavointi-sateenkaariväri-blogeja on tuskaista lukea :D

  Kia: Täydellisyys maan perii >:D eiku.. Bloggaajana tuskin kukaan on sataprosenttisen perfecto, vaikka miten hyvää ja sujuvaa tekstiä kirjottaisi. Ainakin minuu häiritsee se, että saatan toistaa useissa postauksissa samoja asioita. :/ Ehkäpä sitä joskus oppii.

  C.De la Morgan: Jep, vaikka blogi olisi kuinka henkilökohtainen, ei sinne ihan koko elämäänsä kannata vuodattaa yksityiskohtia myöten. Netti on kuitenkin afterall sellainen paikka, että tieto leviää kulovalkean tavoin.

  Yhdys sanojen väärinkirjoittaminenhan on todella miellyttävää luettavaa! Etenkin jos bloginkirjoittaja tekee samoja, näkyviä kieli oppi virheitä säännöllisesti, vähintään jokatoisessa kirjoittamassaan blogi postauksessa.>:DD Sori, oli pakko.

  Akka Perkele: Niimpä! Tuo kaikkitietävyys on ihan tosielämässäkin todella raivostuttava piirre. Miksi ihan jokaisessa asiassa on pakko päästä pätemään, minen jummarra..

  Mystral: Ei siulla tuo pahoittelu ole ainakaan miun silmiin mitenkään näkyvää tai häiritsevää. :) Eri asia sellaisissa blogeissa, joissa lähestulkoon jokaista kuvaa on pakko selitellä jotenkin.

  Tuossa "kaikki kirjoittaa blogia" - hommassa varmaan päällimmäisenä inspiraattorina toimii se, että blogin pitäminen on nykyään todella trendikästä. Bloggaajathan ovat saaneet mediassa aivan törkiän paljon näkyvyyttä, ja sitä kautta moni varmaan toivoo pääsevänsä julkisuuteen. Karua mutta totta.

  VastaaPoista
 12. hahahaa, nauroin tälle. :D:D helvetin hyvä!

  VastaaPoista
 13. Mielestäni jokaisella ihmisellä on oikeus pitää blogia vaikka he olisivatkin "maantienharmaita ja hemmetin tylsiä". Jos joku blogi ei kiinnosta, miksi lukea sitä? Kyllä se varmasti jotain ihmistä kiinnostaa. Miksi kuvittelet itse olevasi tärkeämpi kuin joku muu, ja että sinulla on suurempi oikeus pitää blogia kuin jollain toisella? Koska olet " erilainen" ?

  Kaikkien ei myöskään tarvitse kirjoittaa hauskaa ja hienoa tekstiä vaan minäkin voin ruveta kirjoittamaan ihan niinkuin puhunkin, eli ilmeisesti tökerösti.

  Terkuin Vento

  Itse teen usein niin että tilaan ison kansan vaatteita juurikin sieltä backstreetistä ja postaan ne kaikki kuvat kerralla blogiini. Itse saan usein kuvista blogeissa enemmän irti kuin paskanjauhannasta, joten en monellakaan sanalla kommentoi vaatteita. Monikin voi kiinnostua tekemistäni ostoksista ja mennä itse katsomaan olisiko kyseisiä tuotteita enää jäljellä. Joten ei se mielestäni turhaa ole.

  VastaaPoista
 14. Surullisen totta... puolet blogeista sisältää jokapäiväisen postauksen sisältäen "moiks oli ihquu hengattiin keskustas lissun, jossun ja tiksun kans, tässä kuva kun oli uudet ginan leggarit ja h&m:n paita joka ei peitä persettä ja löytyy jokaisen päältä, viikonloppuna bilettämään jontun luokse!!!11" Joo, ei siinä mitään, mutta kun sama litania päivitetään vähintään joka viikko, kaikki kuvat muistuttavat toisiaan ja mitään asiaa niissä ei ole. Oma blogi olisi joo ihan kiva, mutta tuskin jaksaisin päivittää mitään uutta ja jännää, joten ei ole eikä tule olemaan. Ja muutaman muunkin kannattaisi se ymmärtää omalla kohdallaan...

  Tämä blogi on kestosuosikki, ja samoin ruokablogisi. :)

  VastaaPoista
 15. Tuohon voisin vielä lisätä että jokaisen alkulähtökohta bloggaamisella on luultavasti se, että blogia aletaan pitämään ihan itselleen. Blogista tehdään omannäköinen, siihen lisätään omanlaisia kuvia ja kirjoitetaan omanlaistaan tekstiä. Jos se ei joitakuita miellytä, niin se on voi voi.

