tiistai 22. marraskuuta 2016

SEPTUMIN VENYTYS

Lävistysinnostus jyllää vahvana sielussani. Koska septum sepi sepponen on majaillut klyyvarissani jo pitkästi yli vuoden päivät, oli aika hakea pientä muutosta. Innostus venytettyihin nenälävistyksiin ei ole uusi, vaan olen ihaillut ulkomaisia instagramstaroja venytettyine lävistyksineen jo vuosikausien ajan. Kuitenkin pelko karmaisevasta venytysjuuston ödööristä suoraan nenänpieluksessa pidätteli projektini jäissä jonkin aikaa. Päättelin kuitenkin aivojeni sopukoissa, että kyllä sen tuoksun kanssa voi elää. Ja voikin- vaikka kyllä myönnän että tämä kärsäni sarvi haisoo niin maan perkeleen pahalle kun sille päälle sattuu. Oon pari kertaa havahtunut siihen, että luulen haisevani sontaläjälle, kunnes oon tajunnut että seppohan se vain ilmoittelee siellä olemassaolollaan. Mmmh.

Lähtötilanne kärsässäni oli perinteinen 1,6mm rengas. Vanuttelin korun 3mm saakka hilppaista vajaassa puolessa vuodessa. Mitä hitaammin jaksaa räkärööriään venyttää, sitä vähemmän se koko projekti sattuu.Tällä hetkellä 4mm tuntuu hyvältä koolta.


Jostain syystä koen, että iso septum sopii naamaani pikkuista rengasta paremmin, vaikka moni kyseleekin silti tämän venytysprojektin tiimoilta, miksi haluan pilata naamaani tällä tavalla. Miksi ihmiset haluavat tietää jonkun tietyn syyn sille, mitä kukin henkilö tekee ulkonäölleen? Nenälävistyksen venytyksen saa pienennettyä tarvittaessa. Jopa otettua pois, jos siihen kyllästyy varsin! Voisipa kysyä näiltä kysyjiltä itseltään, miksi he haluavat käyttää flanellipaitaa, miksi he värjäävät hiuksia ja miksi he käyttävät unikkukuosista takkia. Miksi maailma on pyöreä ja miksi youtuben logo punainen. Miksi?1 kommentti :

  1. Hui, en uskaltaisi ikinä ottaa septumia saati että uskaltaisin venyttää vaikka lävistysimmeisiä ollaan myös täällä päässä :D Jokseenkin koko ajatus muutenkin possunenän lävistämisestä ja venyttämisestä vaan pelottaa. Joillekin septum käy kuin.. noh, koru nenänpäähän, siullekin.
    Mutta niin, jään seurailemaan siuta!
    Ps. Olemme yhtä pitkiä ♥

    VastaaPoista

Headbanging metal mayhem!

Käytän Special Effectsin tai Directionsin shokkivärejä.
.. Ja olen 168cm pitkä. :)
Värjään ja leikkaan hiukseni itse, en käy kampaajalla.