tiistai 22. toukokuuta 2012

Gothic day


Kuten moni lukija sattuukin jo varmasti tietämään, tänään 22.5 vietetään kansainvälisiä goottiuspäiviä ympäri maailmaa. Mikä loistava tekosyy pynttäytyä päästä varpaisiin mustaan, synteettistäkin synteettisimpiin vaatemateriaaleihin ja huikean korkeisiin korkoihin. Tänään huulet saavat mustua (ja silmäkulmatkin, kunhan ei nyrkillä tirpaise ;) , kulmakarvat piirtää otsaan asti oikein luvan kanssa ja kasvot kuultaa kalman kalpeina.  Kahvi nautitaan sysimustana mörkömustista kupposista kera Bauhausin tai Sisters of Mercyn.


 .. Ja jos yllämainitut pioneeriyhtyeet tuntuvat liian vaikeasti tavoiteltavalta "goottimusiikilta", voi musiikkimaiskutella esimerkiksi Soporin tai vaikkapa Örömin tahtiin kuten minä. Synkkää ja kaunista.
Pistäkäähän tekin räyheimmät sotamaalaukset naamaan ja suklaan popsimisesta ansioituneet mahamakkarat piiloon korsetteihin.  Samettia, pitsiä, verkkoa, pvc:tä, lateksia, niittejä, satiinia. Kaikkea sitä!


Syntistä ja helvetin liekeissä rouhuavaa goottiuspäivää kaikille blogin lukijoille!
Happy world gothic day to y'all! :)

38 kommenttia :

 1. Ihanan julma-ämmä meikki :D Voisin tempautua tähän mukaan kaiken huvin ja urheilun vuoksi vaikken ihan goottitsirpula olekkaan, se on silti kovin kaunista ja kivaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Goottiuspäivää voi viettää myös muinakin päivinä, jos sattui virallisen juhlapäivän humuista myöhästymään. Erilaisia tyylejä on mielenkiintoista testata itselleen, vaikkeivat välttis sitä "ominta omaa" olisikaan. Samaisesta syystä miut näkee parissa kuvassa mm. kansallispuvussa (goottia, eh? ;) ja aivan tavallisissa, neutraaleissa meikeissä.

   Poista
 2. Sitä samaa sullekin. :3

  pitää pistää merkintä kalenteriin tästä päivästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pistähän toki, niin muistaa ensi vuonna pistää parhaat goottivärmeet niskaan!

   Poista
 3. Hemmetti kun päivä on mennyt maastohommissa niin ei ole oikein ollut varaa pukeutua erikoisemmin. :D Damn!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Goottipäivä, joka päivä! ;) Eihän koskaan ole myöhäistä juhlistaa jälkeenpäin.

   Poista
 4. Hyvää maailman gootti päivää myös sinulle :)

  VastaaPoista
 5. Sopor Aeternus on kyllä loistava, kiitos vinkkauksesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivvaa kuulla että musiikkivinkki osui oikeaan osoitteeseen! Kannattaa tsekata nti. Varneyn muutkin biisit kuin vain tuo linkattu, sieltä joukosta löytyy melekoisia helmiä!

   Poista
 6. oot paras ja kaunein nyt ja aina kiitos ja aamen ja jotain !! <3 :3
  hyvvää goottelipäivää sinullekkin:D

  VastaaPoista
 7. kyl alotit tänki postauksen nii makeella kuvalla! miten ne onnistuuki kaikki noin hyvin? :D
  hyvää gootti päivää sinnekkinpäin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eivät kaikki kuvat onnistu läheskään aina, välillä vakava "bad face day" vaivaa ja erittäin pahasti :D Hehee.