  Itse en koskaan ajatellut että ketään kiinnostaisi lukea minun blogiani, mutta nyt lukijoita on kertynyt yli sata kappaletta. Eli kaikki siis ei ole voinut mennä pieleen.

  Mielestäni jokaisella pitäisi olla pientä kunnioitusta toisia kohtaan ja nöyryyttä ihan vaikka ihan itsensä vuoksi.

  Tottakai toisten blogeille ja niiden merkinnöille voi hohottaa kotona partaansa, teen sitä itsekin. Mutta siitä angstaaminen?

  VastaaPoista
 16. Nette: Näinpä :P

  Ventovir: Lähtökohtaisestihan bloggaus on juu ns. päiväkirjan pitämistä itselleen, mutta kuinka harva toteuttaa tätä käytännössä? Jos kirjoittaa blogia vain itselleen, on ehkä fiksuinta pitää tälläiset sivustot joko 'salattuina' tai sellaisina, joihin ei esimerkiksi googlen hakukoneiden kautta tupsahda. Julkiset ja näkyvät blogit tulevat kuitenkin suurella todennäköisyydellä ainakin muutamien ihmisten tietouteen.

  Koen että kaikki voivat ja saavat kirjoittaa blogia, ei se ole niinkään isoin ongelma. Hassuinta on vain tuo järjetön blogien 'iih lukekaa minua, olen kiinnostava' -tyylinen mainostus.. jos sivustolta ei löydy sitä omaa persoonallisuutta hippusenkaan vertaa, on tälläisiä sivustoja varmasti kuivahkoa lukea/seurata? Ns. harmaja-taviksetkin voivat kirjoittaa erittäin kiinnostavia ja hyviä blogisivustoja, jos homman hoitaa kotiin. :) Kysehän on siitä miten asiat esittää, ja millä tavalla omat mielipiteensä osaa tuoda kirjoittamalla julki. On vaan jotenkin koomista lukea näitä 18-vuotiaiden "aikuisten" kirjoittamia muotiblogeja, joissa jutut hyppivät asiasta toiseen, eikä kirjoitussäännöistä ole tietoakaan.

  Nykyään tuntuu että moni harrastaa tuota ostosten listamaista julkituontia blogeissa, tai ainakin näin olen havainnut. Minuu kiinnostavat kovasti myös blogin kirjoittajan omat mielipiteet + ajatukset, joten siitä syystä luen ostostenkin kohdalta mahdollisia käyttötarkoituksia sun muita enemmän kuin mieluusti. :)

  Anonyymi: Paljon kiitoksia mieltä lämmittävästä kommentistasi! Tuo siun kuvailemasi "jokaviikkoinen" perusbloggarin kirjoitus kuulostaa todella tutulta :D Varmasti lähestulkoon joka kymmenennestä tavallisesta lifestyle/vaateblogista löytyy hyvin likelle samanlaista tekstiä. Arvostan blogien kirjoittajissa erityisen paljon sitä, jos joku uskaltaa pistää persoonallisuutensa oikeasti peliin. On rohkeutta olla oma itsensä!

  VastaaPoista
 17. Hyvä postaus jälleen kerran :) Aikalailla samoilla linjoilla miekin, vaikka ainakin kuvien pahoitteluun sorrun silloin tällöin :DD Jännä sitten, et miten esim. nuita asioita kirjoittaja ei välttämättä heti itse huomaa, paitsi jotkut nuista kyllä huomaa pakostakin o.o Luulisi kumminkin, että itse kirjoittaja haluaisi panostaa enemmän, ja miettisi et miten sen tekisi, ja pistäis mieleen lukijoiden palautetta jne :)^^ Tai yksinkertaisesti vaikka kysyisi toiveita, ja palautetta jos ei muuten :>>

  VastaaPoista
 18. Tunnistin itteni sata kertaa ;^;

  VastaaPoista
 19. Oon samaa mieltä noista, vaikka musta tuntuu siltä että taidan tehdä aina jokasta noista :''D no eipä ole kukaan suoraan tullu valittamaan niin olkoot :p

  Ja piti taas kirjottaa jotain muutakin järkevää mutta aivolohkot ei nyt pelaa oikein niin jätänpä sanomatta ettei tuu liian sekalaista tekstiä :DD

  VastaaPoista
 20. Ihana kun ihmiset julkaisee näitä, jokainen voi koettaa kehittyä yhä paremmaksi bloggaajaksi~ Tai kuvitella kehittyvänsä. Sääli vaan, ettei näitä tunnu koskaan lukevan ne, joiden postaukset oikeasti saavat niskakarvat pystyyn...

