torstai 23. kesäkuuta 2011

This is the last dance
Mukavuuspäivinä asut koostuvat elementeistä, joissa viihdyn parhaiten. Löysät neuleet yhdistettyinä muhkeisiin minihameisiin ovat kaikkein kotoisimpia, ja niitä käytänkin paljon. Asu on oikeastaan vastareaktio pitkään jatkuneelle helteelle, nyt tekee mieli pukeutua lämpimämpiin ja ei-niin paljastaviin vaatteisiin. Normaali vaatebloggari kuvaa hynttyynsä useimmiten sisällä tai urbaanin kaupungin vilskeessä, mutta tälläinen luontoa rakastava mörkö mieluummin järven rannalla.


Räppäisimme muutamia kuvia Onkilammen rannalla sijaitsevan "grungen" tönön juurella, ja loput suoraan rannassa. Kiva kontrasti, noita kahta kohdetta vertailemalla huomaa selkeästi millä tavalla ihmiset tuhoavat maisemaa. Samoiluun ja eräjormailuun tämä asu ei todellakaan sovellu, mutta voi kyllä ainakin sanoa etteivät risut ja männynkävyt tule noiden monsterikenkieni tielle. Hyttysten jatkuvan inisemisen keskellä on hiukan hankala nauttia luonnon kauneudesta, ensi kerralla sitten offia mukaan ja loppuu se vinkuminen.Grunge outfit

★Skirt: Living dead souls
★Black & white shirt: Sex pot revenge
★Bag: Guess
★Jacket : Lip service
★Shoes: Fantasy shoes

Osallistuin aikoja sitten Pohjois-Karjalan kirjailijayhdistyksen "Utopia" - kirjoituskilpailuun, unohdin koko skaban, ja sain pari päivää sitten tietää sijoittuneeni nuorten sarjassa toiseksi. Ei voi kyllä sanoa muuta, kuin että kunniakirjan ja rahasumman tipahtaminen postiluukkuun lämmitti sydäntä kummasti. Novellien kirjoittaminen ei ole kuitenkaan miun leipälajia, paneudun yleensä enemmänkin runouteen.. :)

T3RROR 3RROR - The last dance

Vähälle aikaa on tullut fiilisteltyä tuntitolkulla T3RROR 3RRORIN kipaleita. Mahtavuutta musiikin muodossa! Musiikin suhteen on myös myönnettävä, että lähden huomenna (perjantaina) jammaamaan Himoksen juhannusfestareille. Ei ehken ideaalein paikka miun tyyliselle ihmiselle, mutta niinhän se menee että hyvä seura, paljon viinaa = what can possibly go wrong.

19 kommenttia :

 1. Rakastan niin tota neuletta. Mutta sitä ei taideta enään myydä? Oon koittanu etsiä, mutta tuloksetta. Tahdon! Yhyy. Myy se mulle. Heti.

  VastaaPoista
 2. löisin vetoa että kuvas kävis mallikuviks :))!

  VastaaPoista
 3. Mulla on kans ollu haluamislistalla toi neule, mutta pentele, kun ovat tehneet siitä one sizen. Eipä mahu sitten. :( Infected, eBaysta löytyy tuota neuletta. http://cgi.ebay.com/Visual-Kei-Punk-Gothic-kimono-lolita-coat-Sweater-emo-w-/270757390261?pt=US_CSA_WC_Outerwear&hash=item3f0a65e7b5 Tuossapa linkki ainakin yhteen hakutulokseen.

  VastaaPoista
 4. Tuo neule on ihana! <3 Kiva asu!

  VastaaPoista
 5. Congratulations! What did you write about?

  VastaaPoista
 6. Onnittelut tunnustuksesta kirjoittajana, tosi hieno asia! Ehkä sinun kannattaisi harkita sitä novellien tekemistä, kun lahjojakin siihen on? Hyviä kirjoittajia ei ole tässä maassa liikaa!

  VastaaPoista
 7. http://www.huuto.net/kohteet/sex-pot-revenge-raidallinen-neule/181643206 Hiukan samanlainen (ei tosin kai ihan sama) neule on muuten näköjään myynnissä ihan kotimaassakin, jos ebaysta tilaaminen ei onnistu.

