keskiviikko 30. marraskuuta 2016

ÄÄNET, JOITA YSÄRILAPSI EI KOSKAAN UNOHDA!

Hurautin aikakoneella jälleen suoraan 90-luvulle!
Keskustelkaamme peleistä ja ysäriin liittyvistä äänimuistoista.
Mikä ääni juuri siulle on jäänyt päällimmäisenä mieleen tältä kultaiselta vuosikymmeneltä taikka 2000-luvun alusta?
Miulle ysärin äänistä kaikkein rakkain on ainut ja oikea, Windows 95:n käynnistysääni. Tai se hirveä ääni joka kuuluu, kun surauttaa modeemilla nettiin. *viiiiii--uuuu--tidii-tidii-tidiiiiii- ksssshhhhhh*


9 kommenttia :

 1. Hih, nuo on kyllä nostalgisia ääniä! Rats-tietokonepeli oli aivan älytön ja sen äänet kaikuu vieläkin päässä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rats oli pakko googlettaa, en oo ite koskaan kuullutkaan!! Jännä kyllä, vaikka juuri tuon tyylisiä pelasin itsekin silloin mini-ihmisenä.

   Poista
 2. aivan ihana nostalgiapläjäys :DD ja on noita nami nameja vielä myynnissä (löysin esim lehmon ässältä viime keväänä) mut ei ne ollu niin hyviä kuin pienenä :( nokkahuilutunnit oli tuskaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä, onko niitä *Nami Nameja vielä?! Oonko ollut kaupassa aivan sokea.. >_>

   Poista
  2. uusi pakkaus varmaan hämää, mut joo jeppe jääkarhua silloin ostin, eikun penkomaan :D

   Poista
 3. Aaaah, meilläkin oli Tony Tiikeri, ihan paras peli ja samoin tuo Sateenkaarivarkaat :D Niitä tuli hakattua paljon, varsinkin kun meillä oli ysätietokone ysäperipeleineen vielä 2000-luvun puolella... Windows 95 FTW, siitä päästiinkin vielä isompaan failiin eli Windows ME-käyttikseen.

  Pleikkarilla tuli täälläkin hakattua Crashia ja sitten vielä Spyroa ja random-pelejä, joita tuli voitettua arpajaisista ja saatua kaiken maailman kylkiäisinä. Jäätelöauton palikkakylkiäispelit oli koko perheen suurinta hupia ja kilpailtiin kuka pääsee ekana kaikki kentät läpi ja saa isoimmat pisteet (ja ne oli oikeesti vaikeita). En tiiä pääskö kukaan meistä edes toisen pelin kaikkia kenttiä läpi, oli muuten sen verran haastavaa ja ihan nostalgian puolesta pelasin Spyroa vasta pari kuukautta sitten :D Ei vaan tuo nykyinen töllötin skaalaa noita pikselipelejä mitenkään kivasti ruudulle, mutta kaipa sen vois jo kaheksatta(kymmentä) kertaa pelata läpi taas muun tekemisen puutteessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie ootan innolla sitä pleikkarille pian julkaistavaa Crashin uusintaversiota! Se on kyllä ysärilapsille ehkä paras lahja ikinä. Lempparipeli paremmilla grafiikoilla!

   Poista
 4. Toi vhs tunnari! Mikä noiden sarjojen nimi oli, haluun mennä youtubee kuuntelee pidempää versiota :D kirjastosta niitä lainailin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Klikkaas video youtuben puolelta auki, sieltä löytyy lista alaboksista josta näkyy kaikki videolla vilahtaneet pelit! :)

   Poista

Headbanging metal mayhem!

Käytän Special Effectsin tai Directionsin shokkivärejä.
.. Ja olen 168cm pitkä. :)
Värjään ja leikkaan hiukseni itse, en käy kampaajalla.