maanantai 20. kesäkuuta 2011

Show the way, secrets of sixVoisi sanoa, että kaikki alkoi viattomasti. Ulkona lörsyävä, ruman harmaa sateinen sää on oikeastaan otollisinta aikaa kirppareille, silloin jaksaa paneutua kunnolla valikoimiin kun ei tarvitse kiirehtiä pihalle nahkaansa kärventämään. Runsain mitoin 60-luvun kulahtaneita kukkamekkoja ja olkatoppaushirvityksiä sisältänyt kirpparireissu oli ostosten puolesta ainakin kolmanteen hyllyyn asti täysi nolla, kunnes näin nämä, kengät jotka aihuttivat välittömän MUST BUY - reaktion. Taisimpa hehkuttaa löytöä ystävällenikin useaan otteeseen, mutta niinhän siinä käy kun onnellisuuspuuska yllättää. Tarrasin kynsin ja hampain näihin jo pitkään kuolaamiini Pixie-korkokenkiin. Yleensä ovat jääneet hinnan puolesta ostamatta, kun ebayn taisteluissakin summa nousee usein moneen kymppiin. Alunperin olin hankkimassa näitä lepakkosolkisina, mutta pääkallot ovat vähintään yhtä rockit.
Vanhat (ja akuutissa korkolapputarpeessa olevat) Fantasy shoesin valmistamat nilkkurit. Nykyään tätä kallosolkea ei enää heidän valikoimistaan löydy, ja kengän mallikin on muuttanut jonkin verran ulkonäköään. Miun normaaliin kenkämakuuni nämä töppöset ovat oikeastaan melko klassiset, harvemmin ostan mitään näin matalakorkoista valikoimiini. Eivätpähän olleet ainakaan hinnalla pilattu.Toisena mieltä lämmittävänä uutena tulokkaana voin ylistää Alchemy Gothiccia, sillä ebaysta tilaamani upea risti saapui tänään kaulaani koristamaan. Kyseinen koru on kenkien tapaan vanha, valmistettu viimeksi 90-luvulla. Nykyään sama risti valmistetaan neliön muotoisella
kivellä.Kerrankin löytyi koru, jonka koristekivi ei ole yhdenomaan violetti. Tämän ristin keskusta on nimittäin pinkkiin vivahtava. :)

6 kommenttia :

 1. omg mitkä kengät! 8)
  Näin kerra kirpparilla yhet ööö.. *minkähämerkkisetolikaan* mustat pitkävartiset sappaaat, joissa oli ihan pirun hienot soljet yms. hintaa 50€ ja toinen pari oli hukassa .__. jäi pikkasen kyrsimään, koska ne oli sopivat ja oisit halunnut ostaa ne...

  VastaaPoista
 2. Hih, kasarikengät. Meikäläiset mielestä karmeat, mutta onpa kyllä varsin makeet soljet!

  VastaaPoista
 3. Zennii: Damn, on kyllä huono säkä käynyt jos pari on ollut kateissa :( Oisko ollut demonian kengät kyseessä? niissähän on usein näyttäviä solkia + niitä löytää netistä suht halvalla :)

  Anna: Kieltämättä melko 80's! :D tykkään noista pääkallosoljista pirusti, ilman niitä olisin tuskin edes vilkaissut näihin popoihin.

  VastaaPoista
 4. Joo, demonian oli. Mullon vaa nii hyvä muisti et unohan nimet :D ne oli niin uhmuhmumhugfnbtgjdnhrl <3 :D

  VastaaPoista
 5. Tuli tässä mieleen, mulla on tuon ristin kanssa samaa sarjaa olevat korvikset. :D Ne eivät kyllä tosin ole 90-luvulta, eli on noita kyllä mielestäni valmistettu vielä tämän vuosituhannen puolella.

  VastaaPoista
 6. Zenni: eipä niitä nimiä tosiaan aina muistakaan :)

  Anna: korvikset ovat varmasti melko vinkeät. :) Tätä ristiä valmistetaan yhä (alchemy gothic: matins cross) violetilla kivellä varustettuna, mutta tässä nykyisessä mallissa tuo keskustan kivi on tietääkseni aina neliön mallinen, kun taas tässä miun korussa kivi on soikea ja isompikokoinen. Malli muuttunut hieman vaan matkan varrella :)

  VastaaPoista

Headbanging metal mayhem!

Käytän Special Effectsin tai Directionsin shokkivärejä.
.. Ja olen 168cm pitkä. :)
Värjään ja leikkaan hiukseni itse, en käy kampaajalla.