perjantai 25. maaliskuuta 2011

natasnatasnatas.


Onnea on omistaa hopeiset pennangalanit.
Eipä tarvinnut kahta kertaa arpoa, kun nämä komeudet rynnistivät vastaan huuto.netissä. Harkitsin jo runsaat 1,5 vuotta sitten pennangalanin jodi liftien tilaamista hopeisina versioina, mutta kukkaron huutaessa hoosiannaa (ja pihiyden iskiessä) en kyseisiä kenkiä raaskinut aivan tuliterinä hamstrata. Nämä Mitch lift bootsit sopivat sekä arki-että juhlakäyttöön kuin nakutettu. Vaadin arkikengiltäni ennen kaikkea sitä, että ne ovat kohtuullisen helpot ja nopeat sujauttaa jalkaan. Pennangalanin kengistä löytyy harvoin tätä kyseistä ominaisuutta, sillä vain muutamat kenkämallit on varustettu vetoketjulla. Teetättämällähän niitä zippereitä popoihin toki saa, jos vain jaksaa vaivautua. Jodi liftin mallisina nämä kengät olisivat jääneet varmasti enemmänkin keikkoja ja tapahtumia odottamaan, mutta koska Mitcheistä löytyy nyöriä vain nilkkaan asti, on poposet ihastuttavan nopea sujauttaa koipeen.


Vaikka näitä kenkiä joutuukin käyttämään pienimuotoisesti suutarilla, olivat ne mielestäni edulliset normaaleihin pennangalanin hintoihin verrattuna. En voisi olla enää onnellisempi.


ps. nyt parin päivän sisään stereoista ovat öhkäneet melkoisella volumella Modulaten upeat kipaleet. Miun ruosteella kuorrutettu sydän sykkii kovasti, ja voin sanoa olevani pahasti koukussa näihin.

Modulate- Skullfuck


Modulate- Das bunker

11 kommenttia :

 1. Noi olis munkin makuun just passelit jos korkoa olis vähän nähemmän :) mutta sulle sopii tosi hyvin! Ja mistä noi ihanat sukat on? droool!

  VastaaPoista
 2. Oi ^^ Arvasin, nehän on aivan kuin tehty sinulle <3!

  VastaaPoista
 3. Mun blogissa olis sulle yks "haaste".

  Ihanat noi kengät, mustat olis ehkä enemmän miun tyyliä.

  VastaaPoista
 4. Nuo on hurjan kivat ja kuin sinulle nakutettu :) Huomasin sinulta ostetuista kengistä, että saa upotettua kyllä useamman ajan niiden laittoon, ei ole nopean naisen kengät ;)

  VastaaPoista
 5. Tuo toiseksi alin kuva, näyttää pikaisesti vilkaistuna että olisit luistelemassa. :D Asento jotenkin sellainen.

  VastaaPoista
 6. Hei tämä ei liity mitekään postaukseesi, mutta miten saat laitettua musiikin tuohon tuolla lailla, että se kuko ruutu ei näy vaan pelkästään tuo valkea juttu? Tiedän, että viestini on aika sekava, mutta olen jo pitkään yrittänyt saada youtubesta musiikkia noin.

  VastaaPoista
 7. Kia: Sukat ovat leg avenue-nimisen valmistajan käsialaa, ja noita myydään tietääkseni Suomessa ainakin Boutique lou loussa, morticiassa + cybershopissa. Kannattaa käydä noista putiikeista vilkaisemassa! Mie oon siinä mielessä varmaankin vastakohta siun kenkämaun suhteen, rakastan exxtrakorkeita kenkiä! :D mitä enemmän korkoa, sitä enempi valuu kuolaa..

  NanB: Kiitos vielä täydellisistä kenkäsistä <3 pääsivät automaattisesti suosikkien joukkoon!

  Demonita: Niimpä, eivät voisi enää täydellisemmät olla :P

  I'm lacking: Pitääpä käyvä katsastamassa haaste! :) Mustatkin ovat erittäin kauniit. Harmi kun pennangalani ei valmista sellaisia kirkkaan pinkkejä poposia, sellaset miulta vielä uupuu..

  Jenna: Niimpä! :D Pennangalanin kengissä varsinkin tuo vetoketjun puuttuminen aiheuttaa automaattisesti sen, että pitää varautua parhaimmillaan 10min kenkätaisteluun.

  M: Hassua,niimpäs onkin! :D Nuo kengän nyörityksetkin muistuttavat hieman luistimia, niin se vahvistaa tuota mielikuvaa.

  Anonyymi:
  Youtuben videoiden alla on sellainen embed-koodi. Kopioi se koodi blogiin. Jos käytät bloggeria niin muokkaa kirjottamasi tekstin html-muotoa, ja vaihda videon "height" - kohtaan 25. That's it! :)

  VastaaPoista
 8. http://www.huuto.net/kohteet/musta_-pinkki-vinyyli-pvc-korsettitoppi-vy-64cm-ei-pk/171886110

  Oli pakko käydä linkkaamassa tää, kun sähän tunnetusti oot pinkin ystävä :D En oo varma et ootko nähny tän jo tjsp mut aattelin silti laittaa tänne :3

  VastaaPoista
 9. aivan u-p-e-a-t kengät *___* tuli hirvee hinku heittää tennarit ja skeittikengät roskiksee ja ostaa tuommoset mustana uijui ♥

  VastaaPoista
 10. Julian: Kiitos linkityksestä! ^^ Nätin näköinen kokonaisuus on kyllä, mutta miulle aivan liian iso :(

  Ravage: Elä vielä hyysää tennareita kaatikselle, kyllä niillekin löytyy käyttöä! ;D Mie haaveilen sellasista overknee-mallisista tensuista, mutta en oo saanut aikaiseksi ostaa :<

  VastaaPoista

Headbanging metal mayhem!

Käytän Special Effectsin tai Directionsin shokkivärejä.
.. Ja olen 168cm pitkä. :)
Värjään ja leikkaan hiukseni itse, en käy kampaajalla.