keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Revive my wounds


Viikonloppuna tuli koettua taas pitkästä aikaa se, kuinka vähäisilläkin sanoilla voi raiskata totaalisen riekaleiksi ja saada aivan älyttömästi vahinkoa aikaan. Tai itseasiassa, nyrkkimyllytys olisi tuolle sanalliselle väkivallalle vielä mieto muoto. Jos sanat voisivat puukottaa, olisivat miulle sanotut sanat hakanneet suoraan sisälmyksiin hitailla ja pitkillä vedoilla. Jollain tapaa alkuviikko on mennyt elämää pakoillessa ja peiton alle piiloutuessa. Onneksi koti ja poikaystävän syli ovat turvapauikkoja, jossa kukaan ei voi satuttaa. Miksi asioilla on tapana astua varpaille, juuri kun hommat ovat alkaneet rullaamaan omalla painollaan? Joku voisi sanoa, että omapa on vikani, kun pukeudun provosoivasti. Silti. Kun aiemmassa menneisyydessä koetut asiat toistuvat vielä vuosien jälkeen uudestaan, on vähän vaikeaa suhtautua niihin neutraalisti. Toki voi sulkea silmät kaikelta, laittaa korvatulpat ja teipata suupielet ylöspäin, ja leikkiä että kaikki on hyvin. Huijata muuta maailmaa kaikelta siltä mikä sisällä myllää, ja odottaa että asiat pölyyntyvät pään sisällä ja unohtuvat hetkeksi. Kunnes taas, joku repii vanhat haavat uudestaan auki. Monta kertaa olen tämänkin pätkän kirjoittanut, pyyhkinyt pois, ja kirjoittanut uudestaan. Miksi sitten julkaisen, sitä en tiedä.
Unohtaminen on vaan joskus niin pirun hankalaa.


Mietiskelin kirjoittavani jotain positiivista ja kivaa asukuvien oheen, mutta asiat eivät aina mene niin kuin elokuvissa. Röhnötän kivikovalla datispenkilläni selkä kaarella, eikä uloslähtö kuulosta sanana kovinkaan houkuttelevalta. Juurikasvu loistaa kilometrin päähän, ja käsivarressakin on kämmenen kokoinen mustelma, oma moka, mitäs menin kaatuilemaan. Päivällä tuli suunnattoman iso mieliteko vetäistä päälle sen tyylisiä vaatteita, joihin pukeuduin runsaat viisi vuotta sitten pikkugoottina. Kuten kuvista varmasti hoksaakin, Jack danielsia on tullut lipitettyä ajan saatossa pullo jos toinenkin. Kuulun varmaankin niihin harvoihin naisiin, jotka eivät näitä "imagolisiä" kanna päällään vain merkin vuoksi. Tuntuu oudolta nähdä Jack Danielsin logoa ihmisten päällä, jotka eivät edes tiedä mitä paidassa mainostavatkaan. Viski on kurkkua kirkastavana ihmeliemenä hyvää ja erittäin ravitsevaa. Ja uskottavuuspisteitä ropisee, plop plop. Ilman jäitä kiitos, jos löytyy skottiviskiä niin aina parempi. Näen jo tulevaisuuteni röökintuoksuisena ja käheä-äänisenä kantabaarin viskisieppona. Enää puuttuukin se tupakanpoltto.
Sybreedin kuuntelu on jäänyt vähemmälle jostain syystä, ja kaivoin vanhan lempparin pitkästä aikaa esille. Kuulostaa näissä korvissa niin hyvälle, että selkäkarvat nousevat pystyyn. Hurr! Poikkeuksellisesti kaksi mainiota kipaletta levylautasella, lähinnä siksi että tarjoilin tämän jälkimmäisen jo otsikossa.I'm searching for redemption
I wish I could find an answer
Words are perfect deceivers
They revive my wounds forever14 kommenttia :

 1. Näytät ihanalle. Voi typy, elämä sukkaa aika ajoin. :( Onneksi mm. sienet pelastaa.

  VastaaPoista
 2. Infected: Sieniä soppaan ja poppikoneeseen, niin on pääkin niin pöhnässä ettei jaksa murehtia. :p hehs.
  Tottahan se on, että kaikki ei voi olla aina ruusuillatanssimista, mutta silti ihmetyttää joidenkin ihmisten käytös. Miksi pitää aiheuttaa toiselle pahaa mieltä ihan tarkoituksella? Pieni pää ei ymmärrä. :c

  VastaaPoista
 3. On valitettava, että jotkut ihmiset on vaan niin tyhmiä, etteivät osaa asettua toisten asemaan. Sellaiset ihmisperseet, jotka haluavat tuottaa toisille pahaa mieltä ihan vaan omaksi ilokseen, pitäisi teurastaa samoin tein. Pitäisi suomalaisen ymmärtää suomalaista, että tällaisella pimeällä ja masentavalla säällä loukkaavat sanat ei oo ne paras vaihtoehto.

