keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Kurahaalari


JACKET & TROUSERS: Lip Service SHOES: Second hand (originally from Anttila) BAG: Tapas
BELT:
Stolen from boyfriend SWEATER: Only HAT: Tokmanni

Ulkona on vähintään yhtä märkää kuin Nygårdin Petrin uudella hittibiisillä, ja meikäläinenhän kahlasi sitten iltapäivällä Iron fistin foam-pohjaiset feikkiuggit jalassa leukaa myöten kuralössössä. Aamuyöllä satoi lunta kuin lapsuuden jouluaattoina, ja kuinka yllättävää, sää käänsi selkänsä ja näytti miulle ryppyreikää heti töiden päätyttyä. Siitä se riemu vasta ratkesi, kun sukat olivat parin korttelin kävelyn jälkeen niin märät että niistä olisi saanut tiristettyä juomalasiin kunnon kura-cocktailit. Kenkienvaihdoksen jälkeen kelpasi tallustaa ihmisten ilmoilla, kun pystyi sentään iloitsemaan siitä että sukat säilyivät kuivina koko reissun ajan. Maihariparista muovautuu pikkuhiljaa uusi bestis koivilleni. Lisäbonuksena päivän asussa on ehdottomasti se, että pvc toimii kätevästi kurahaalarina. Enimmän röpön saa pyyhittyä lahkeista kostealla rätillä. Meininki on aivan kuten lapsena. Kurahaalarit päälle ja menoks, roiskeista viis!

Tänä päivänä löysin myös elämääkin isomman puutteen omasta kenkähyllystäni, ja tällä kertaa uupuma on jopa sellainen että sen voisi täysijärkinen myös paikatakin. En nimittäin omista ainuitakaan kumisaappaita. Zero. Nada. None. Jos hyvä säkä käy, sellaiset päätyvät kainalooni parin viikon kuluessa. Ja mikä parasta. Pinkkeinä!

12 kommenttia :

 1. En mäkään omista kumppareita, koska yksinkertaisesta ei vain ole niin übercool kuosia mitä voisin loskapaska säillä pitää. Kumisaappaat ei muutenkaan ole kovin nastat. Käytännölliset toki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kumpparit tulevat tarpeeseen, kun tiedän jo etukäteen joutuvani kesällä metsään rämpimään + mökille samoamaan. ^^ Plus ovathan ne kätsyt keleille, jolloin uimapuvun päällepukeminen tuntuu parhaimmalta ajatukselta kun vilkaiseekaan pihalle. :D Löysin täydelliset yksilöt aivan sattumalta, ja ne oli pakko napauttaa ostoskoriin. You'll see! ;)

   Poista
 2. Aww, kevättä rinnassa! Nice outfit ^^

  Tulee kans niin mieleen oman menneisyyden penska-ajat tätä merkintää lukiessa, kun myös kurahaalareissa sai kontata rennosti lätäköltä lätäkkölle.. kyllä oli kivvaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lätäköissä pomppiminen oli myös enemmän kuin hiivatin kivaa! Onneksi saan itsekin kunnon loskaleikkeihin soveltuvat kumisaappaat, niin pääsee sitten temmeltämään. :D Ei vielä tarvitse kasvaa aikuiseksi.

   Poista
 3. En kestä ku oot nii söpö ja aina nii ilonen! :3<3 Saanko udella kui pitkä olet :oo ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että saa positiivisen kuvan. :) Olen 168cm:n pituinen.

   Poista
 4. Itsehän omistan pinkit kumpparit kermanvalkoisella pörrövuorella! <3 Paras ystävä näihin keleihin. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pörrövuori kuulostaa vielä extrahoukuttavalta lisältä! Loskalössökelillä pysyy myös tassut lämpiminä. :) Toisaalta, villasukat rocks myös, jos sattuu omistamaan vuorettomat kumpparit.

   Poista
 5. Your pants!!! <3 <3 You have such a lovely style!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you MissVermillion! These Lip Service's high voltage trousers are currently one of my favourites. So comfy, and yet stunning!

   Poista
 6. Miksetsie käytä tuulihousuja? Jos kaajut kohti kivennokkaa nii Pvc:ihin tullee sievä reikä:)), mutta siehän olet taitava paikkailija, ainaki mitä siun tekstejä lukkee:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuulipuvunhousuja..? Rakastan esteettisesti kauniita vaatteita, ja käytän tuulipuvunhousuja sun muita vain lenkkeillessä/ pihalla ryömiessä kun on aivan pakko. :P

   Poista

Headbanging metal mayhem!

Käytän Special Effectsin tai Directionsin shokkivärejä.
.. Ja olen 168cm pitkä. :)
Värjään ja leikkaan hiukseni itse, en käy kampaajalla.