sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Mitä Michael Jackson tekee päiväkodin ruokalassa?
-Etsii jotain pientä suuhun pantavaa.

En suinkaan pode alkavaa blogidementiaa, vaan kirjoittelen halloweenistä muikeasti viikon myöhässä. Halloweenjuhlien jäljiltä pää oli sen verran pehminnyt puolisen viikon ajan, ettei kirjottamisesta tullut sitten yhtikäs mitään. Perhanan booli minkä meni tekemään kun hattuun nousi. Tämä saatanallinen synkiöille omistettu päivä ja kuoleman virallinen juhlapyhä oli vähintäänkin edellisvuoden veroinen. Oikea kauhujen ilta isolla K:lla.

Tosiaan joo. Perinteiseen tapaan järjestimme isommanpuoleiset halloweenkinkerit asunnollamme hyvien kavereiden kanssa. Aamuna, jona koristelu ja kokkaus piti aloittaa, nukkua tuhnutin pitkälle iltapäivään krapuloissani.Heräsin hikisenä ja muhjuuntuneena edellisen illlan ilakoinneista, vetäisin siinä alkajaisiksi parit buranat naamariin ja huljautin tonkallisen appelsiinikossua perään.(okei, pari lasillista.) Persereikäinen olo vaihtui kuitenkin orastavaan innostukseen hujauksessa, kun herkut ja koristelut alkoivat valmistua, kiitos kolmen erittäin pätevän orj..apurin. Hävyttömän hyvät muumioituneet nakit ja pikkupizzat menivät illan tarjonnoista parhaiten kaupaksi, vaikkei muissakaan mitään moitetta löytynyt. Ja niin, lienee sanomattakin selvää että kaivertamamme kurpitsat keräsivät ansaitsemaansa huomiota. Aika hienoja ovat, eikös?


Ja tässäpä koristelun saldoa.


Näissä juhlissa yksi asia oli varmaa: kaikille oli pesää tarjolla. Piri-Pirjon ilta ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan, vaan kyseinen horo päätyi salamurhaajan tielle joutuneena rötköttämään vessamme lattialle. Aina ei mene nallekarkit tasan.


Vetäsin Michael Jacksonia etäisesti muistuttavan asuni niskaan, ja bileet ottivat nopeasti tuulta alleen vieraiden saapuessa. Paikan päällä pystyi törmäämään noitiin, sairaanhoitajiin, mielisairaisiin, velhoihin, murhanukkeihin, edesmenneisiin julkkiksiin ja moniin muihin tovereihin. Pelottavilta otuksilta ei voinut välttyä, vaan toinen toistaan verisempiä ja karmaisevempia otuksia parveili ovien ja ikkunoiden takana.
Yksi asia on varmaa. Itseltäni en ainakaan näyttänyt pisaraakaan!

Vieraistakin räpsittiin urakalla kuvia, ja tässäpä niitä olisi tarjolla.
Kaikki halloweenkirjoitukseen liitetyt kuvat ovat © TomVi, Feline


Vivian, Julia, Feline ja hra Michael-sanity

Sappinestettä erehdyttävästi muistuttava booli kävi kaupaksi kiitettävän nopeasti, samaten veriboolikin näytti uppoavan juomia hamuavalle juhlaväelle. Eikä viemärivettä muistuttavassa turkinpippurishotissakaan mitään vikaa ollut, vaan päinvastoin.
Njami!

Jacksonin ilta päättyi mukavasti thrillerin ja muiden klassikoiden (ja vähemmän klassikoiden) tahtiin tanssahteluun ja erittäin paskalle huumorille nauramiseen. Voisi sanoa, että ilta meni siis juuri kuten suunniteltiin.4 kommenttia :

 1. Aagh mitä kurpitsoja... Varsinkin tuo jack skellington -henkinen pää, vissiin pakko tehdä samanlainen ensi vuonna xD

  VastaaPoista
 2. Mahtavilta vaikuttavat kemuilut. Parhautta kun joku jaksaa panostaa koristeluun, tarjoiluun ja pukeutumiseen. Peukut!
  Ja noi kurpitsat on kyllä hienoimmat koskaan! *__*

  VastaaPoista
 3. Hyvältä vaikuttavat bileet! XDD Argh ny tahtoo sinne. me tullaan Janin kaa kuokkiin ens vuoden alussa, passaako?

  VastaaPoista
 4. Suvi: Jack-kurpitsa oli kyllä illan paras oivallus! :D Teehän toki, ovat todella helppoja tehdä jos on hyvät välineet kaiverrukseen. Suosittelen käyräteräistä Victorinox- merkkistä koristeluveistä ketteryytensä puolesta.

  Emmy: Mie rakastan halloweenpartyjen järkkäämistä, ja ylipäätään tälläisten hyytävien koristeiden suunnittelua. Saa käyttää mielikuvitusta niin että tantere rytisee! Parhautta se! ^^

  Leena: Oli kyllä ihan hiirmu kivvaa. Sie olet tervetullut kyläilemään ihan millon vaan, eihän meillä ookkaan ollunna suunnitelmissa treffaus ko pienen ikuisuuden jo.. :D

  VastaaPoista

Headbanging metal mayhem!

Käytän Special Effectsin tai Directionsin shokkivärejä.
.. Ja olen 168cm pitkä. :)
Värjään ja leikkaan hiukseni itse, en käy kampaajalla.