torstai 17. maaliskuuta 2011

DIY: laukun tuunaus
Vanhahkolta vaikuttavan laukun kiinnikkeet olivat päässeet vähän löystymään, ja suorastaan huutivat pihtien apua. Todellisena bodarinaisena vääntelin sitten kiinnikkeet uuteen kuosiin, eipähän pääse laukku kesken baarireissun hajoamaan.  Koko projekti tuntui melkoiselta lottoamiselta, kun en ollut lopputuloksesta sitä vähääkään varma, ja itseasiassa ulkonäkö kerkesi muuttumaan projektin kuluessa useampaan otteeseen. Jonkinsorttista DIY-projektien venäläistä rulettia, ei tiedä muuttuuko naama loppuvaiheilla raivokohtaukselta muistuttavaan irvistykseen vaiko tyytyväisyyden virneeseen.

Laukku pötkötti viime kesästä asti naulakossa apua huutavan näköisenä. Nudemallisena veskana tämä tapaus ei sellaisenaan ainakaan miun käytölle päässyt, mutta tuunauksen jälkeen sitä näkee roikotettavana aivan varmasti useinkin. En ole sentään niin lohduton tapaus, että ostaisin laukkuja pelkästään naulakoita koristamaan.


Tähän projektiin käytin:
pvc laukku
hopeamaalia/ vedenpitävää hopeatussia tms
→ tähtiniittejä
→ pinkkejä niittejä
housujen tuunauksesta yli jääneitä piikkiniittejä
→ (pinnistä irroitettu) rusetti

Lisäksi tarvitset ainakin:
→ pihdit
→ kunnollista liimaa


Kummanlaisena versiona laukku on mielestänne katu-uskottavampi, ennen vai jälkeen?

14 kommenttia :

 1. no ehdottomasti jälkimmäinen, aaaaivan syötävän suloinen ! ♥

  VastaaPoista
 2. Tarviiko tuota nyt edes kysyä, jälkeen modausten tietysti! Onkin harvinaisen tylsä väsky alunperin.

  VastaaPoista
 3. Kiitos! ♥ Laukku on tuunattuna ainakin huomattavasti pinkimpi, eikä pinkkiä hyödyntämällä voi mennä vikaan ;) Tuntuu että kivoja pvc laukkuja löytyy markkinoilta vain muutamia, ja nekin monen kympin hintaisia.. Halvemmalla pääsee kun itse vähän modailee!

  VastaaPoista
 4. Totta kai tuunauksen jälkeen! Aivan mahtavan näköinen laukku!

  VastaaPoista
 5. Aivan upea! Täytyy tunnustaa että ajattelin ekaa kuvaa katsoessani että omg iron fistillä on tuollaisiakin mutta olitkin tuunaillut :)

  VastaaPoista
 6. Eikä! Ihan syötävän söpö! :> Eikä kustantanutkaan paljoa.. Win-win!

  VastaaPoista
 7. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 8. Mä en näe ku ennen, joten en vois sanoa mitä mieltä olen =(

  VastaaPoista
 9. Escapist: Paljon kiitoksia! :) Kyllä tulee iloiseksi kun onnistuu edes jossain rojektissa.

  Tanja: Hassua! :D Periaatteessa iron fistillä on vähän saman tyyppisiä veskoja, että ehkä ihan ymmärrettävääkin. Pinkkejä niittejä muistan ainakin nähneeni parissa pussukassa.

  Emmy: Kustannustehokasta kyllä! Ite tehtynä saa laukutkin näköjään halvemmalla. :) Iron fistin vastaavat kun maksaa reilusti yli neljä kymppiä. *puistatus*

  Anonyymi: Hehe :D Joillekin sopii yksinkertaisemmat vaatteet rönsyileviä paremmin. Mie oon ite tottunut käyttämään rillukkeilla vuorattuja vaatteita, niin I like ^^

  Wobblingbetty: TY very much! :)

  Mirkamörkö: Nawws, on se kyllä aika miun näköinen ^^

  Leena: Waat?! :o eikö siulla näy nuo kuvat kunnolla vai? Outoa kyllä.

  VastaaPoista
 10. Tosi sievä tuli laukusta :) Itse oisin jättäny varmaan tuon rusetin pois, mutta omalla tavallaan se kyllä käy siihen. ^^

  VastaaPoista
 11. Joo ei näy vielkään.. taitaa johtua koneesta, tää bugittaa tosi usein kuvia ja sitten 80 prosenttia videoista ei koskaan näy.. =/

  VastaaPoista
 12. Grotesca: Kiitoksia. :) Miekin mietin pitkään tuon rusetin suhteen että jätänkö pois vaiko en, mutta bägi tuntui näyttävän vähän orvolta ilman sitä.

  Leena: Onhan tuo kyllä harmi että kuvat ei näy. :( Toivottavasti saat joskus netin pelaamaan silleen että fotoja pystyy katselemaankin!

  VastaaPoista

Headbanging metal mayhem!

Käytän Special Effectsin tai Directionsin shokkivärejä.
.. Ja olen 168cm pitkä. :)
Värjään ja leikkaan hiukseni itse, en käy kampaajalla.