  Ite oisin ehkä lisännyt tähän vielä ne metri kertaa metri kuvat, jotka ei mahdu kokonaisuudessaan ruudulle mitenkään päin ja joista on kuolettavan vaikea saada selvää mitä ne esittävät; omasta naamasta otetuissa lähikuvissa näkyy kerrallaan vaan silmä tai uudesta kesämekosta toinen hihansuu.

  Sitten kun näitä kuvia on viisitoista peräjälkeen vielä ihan turhista asioista ("täs on Pandan suklaalaku, jonka ostin", "sain tällasen sytkärin mieheltä eilen", "mummon perintönä saatuja muistitarralappuja!"), tekee ihan oikeasti vaan mieli sulkea koko selain >_>

  VastaaPoista
 21. 4. Niinku joku muukin mainihti ni minua häirihtee kyllä kanssa yhdyssanavirheet ja PILKUT! Niitä on helvetti sentään jankattu jostain 2. luokalta asti, ni miten sen pilkun voi vieläkin laittaa väärään paikkaan -.- Mut toi sinu mainitsema, että käyttää suomen kieleen huonosti istuvia sanoja. Sekin riippuu ihan ihmisestä kuulostaako se hassulta vai ei. Tiiän parikii ihmistä, jotka käyttää vähä erikoisempaa kieltä, ja heille se sopii tosi hyvin ja kuulostaa/näyttää vaan ja ainoostaan kivalta :P mut tynkälauseista oon iha samaa mieltä... tulee mieleen vähän omat ala-asteen ainekirjotukset :D

  Bonuskohtana voisin kanssa lisätä sen, mite joidenkii pitää käyttää vaikka poikaystävästä jotai hölmöö nimitystä tyyliin: "Eilen menin hanipuppelini luokse kello kolme ja sitten me hanipuppelin kanssa pelattiin vähän aikaa samalla kun syötiin sydänkarkkeja." *facepalm* Jos sitä omaa onnea rakkaan kanssa, on pakko hehkuttaa joka ikisessä tekstissä, niin eikö senkii vois tehdä käyttämällä etunimeä tai "poika/miesystävä" -nimitystä... on vaa nii ällöimelää lukee jotai hanipuppelia joka toisella rivillä. -.-

  VastaaPoista
 22. Oon niin samaa mieltä!

  ..Paitsi että rupesi kalvamaan peikko mieltä; ei mullakaa juuri koskaan oo mitään järkevää asiaa mun blogissa ja spämmään kuvia ihan homona ja käytän kursivointia (sulkumerkinnöissä lähinnä en tiedä edes miksi)..... xDDD

  VastaaPoista
 23. Asia tekstiä ! :D Vaikka täällä löytyy myös yks, joka välillä syyllistyy joihinki noist :'D ..olipa muuten tutun näköstä tekstiä tossa ykköskohan esimerkissä :D. Kyseisen henkilön blogia luen ja pienet huutonaurut pääsee aina välillä...

  VastaaPoista
 24. Vivian: Se on totta, että itse ei omia virheitään aina välttämättä edes havaitse. Tämänkin listauksen tein lähinnä sen takia, että pystyisin parantamaan omia "virheitäni" siinä sivussa. Aina voi kehittyä paremmaksi bloggaajaksi/kirjoittajaksi, kukaan on tuskin täydellinen. :)

  Zennii: Pöh. Aina voi koettaa parantaa kirjotustyyli, never too late! ;) Miekin tunnistan itseni parista kohdasta, valitettavasti.

  Emilia: Varmasti monikin löytää itsensä tästä listauksesta, niin teen minäkin =D Välillä tuntuu, että käytän mm. liikaa kursivointia + lihavointia, mutta en ainakaan onneksi ihan noin pahasti kuin esimerkissä.

