sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Blood Magick Necromance

Photobucket

Iron fistiä ja Belphegoria (otsikkoon viitaten), mitäpä sitä muuta tarvitseekaan kunnollisen sunnuntaipäivän rakentamiseen. Yleensä manaan Iron fistin peeptoe- mallin platformkengät suohon pitkien kävelymatkojen aiheuttaman polttavan kivun vuoksi, mutta näiden kenkien kohdalla jalkani tekevät poikkeuksen. Normaaleissa peeptoe- mallin piikkareissa käy kohdallani lähes poikkeuksetta niin, että kenkä lonksuu taka-osasta jokaisella askeleella, ja tekee täten kävelystä yhtä helvettiä. Edes geelityynyt kantapään takana eivät juurikaan auta, vaikka kyllä ne hieman lonksumista vähentävät.


Tilasin nämä iron fistin rituaalista "Necromance" - nimeä kantavat pinkit paholaiset suoraan Briteistä, ja kerrankin sanoa rehellisesti näiden soveltuvan pidemmillekin kävelymatkoille. Tällä kertaa silmän ja jalan mieltymykset kulkevat kerrankin käsi kädessä, sillä epämukavuus ei lukeudu näiden sipsuttimien ominaisuuksiin. Ei näiden kenkien kautta kuolleista ennusteta, mutta eläväisten korkkarihirmujen jalassa kääntävät varmasti vanhuskotien mummeleidenkin katseita.
Päivän asu on konkreettisesti "miettimättä niskaan" - mentaliteetilla koottu. Viileällä ja tuulisella kelillä äitini vaatekaapista varastettu Henkkamaukan nyöripaita on kuin omiaan. Riitävän lämmin, muttei silti tukahduttavan kuuma. Tässä arkiasuksikin soveltuvassa yhdistelmässä on kuitenkin yksi iso poikkeus, nimittäin Kiinasta huutamani suloiset kynsikkäät. Normaalisti kammoksun kaikkia Lolitatyyliin vivahtaviakin piirteitä (pitsiä ja sen johdannaisia), mutta tässä asussa pienet yksityiskohdat eivät hyppää silmille. Söpö saa olla, muttei liian!Sanoessani "kaduilla tuulee" , todella tarkoitan sitä. Mitä turhaan linttaamaan hiuksia keesin olomuotoon geelien kanssa, kun tuulisella säällä hiukset asettuvat keesiksi ihan luonnostaan.
★Shirt: from my mother's closet
★Skirt: Hell bunny
★Stockings: Cybershop
★Gloves: ebay (new!)
★Shoes: Iron fist Necromance / ebay (new!)

17 kommenttia :

 1. Voisiko olla enempää sun näköiset kengät, upeat!

  VastaaPoista
 2. Voisinpa vaikka veikata, että nuo kengät eivät ainakaan kantapäitä hierrä! ;) Ihanat, voihan slurp.

  VastaaPoista
 3. Saara: Sanoppa muuta! Pinkillä rusettinauhalla ja kauniilla kuosilla on vaikea mennä miun tyylistä huti!:D

  Anna: Ei hierrä kantapäätä ei, hyvä sinänsä sillä useimmat pikkukorkkarit aiheuttavat ainakin miulle kunnon vesirakkulat nimenomaan kantapään yläpuolelle. :) Lisäksi tuo rusettinauha tukee mukavasti nilkkaa, niin ei tarvitse pelätä kaatuvansa turvalleen huonon tuen takia. =D

  VastaaPoista
 4. Sulla on ihan uskomatomat jalat! Upeat!

  VastaaPoista
 5. OMG! I love these shoes! *________________*

  VastaaPoista
 6. Ohhoh, itsellänipä on myös tuo kuvien musta-pinkki tyllihame sinisenä! ^^

  VastaaPoista
 7. Ah, Belphegor. Mut kivat kengätkin.

