torstai 21. heinäkuuta 2011

Sieluni on musta

Säätiedotusten mukaan Tuskareissumme tulee olemaan ainakin edellisvuosien vertainen, en muista yhtä ainutta reissua jolla olisi ollut "kylmä". Tuska-festival kuuluu festarikategoriassani luokitukseltaan voittamattomiin metallifestareihin, joten odotan tämän vuotista hullunmyllyä ihan innoissani. Toivon todella, että uusi alue on entisen veroinen, sillä paahtava kuumuus asettaa sen todelliseen testiin! Asfalttikentän hiostavuus hirvittää jo etukäteen, sillä festarivarustuksekseni olen varannut kaikkia normeja uhmaten sellaisia vaatteita, joita itseään kunnioittava mustuainen ei edes harkitsisi pistävän päälleen. Mottoani mukaillen, "Epämukava kaunistaa, siksi pvc himottaa". Ennen reissun päälle lähtöä noudin postista mystisen "isokokoisen kirjeen", joka osoittautui tilaamakseni kuolattavan kauniiksi Artifice clothingin hameeksi. Ei ole varmaankaan vaikeaa arvata, mitä pistän päälleni yhdeksi tuskapäiväksi. ;)


Täysin muokkaamaton, meikitön ja nuutunut. Mihin tämä maailma onkaan menossa!

Tällä hetkellä rellotan auton takapenkillä reva levällään, hiostavan -läppäri polvillani. Myönnän, että palloilisin paljon mieluummin aukinaisessa auton takaboksissa keskivarvasta heilutellen, jos se olisi sallittua. Paras tapa kuluttaa viiden tunnin ajomatkaa on hevitellä parhaiden metallibändien tahtiin. Edessä istuvat äijäkkeet kuvittelevat miun kuuntelevan varmaankin hilpeää diskojytää, mutta toisin on. Paljon parempaa on popittaa Morbid Angelia ja muita Tuskan artisteja letti tuulessa hulmuten.


Tänä vuonna artisteista löytyy montakin katsomisen arvoista, mutta kaikkein eniten odotan kolmea mahtavaa bändiä: Wintersunia, Moonsorrowia ja At the Gatesin myllytystä. Niitä odotellessa!

Läppärillä on varmaankin vähintään yhtä kuuma kuin miulla, sillä pohjan metalliosat tuppaavat polttamaan oikeaan jalkaani punaisia läikkiä hikijärvillä höystettynä. HC - datausta siis.


Wintersun - beautiful death


Moonsorrow- kivenkantaja


At the Gates- Blinded by Fear


Muutamaa blogituttua olen sopinut jo treffaavani reissun keskellä, mutta uusia tuttuja mahtuu aikatauluun yhä. Jos joku tätä lukeva tahtoo tavata neiti pinkin ihan järjestetysti, niin kättä pystyyn!

13 kommenttia :

 1. Tulossa olen emännän kanssa, mutta tuhat ihmistä miitattavana. Saa nähdä törmätäänkö.

  VastaaPoista
 2. Hopla, mie koitan sinuu bongailla, et älä pelästy sit ku sellanen sotanorsu hypähtää vierelle. 8D

  VastaaPoista
 3. Mä kans koitan bongaa sua :D Katotaa tunnistaako! Tai tunnistaako muakaa kukaa :D
  Lauantaina eksyn mä, ja enemmän festarivaatteissa ;D

  VastaaPoista
 4. harmi etten ole tarpeeksi rahakas rynnimään Tuskaan. Jos satut lauantaina tuleen tsiigailee Tuskan jatkoklubille Turmion Kätilöitä Virgin Oiliin niin voitais törmäillä :)

  VastaaPoista
 5. Minuu kyl vähän huolettaa, notta kuinka kuuma se alue sitten on. Toivottavasti ei ihan liian tuskaisa =D Kolmeksi päiväksi olen sinne eksymässä. Ehkä bongailen siut jostain kauempaa ja huutelen sitten täällä notta NÄHTY =D

  VastaaPoista
 6. Uijuiui, At the Gatesia itsekin menossa vahtaamaan Tuskaan!

  VastaaPoista
 7. Miekin lähössä Joensuusta Tuskaan ihan Wintersunin takia, ehkä törmätään :D

  VastaaPoista
 8. Ahaa, Tuskaan siis tulossa. :) Koetan bongailla sut lauantaina bändien tähyilyn ohessa.

  VastaaPoista
 9. Mahtia, nokka kohti Tuskaa :) Toivottavasti sunnuntaina törmätään! Suvilahtihan on ihan meren rannalla, niin toivotaan että se sentän vähän viilentää tunnelmaa :) Artifice clothingin hame kuulosti kiinnostavalta!

  VastaaPoista
 10. Joo, bongasin sut tänään =) Upean näköisenä olit liikenteessä!

  VastaaPoista
 11. Mortale: Gaah! :D Mikset sie uskaltanut nykimään hihasta? Oisit tullunna juttelemmaan!

  VastaaPoista
 12. Ei uskaltanu =D tuijottelin vaan kun kävelit ohi tai ku mie kävelin ohi =D

  VastaaPoista
 13. Damn! :D Ensi vuonna uskallat sitten ;o

  VastaaPoista

Headbanging metal mayhem!

Käytän Special Effectsin tai Directionsin shokkivärejä.
.. Ja olen 168cm pitkä. :)
Värjään ja leikkaan hiukseni itse, en käy kampaajalla.