  Toivottavasti osaat jollakin tavalla antaa asioiden mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos, se on pääasia, että sinä itse ja rakkaimpasi tietävät, kuinka asiat elämässäsi ovat ja se riittää. :-)

  Saatat ehkä pukeutua provosoivasti, mutta pidä vain tyylistäsi kiinni, sillä se on eniten sinua itseäsi ja tapa toteuttaa omia näkemyksiä! Tsemppiä sinne, tää talvi on tämmöstä masispaska-aikaa, mutta onneks se aurinkoki paistaa välillä!! :-)

  t. toinen herkällä päällä olija (perkele.)

  VastaaPoista
 4. "Miksi pitää aiheuttaa toiselle pahaa mieltä ihan tarkoituksella? Pieni pää ei ymmärrä. :c "

  Oon kuule miettiny ihan samaa :( kuten omassa merkinnässäkin totesin niin sekin on astetta vittuimaisempaa kun esitetään seuraavana päivänä tietämätöntä..mut voimia sulle<3

  VastaaPoista
 5. Onneksi olen taidekoulussa, koska täällä kaikki on niin pipejä päästään että eletään sulassa sovussa. Helppo on sitten kun lähtee täältä limingasta kohautella olkapäitä jos joku tulee tyylistä iniseen. Ei oo kyllä vielä sattunu, enemmänki mulle on huudeltu jyväskylässä ja helsingissä, joka on perin juurin kummallista. Tietysti jos joku läheinen ihminen loukkaa niin se on sitten taas aika perseestä ja kestää taas aikaa että siitä pääsee yli.

  VastaaPoista
 6. Joskus on ihan hyvä käpertyä hetkeksi peiton alle piiloon julmaa maailmaa, mutta menneisyyden ei saa antaa masentaa liian pitkään. Life sucks :P

  Upeat pöksyt (ja upea oot muutenkin, jos nyt vaikka piristäisi ihan vähän).

  VastaaPoista
 7. People=shit. Silloin tällöin pitäisi saada ihan luvan kanssa vain eristäytyä muulta maailmalta ja kipata Ardbegiä naamariin.

  Mellevät sukat, btw. :)

  VastaaPoista
 8. Mä en tiiä tykkäisitkö sä tästä mut kokeilen kuitenkin :D tulit kuitenki sinä heti mieleen... http://www.huuto.net/kohteet/neonpinkki-biohazard-lappahame-pvcta----xs-s/199741528

  VastaaPoista
 9. Mancy: Mie en ehkä ihan noin jyrkästi sanoisi, että toisille pahaa mieltä tuottavat tulisi teurastaa, vaan ehkä enemmänkin haluaisin ymmärtää ihmisiä jotka tekevät niin. Lähinnä syitä siihen, miksi joillakin on tarve puuttua toisen ulkoisiin olemuksiin, ja huomauttaa siitä ilkeään sävyyn? Pönkittääkö tämä haukkujan egoa jollain tavalla, tai saako haukkumisesta tyydytystä? Toisin sanoan, millä tapaa toisen mollaus vaikuttaa itse kiusaajan elämään? Todennäköisimmin tuollaisen käytöksen taustalla on kiusaajassakin kaunaa tai muita seikkoja, jotka pistävät toimimaan kullakin tavalla. Osaan nykyään suhtautua itseeni kohdistuvaan kritiikkiin suhteellisen hyvin, mutta kaikkea on hiukan hankala sulattaa. Mielestäni siinä menee raja, arvosteleeko yleismaallisesti tyyliä, vaiko sellaisia kehon olemuksia, joihin ei omalla toiminnallaan voi vaikuttaa. Esim. painoa, kasvojen rakennetta/piirteitä jne. :) Jälkimmäisiin vetoaminen on ainakin miulle paljon loukkaavampaa, kuin esimerkiksi lävistysten, vaatteiden tai vastaavien arvostelu.

  Wenkula: Todennäköisesti kiusaajalla on itsellään jonkin sortin ongelmia tai patoutumia aiemmasta elämästä, tai kyse voi olla narsismistakin. Olisi mielenkiintoista ymmärtää, miksi ihmiset toimivat niin kuin toimivat, niin olisi itselläkin helpompi suhtautua loukkaavimpiinkin haukkuihin.

  Kuume: Se on hyvä, että sie olet löytänyt jonkin paikan, jossa ihmiset eivät huutele jatkuvasti. :) Täällä Joensuussa huutelua ei tarvitse onneksi ihan kadulla kuunnella, kuten esim. Mikkelissä. Kyseisessä kaupungissa se ohikulkevien arvostelu oli jotain ihan käsittämätöntä, yhden shoppailureissun aikana sai kuulla "sirkuksesta" ties kuinka monelta eri taholta. ö_Ö Mutta joo, totta se on, että lähimmäisen loukkaus on kaikista kivuliain, tässä miun tapauksessa ehkä enemmänkin huomiottajättäminen voimisti sitä pahan olon tunnetta entisestään.