   Poista
 8. (...kenelläkään ei ole varaa sanoa mitään ettei viettänyt tätä päivää hyvin, mä jouduin kirkkoon katseleen kun veli siunattiin koulutielle...maailma vittuilee taas ja vaikeesti :DDDD) Mutta, hyvää goottipäivää! ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jopas on siun päivää siunattu antigootillisilla aktiviteeteilla! :D Kai piipahdit kirkkoilun jälkeen gootikkaalle hautausmaakierrokselle? ;D

   Poista
 9. Oh senkin seksikkyyspakkaus namuseni <3

  VastaaPoista
 10. Kuule.
  Mä haluisin nähä sun jossaki postauksessa semmosen kuvan jossa sulla ois päällä tän nykykäsityksen mukaan niin sanotut "normit"vaatteet. Siis silleen ku sul on aina tommoset ihanat meikit,vaatteet,kengät ja korut ,nii jos sul ois semmonen kuva jos sul sit ei olis semmosii vaan hillitty(?)meikki ja semmoset pillit,joku toppi ja näin. :D kiitän jos teet.
  P.S. toivottavasti et ymmärtäny et en tykkää sun tyylistä. Mähän rakastan sitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm. Mielenkiintoinen toive. :) Pari postausta takaperin miulla on päälläni yhdet tavallisimmista vaatteista mitä kaapista vain löytyy, Onlyn lökäcolleget, H&M:n vihreä toppi (ja iron fistin löllötoppi). Lasketaanko tämä tavalliseksi ja normiksi? ;)
   http://brain-chain.blogspot.com/2012/05/i-shine.html

   Jos sie et ole vielä nähnyt miltä näytän au naturellissa meikissä (ilman lävistyksiä, ilman kirkkaita hiuksia, ilman kalpeaa naamaa), niin täältäpä löytyy sellainen. :D http://brain-chain.blogspot.com/2012/03/tyylinvaihdos.html

   Poista
  2. Katos vaa O.O
   Juu lasketaan ne:D
   Kiitos:)

   Poista
 11. Anna mun kaikki kestää. Muija tekee itsestään blogin, kun on vapaaehtoisesti tehnyt itsestään sen näköisen, että taatusti tulee kommenttia. Sekö se juttu onkin? Huomionhakuisuus? Kaiken tämän lisäksi oikeat tosielämän klovnit, siis gooteiksi itseään kutsuvat, ovat perustaneet päivän, jonka on tarkoitus edistää mitä.... naurettavia pakkeleita, hermoja raastavaa puks-puks-puks-pöpöpök-pöks-pöks-pöööks-musiikkia, useilla tonneilla hankittuja muovitekeleitä, joita he kutsuvat vaatteiksi, tapeetonta hysteriaa ja loukkaantumista sen vuoksi, että on hävettävän ulkonäkönsä takia tullut tapon yrityksen kohteeksi (pahimpana pidän sitä, kun hiusten tilalla on epämääräinen kasa muovia ja muuta roinaa ja turpa on kuin piekkarilla ammuttu täyteen reikiä), ja vielä nämä oh niin persoonalliset katsovat asiakseen ylenkatsoa ihmistä, joka on uskalias astumaan pihalle ilman että on naamioinut itsensä tunnistamattomaksi. HÄPEÄ GOOTINKUVATUS!!! VIELÄ KASVAT AIKUISEKSI JA JOKU MUUKIN KUIN PEILISI TIETÄÄ MILTÄ OIKEASTIKIN NÄYTÄT!!!!! Toivottavasti loukkaannuit. Olen itse entinen mustahuuli-hilepärstä ja tavattoman ylpeä siitä.
  ps: Go and fuckin´kill yourself. Elossa oleva gootti.... paradoksi.

  VastaaPoista
 12. Leena xD, niin sain minäkin kun näin.... tuon kuvasi.

  VastaaPoista
 13. Ilo olla tuottamassa naurua maailmalle.. ah, se niin lämmittää sydäntä. Eikö lämmitäkin Sussu? <3

  VastaaPoista
 14. OOh, vai Sussuko sen nimi onkin. Sussun tussu tulee vuotamaan verta niin kauan kun henki vaan pihisee, sen jälkeen kun hänet on raiskattu stiletillä. Mitähän metsästysmuistoksi ottaisi? Pään? Taidan ottaa alapään. Tokkopa sieltä kovinkaan paljon tulee rautaa pihalle. <3

  VastaaPoista
 15. Höpsistä, taatusti tulee! Joka gootti paskoo lepakoita ja rautaa tulee varmaan samaan tahtiin ulos jopa veressä!

  VastaaPoista

Headbanging metal mayhem!

Käytän Special Effectsin tai Directionsin shokkivärejä.
.. Ja olen 168cm pitkä. :)
Värjään ja leikkaan hiukseni itse, en käy kampaajalla.