  VastaaPoista
 8. Ihania kuvia ja onnea palkinnosta! En tiennytkään että kirjotteletkin :)

  VastaaPoista
 9. Olisi kiva kuulla tuo novelli tässä blogissa? :)

  VastaaPoista
 10. Ni kengät on kieltämättä kivat :DD

  VastaaPoista
 11. Todella kiva asu! Ja heräsi kyllä kiinnostus tuota novellia kohtaan c: !

  VastaaPoista
 12. Infected: Tuota päheetä neuletta myydään nykyään lähinnä second handina, ostin itse kyseisen sydämentykyttäjän neljä vuotta sitten. Lukijoiden kommenttien mukaankin kannattaa vilkaista ebayta ja huutista, niistä tekee löytöjä! :)

  Julie: I wish, tuskimpa mie ihan mallinmitoissa olen. :) kiitos kuitenkin!

  Glenny: Voin oman kokemukseni mukaan sanoa, että eikun rohkeasti ostamaan! On järjettömän isoa kokoa, tälläselle M-kokoselle muijalle TELTTA :D koska tuo verkko on erittäin elastista, niin menee varmasti ainakin XL, jopa XXL kokoon. Toki neule ei oo ihan niin väljän näköinen sitten, mutta en usko että olisi pieni.

  Heidi: Kiitos! Välillä resupekkalookki on ihan kivaa vaihtelua :P

  Wolfskind: Thanks! I wrote a short story about utopia. I could say that the story is most likely just a stream of consciousness, definitely not true. :P

  Natassja: Tuo on kyllä totta, että kirjoittajia mahtuu maailmaan rajattomasti. Jotenkin tuntuu vaan että runous on enempi miun alaa.. Harkitsen vielä novellin julkaisua blogissa, saapi nähdä uskaltaako sitä. :)

  Anonyymi: Hyvä ostovinkki. Tuo neule onkin hyvin paljolti saman tyyppinen kuin omani, vain tiheämpää neulosta. :)

  Leena: Kyllähän tuota välillä pöytälaatikkoon raapustelee omaksi ilokseen. ;)

  Anonyymi: Yritän kerätä rohkeutta ja julkaista tuotoksen, ehkä ehkä :D

  asdertfgh-: platformsaappaat on pure luv <3

  satsu: Dänks! novellia tuloopi ehkä julki ;)

  homomursu: Suurkiitokset!

  sirioo: grunge ja karu lookki on in! =D ainakin miulla.

  VastaaPoista
 13. Joo, lähinnä pelotti tuossa se, että se sitten menee kuin kinkkuverkko. Haha, no eiköhän se sitten venähdä. Täytyy vielä katsella. On myös yksi toinen neule tuolta eBaysta napannut silmäni. :)

  VastaaPoista
 14. Tuskimpa näyttäisi kinkkuverkolta samaan tapaan kuin normaalit tiheäverkkoiset paidat. :) Mimmoisen toisen neuleen sie bongasit ebarista?

  VastaaPoista
 15. http://cgi.ebay.com/fashion-Visual-Kei-Punk-Gothic-Nana-ROCK-top-shirt-coat-/270769824104
  Tuota kahtelin, mutta kun tarkemmin kyyläsin, niin ei toi neuletta ollutkaan. Katoin, että tuo selkämys olisi ollut jotain lankaa, mutta olikin vaan viillelty toi. No, onpa cooli selkämys silti.

  VastaaPoista
 16. Aaah mahtava tuo mustavalkoinen neule! Ja muutenkin tyylikkäitä asuja ja kuvia.

  VastaaPoista
 17. Glenny: oijoi, hurjan kaunis tuo huppari! enpä ole aiemmin samanlaista kyllä nähnyt, tuolla varmasti erottuu katukuvasta. :) seittiselkämys on hieno yksityiskohta.

  Avelina: Paljon kiitoksia! :) Neule kuuluu vaatekaappini rakastetuimpiin rytkyihin.

  VastaaPoista

Headbanging metal mayhem!

Käytän Special Effectsin tai Directionsin shokkivärejä.
.. Ja olen 168cm pitkä. :)
Värjään ja leikkaan hiukseni itse, en käy kampaajalla.