sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

Sense? This post makes none.


Ehtoota kaikille festari- ja kotihiirulaisille! Täällä raapustaa väsynyt, mutta onnellinen ilorokkailija. Festareita juhlittiin totuttuun tapaan isohkolla kaveriporukalla jäykkien shottien, tanhumusiikin ja huonojen vitsien lennellessä Laulurinteen nurmikoilla. Ilosaarirockin musiikkitarjonta ei ole ottanut tuulta alleen moneen vuoteen, eikä tämänkään vuotinen kattaus sytyttänyt yhtään. Tuntuu lähinnä siltä, että festareiden järjestäjien ajatusmaailma yhtyy tähän totuttuun "Viime vuonna Neljä ruusua, toissa vuonna Sielunveljet, räväytetäänhän perkele ja rykästään esiintyjiksi molemmat Alangot!" Wuhuu mikä mielikuvituksen määrä, en kyllä muuta sano. Lauantain sateisessa illassa hiippailin melkolailla täyspinkkiin asuun sonnistautuneena, kuten alla olevat kuvat antavatkin ymmärtää. Alotin festari-iltamat mukavassa "Kaatokännissä", eli miun tapaan sähelsin puolikkaan siiderin jälkeen väsyneenä ja heilautin pari mukia nurin ohimennen. Näin meillä, tai siis miulla.

★Corset - Lip service cyber sniper
★Black skirt - Living dead souls
★Pink tutu - ebay
★Fluffies - ebay
★Shoes - New Rock Neptuno
★Goggles - Etsy

Mukavinta näissä festaripäivityksissä on se, että pääsen esittelemään teille uusimman ällösöpön ostokseni. Ihanan poikaystävämörköseni kanssa meillä on hyvin vähän mitään samaa pukeutumisessa, ei oikeastaan mitään identtistä. Korjasin epäkohdan, ja aloitin hitaasti matkan kohti tuulipukuparisuhdetta. Ebaysta Dysfunktionaldoll - yrityksen kautta shoppailemani "rakkauskorut" saapuivat sopviasti rokkiviikonlopulle. Vähän ehkä sinänsä ironista, että toiset pariskunnat kantavat kauloissaan suloisia identtisiä pikkusydämiä, tai puolikkaita : meillä killuu kaulassa Vuohenkallo- pentagrammit. Baphomet - koru tuntui molemmille hyvältä yhdistävältä tekijältä, ja niimpä kyseinen amuletti löysi tiensä rakkautemme symboliksi. :) Tapasimme poikaystäväni kanssa vuoden 2007 Ilosaarirockin Metelli - metallikeikalla, joten blackmetal- musiikkia voisi sanoa yhdistävimmäksi asiaksi tässä suhteessa. Kahden höperön metallipulin liitto alkoi siis jo useita vuosia sitten.

Parin illan ryyppyputki vetää voimat kyllä nopeasti kokeneeltakin rokkaajalta. Lärvissä näkyvä turvotus lienee selkein merkki siitä, että hauskaa on ollut! Näistä sunnuntaipäivän asu-ja naamakuvista voi jo havaita alkavan hiuskatastrofini. Juurikasvun järkyttävä maantienharmaa ei onneksi niin selkeästi erotu kuin livenä, mutta huhhuh, jotain on kohta jo tehtävä tai muuten lakoaa ihmisiä järkytyksen takia.Haudanvakavaa.
★Shrug: Artifice clothing
★Shirt: Lip service (pvc laced sides)
★Skirt: Lip service (sexy secretary)
★Coffin necklace - Alchemy Gothic
★Baphomet necklace (from Dysfunktionaldoll)
★Shoes - Pennangalan padded libby victim
★Bag - Guess phantom bagJos joku kapeanilkkainen lukija harkitsee näiden upeiden Pennangalanin paneelisaappaiden ostamista, niin voin sanoa että harkitse vielä hetki. Äidilliset vinkit ovat kenkien ostossa tarpeen, varsinkin jos on isosta sijoituksesta kyse. Omat nilkkani ovat suhteellisen kapoiset, ja kävely näillä on humalatilassa varmasti melkoista huojumista. Muutoin poposet ovat jalkaystävälliset korkonsa puolesta, mutta nilkan kohdan lonksuminen hankaloittaa köpöttämistä ihan 100-0.Pvc on sopivan irstas ja samalla erittäin käyttäjäystävällinen materiaali festariperseilyyn. Eivätpähän housut ainakaan kastu, jos joutuu istumaan sateen jäljiltä märillä nurmikolla, tai jos sattuu olutta läikähtämään hameelle. Ylellistä ja huomiotaherättävää. Kuten ystäni Vivian hienosti muutama kirjoitus takaperin kommentoikin: "Ja miusta tuntuu et tuo Artificen bolero kasvaa kohta siuhun kiinni ;)" , väittämä pitää näköjään paikkansa. Kyseinen muovibolero on käytännöllisyytensä ansiosta nappivalinta asuun kuin asuun, ja eksyi siitä syystä taas kerran päälleni. Onko joku muukin huomannut pvc:n käytännöllisyyden festareilla?