  VastaaPoista
 8. Katarina: Eikös! Iron fistin valmistamista monoista useat ovat niin kauniita, että päätyvät hyllyäni ja koipiani koristamaan :)

  Infected: Ö_ö sie lienet ensimmäisiä, joka sanoo noin. =D Jotkut ne vaan tykkkää muhkummasta! Kiitosta kuitenkin!

  Victoria: Me too! ^_^ Iron fist shoes are pure awesome.

  siirioo: Eläpä muuta viserrä! Tuo rusettiyksityiskohta tekee kengistä siron näköiset jalassa. :)

  Jenni: Jotenkin en osannut yllättyä ;D Ainakin blogin perusteella siulle näyttäisi sininen sopivan ihan pirun hyvin. Mie en ole koskaan oikein osannut sinistä käyttää missään vaatteessa, olen kai tylsä kun luotan pinkkiin 1000% joka tilanteessa. =D

  Countess: Hän joka on seeker ylijumala huutiksen ja ebayn kanssa! <3 :D Mie en ite nykyään ehdi (lue: JAKSA) kaivella ihania vaatteita, niin on kiva että joku muu löytää visanvinguttamiskohteita miu puoleta! :D Hehe.

  Rolle: Belphegor on kyllä blackmetallin saralla loistavuutta. :) Ollut kovassa kuuntelussa jo monia vuosia. Vaikka vanha Belphegorin materiaali onkin hyvää, on silti myönnettävä että miun mielestä paras lätty on ehdottomasti Lucifer Incestus. Soinut kajareissani jo ties kuinka monta kertaa. Hiukan hävettää myöntää, etten tuolta Blood Magick Necromancelta ole kuullut muita kuin nimikkokipaleen.

  VastaaPoista
 9. Love the iron fist shoes! :)I didnt know which of your blogs i should comment, but thanks for the comment and for following :)
  It's a tad sad that i dont understand a single word on your blogs :/ but the style is great ;)

  VastaaPoista
 10. miss bunnymassacre: Almost all Iron Fist's shoes are pretty as hell! :D I write my blogs currently in Finnish language, but I have thought about doing a translation to all my foreign readers.

  VastaaPoista
 11. Insanity: Samaa mieltä! Blood Magick Necromance taitaakin olla kyseisen levyn paras kappale.

  VastaaPoista
 12. Mie oon niin monesti netistä kuolannu Iron Fistin kenkiä, ja lupasin itelleni, että joskus ostan vielä omat! Monta paria sie omistat?

  ps. rupesi vähän naurattamaan kun löysin tän http://www.vauva.fi/keskustelut/alue/2/viesti/1337656/jarkyttava_blogi/13151186/tiedoksi#13151186, mammat ne jaksaa valittaa! vaikutat sen verran vahvalta ihmiseltä, ettei linkin sisältämät kommentit järkytä, joten kehtasin laittaa. :D

  VastaaPoista
 13. Rolle: Pitääpä testata koko lätty, niin osaa sitten sanoa oonko sammaa mieltä ;)

  mancy: Miulla on tällä hetkellä 7 paria iron fistiä, jos oikein laskin. Etenkin iron fistin saappaat ovat olleet käytössä oikein kelvokkaita kavereita, joten suosittelen lämpimästi! :) Samaten nämä poposet pärjäsivät oikein hyvin shoppailureissulla.

  Kiitos linkistä, nauroin täällä maha kippurassa tuolle :''D Että osaa olla pienisieluista porukkaa liikenteessä.

  VastaaPoista
 14. Miulta löytyy samanlaiset, harmikseni vaan niillä kävellessä alkaa painaa jalkaa. :/ Kiva jos siulle ovat paremmat :)

  VastaaPoista

Headbanging metal mayhem!

Käytän Special Effectsin tai Directionsin shokkivärejä.
.. Ja olen 168cm pitkä. :)
Värjään ja leikkaan hiukseni itse, en käy kampaajalla.