  Namae: Kehittyminen on aina hyvä asia! Sehän miulla olikin pointtina, että ehkä joku itsensä tästä tunnistava pystyy muuttamaan toimintatapansa. Nuo yyber isot kuvat ovat kyllä todella raivostuttavaa katsottavaa, olet ihan oikeassa! :D Niiden lataamiseen menee monta minuuttia, selain kaatuilee jne muuta ihanaa. Toisena ääripäänä minuu häiritsevät myös liian pienet kuvat, ei kärpäsenpaskan kokoisista fotoista saa mitään selvää T_T

  Lenune: Pilkkupaneskelua, jee! :D Pakko myöntää, että kyllä minuakin nuo ylitsepursuavat pilkkuvirheet häiritsevät aina aika-ajoittain. Eivät kuitenkaan ihan niin paljoa kuin selkeät yhdyssanavirheet. Mie meinasin listata tähän jatkoksi "lässyttämisen", mutta jätin sitten kuitenkin pistämättä.. "rakkauspaita" "hanimussukka", yms. kuvottavat ilmaukset pistää karvat pystyyn. :I

  Heni: Bloggaajana voi kehittyä aina. :) miullakin on joskus tapana survoa kursivointia noiden sulkeiden sisälle, ja vaihdella tekstin kokoa. Välillä tuntuu, että pinkkiä väriä vilisee täällä blogissa vähän liikaakin :I

  GunSong: Rageaminen on oiva (ja mieltä rauhoittava) harrastus >:D

  Marsu: Joo, tuo ykköskohdan esimerkin blogi on.. no enpä sanokaan mitään. :'D huutonauru voisi olla oikea sana kuvaamaan, ei jessus että voikaan olla ihminen hukassa.

  VastaaPoista
 25. En ny sanoosi et on liikaa pinkkiä. :3 Joittenkin makuun kyllä voi olla, mutta ei mun mielestä. :3

  VastaaPoista
 26. Ihan aiheista olet ärtynyt ja mulla on noi ihan samat.. =/ Eniten ehkä ärsyttää just se, ku nykyään kaikilla tosiaan on blogi.. hitto ostais päiväkirjan. Kuka jaksaa lukea sellasta missä on pari lausetta joka päivälle eikä osata ees kirjottaa oikeaa suomenkieltä.

  VastaaPoista
 27. "Maantienharmaiden, persoonattomien, tusinatavisten kirjoittamissa, bloggerin basicilla ulkoasulla varustetuissa blogeissa on yleensä montakin seikkaa vituillaan. Tusinatavikset tuntuvat raapustamaan blogiinsa yleensä melkeimpä koko elämänsä sisällön."

  Yllä oleva lainaus saa kyllä hieman niskakarvani pystyyn. Millainen henkilö sitten on, tai ei ole tusinatavis? Sanottakoon nyt ensialkuun, että erilaisuus ei myöskään ole mikään itseisarvo.

  Ne tavat jolla monet luokittelevat ihmiset tavallisiin, ja niihin huippumielenkiintoisiin, erilaisiin ihmisiin, joihin he itse tietysti kuuluvat, ovat usein niiiin pinnallisia. " Katso nyt tuotakin harmaahiirulaista, kuinka se pukeutuu", "Miten joku voi kuunnella tuota tusina poppia". Ja niin edespäin. Vähän niinkuin joillekkin ihmisille tietty pukeutumistyyli leimaa heti saatananpalvojaksi, toimii tämä myös toisinpäin ja ns. "normaalisti" pukeutuva leimataan usein harmaaksi ja tylsäksi.

  En nyt tiedä mitä itse tarkalleen ottaen tarkoitit, mutta tuo lainattu lausahdus pääsi kyllä minun "vituttaa blogeissa" listalleni ;)

  VastaaPoista
 28. Olen noitten vitutusjuttujen kanssa harvinaisen samaa mieltä. Itseäkin rasittaa teksti, jonka kuvankieli on yhtä harmaata kuin tämänhetkinen ilma.. - -
  En tee itse mm. päivän asuja, koska en usko että ihmiset ovat kiinnostuneita näkemään "suloni" joka päivä niittisaapikkaissa, nahkatakissa, t-paidassa ja mustissa farkuissa.. "Tänään valitsin töihin tälläisen mustan hupparin, koska olen laiska paska ja kaikki muut ovat likaisena lattialla.." Eri juttu, jos on jotain erikoista, kutkuttavaa ja mielenkiintoista näytettävää. :) Blogisi on metka, jatka samaan malliin ;)!

  VastaaPoista
 29. Kohdan 6 kaltaista tekstiä=epilepsiakohtaus

  VastaaPoista

Headbanging metal mayhem!

Käytän Special Effectsin tai Directionsin shokkivärejä.
.. Ja olen 168cm pitkä. :)
Värjään ja leikkaan hiukseni itse, en käy kampaajalla.