9 kommenttia :

 1. Muutenhan PVC toimii festareilla kuin unelma, paitsi jos on 34 astetta hellettä ja olet Tuskassa pienessä teltassa, johon mahtuisi 900 ihmistä katsomaan Bloodbathia mutta 3000 ihmistä yrittää sulloutua sinne, ja sen lisäksi koittavat vielä pitata, huh sitä lämpöhalvausta kyllä melkein tuntee kuinka muovit sulavat päältä ;o

  VastaaPoista
 2. Äääää oot niin söpö et ehkä halaan sut rikki ens viikolla ku nähää <3

  Provinssisunnuntaina ropsahteli vähän vettä, mutta ei se meitä haitannut kun mä istuin muovihousuineni maassa ja Jose istu meikän lahkeen päällä :D Todellakin siis liputan pvc:n puolesta, paitsi tappohelteellä (tosin silloinkin toimii hameen muodossa).

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanat kuteet<3 Ja olette miehesi kanssa niin hurjan sööttejä<3

  VastaaPoista
 4. Voi kun osaat olla noin törkeän söpö ^-^

  VastaaPoista
 5. Heh, Ilosaarijärjestäjillä taitaa olla logiikka hankittuna samasta paikasta kuin Tuskan vastaavilla, kuulostaa meininki ihan tältä Devin Townsendin buukkaamiselta. :P Pvc-niksipirkkavinkkinä voisin sanoa, että materiaali kannattaa ulottaa vain alaosaa koskevaksi ja yläosaksi sitten jotain kevyempää. Näin saavutetaan maksimaalinen hyöty materiaalista istuma-alustana ja vältytään ylikuumenemiselta! :D

  VastaaPoista
 6. Jenni: Joo, tuo muovin päälle sulaminen on kyllä kesähelteen tunteista se ylivoimaisesti epämieluisin. :D Muistan tuoreesti kun Sauna open airissa hikoilin mielipuolisesti koko pvc:hen sonnustautuneena.. Never again.

  Feline: Halimon, valitsen sinuuuttt! :D On kyllä ehkä parhautta päästä taas treffaamaan. ^^ Valitskin jo asutkin valmiiksi, pvc:tä, pvc:tä.. Jihuu!

  Leena: Kiitos ihanus <3 ^^

  Tinde: itte olet söpö, neiti turkoosi ;)

  Anna: Tuskan järjestäjät tuntuvat olevan kyllä jonkin asteen aivokuolioisia, ainakaan minua ei Devinin toinen keikka jaksa kiinnostaa pätkääkään. Viime vuonna sitä tuli odotettua kuin kuuta nousevaa, kun se tuntui ainutlaatuiselta kerralta nähdä herra livenä.

  Tuo siun niksipirkkavinkki on kyllä hyödyllinen, jos asteita on auringossa +30. =D Nimim. on kokemusta.

  VastaaPoista
 7. Miksen minä nähnyt sua rokissa :O

  VastaaPoista
 8. asdertfgh-: minen tiiä :( ois ollut kiva törmätä!

  VastaaPoista
 9. kaunis kyllä oot voi että ;3

  VastaaPoista

Headbanging metal mayhem!

Käytän Special Effectsin tai Directionsin shokkivärejä.
.. Ja olen 168cm pitkä. :)
Värjään ja leikkaan hiukseni itse, en käy kampaajalla.