  Foxie: Totta turiset, välillä on hyvä hiljentyä. :) Eiköhän se elämä tästä vielä voita, asioista pääsee onneksi yli kun vain yrittää purkaa ajatuksiaan sanoiksi riittävin määrin. Kiitokset piristävästä kommentista, valaisee tätä sateentäytteistä ja todella masentavaa päivää kummasti. :)

  Sawotar: Näinhän se on. Omaan rauhaan hiljentymisellä asioista pääsee helpommin ylikin, kun ne saa funtsittua järkevästi. Mitään peruuttamatonta ei ole onneksi tässäkään tapauksessa tapahtunut. :)

  Anonyymi: Kiitos linkistä! Todella hienohan tuo on, vaan en mie kyllä tuohon kokoon mahtuisi vaikka väkisin ängertäisin ja tursauttaisin päälle. :P

  VastaaPoista
 10. Aijaa :( no ainakin yritin!

  VastaaPoista
 11. Rakastan noita housuja - erityisesti päälläsi! Sulla on helvetin hyvännäköinen perä. :P

  VastaaPoista
 12. Voi, ymmärrän pirun hyvin miltä tuntuu, kun ihmiset päästelevät sammakoita suustaan. Terapeutin kanssa keksittiin uneni pohjalta aika huvittavakin, mutta osuva ilmaus sille, miltä se tuntuu: kuin joku kusisi suoraan naamalle. Itse en ainakaan keksi mitään paljon inhottavampaa.

  Jyväskylä ainakin tuntuu olevan niin ahdasmielinen kaupunki (vaikka niin kehittyvä ja uusiutuva uskotteleekin olevansa), että vähän enemmän joukosta erottuvana ja "runsaasti" meikkaavana saan jatkuvasti kuulla siitä, kuinka kerjään huomiota tai tykkään jostain vitun Lordista (inhoan kyseistä bändiä, sehän on ihan läppä)!

  VastaaPoista
 13. Ikävät ihmiset kannattaa jättää omaan arvoonsa, eli unohtaa ne. Nillä on itsellä paha olo ja kun ne näkee ympärillä itsensä kanssa sinut olevia iloisia ihmisiä, ne yrittää saada muillekin sen saman pahan olon... Yhdestä korvasta sisään ja toisesta ulos.

  Asiasta kukkaruukkuun - mistä noi sun nahkarannekkeet on? Oon ikuisuuden ettiny just tollasia sileäpintaisia leveitä nahkarannakkeita joissa on solkia mutta ei mitään muuta ylimääräistä. Enemmän ehkä fanitan tota missä on kaks solkea mutta se slave ring ranneke on pähee kanssa...

  VastaaPoista
 14. Anonyymi: Yritys hyvä kymmenen! :) harmi ettei koko mätsää.

  Aurélie: Itseasiassa tuo naamalle kuseminen on hyvinkin lähellä sitä tunnetta, jota itse kokee kun joku oksentaa ilkeitä sanoja päin naamaa. :( Ahdasmielisyys on nykypäivänä onneksi hiukan hellittänyt (vrt. 10 vuotta sitten), joten voidaan olla siinä mielessä ihan tyytyväisiä etteivät kaikki katso kummajaisina. :) Maailma muuttuu.
  Mie saan yleensä kuulla vastaavanlaisesti siitä, että tykkään kuulemma Kotiteollisuudesta kun näytän tältä. Ja juu, ei todellakaan kuulu miun lempparibändeihin..millään saralla :D

  Anonyymi: Korvasta sisään-toisesta ulos-tekniikka on kyllä hyvä tekniikka ilkeiden ihmisten kanssa. Paha vaan, että kaikista ilkeimpiä kommentteja vaan on vähän vaikea sivuuttaa olankohautuksella. :( Jos sattuvat osumaan arkaan paikkaan.

  Nahkarannekkeita kannattaa vilkaista esim. stuntmanilta tai hoopeelta, tai hmm.. hellsingiltä? Jossain tälläsessä rokkikaupassa niitä luulisi myytävän. :) Mie olen omani hommannut kirpputorilta, joten en valitettavasti sen kummemmin osaa auttaa. Kävi kyllä mäihä, kun noihin törmäsin!

  VastaaPoista

Headbanging metal mayhem!

Käytän Special Effectsin tai Directionsin shokkivärejä.
.. Ja olen 168cm pitkä. :)
Värjään ja leikkaan hiukseni itse, en käy kampaajalla.