tiistai 10. toukokuuta 2011

Pähkähulluja tehtaitaLävistykset on siis niinku niiiiin out ja hyiiiii..
Mie vuodatin tuskan kyyneliä moneen kertaan näiden turpani korujen kanssa, lähinnä sen takia että pirulaiset tuntuivat häviävän solkenaan. Vielä vuosi sitten koruboksissani möllötti ainakin 10 labretin tappia, loppuajasta enää yksi, ja sekin meinasi kadota. Leipurin/kokin ammatti on lävistäytyneen hyypiön kannalta todella huono valinta. Lävistyksiä ei yksinkertaisesti saa pitää töissä, joten ne tuntuvat umpeutuvan alkuaikoina, palloja häviää, lävistystappeja häviää.. Mutta sepä siitä, itsepähän alani valitsin. Aiemmat koruni muistuttivat kokonaisuutena halpaa joulukuusta, vain vilkkuvalot puuttuivat. Turvassa kannoin pinkkejä muovisia palloja sivuilla, keskellä rengas jossa toisessa päässä killui transparent- pallero ja toisessa musta kulunut minikokoinen kartio.. Ei näin, ei ei.


Venytyskoruja


Korvakoruja


Sekalaista seurakuntaa

Crazy factory on varmasti yksi edullisimmista lävistyskoruliikkeistä, suunnattuna kehoaan modifoiville outolinnuille. Liike myy erilaisia lävistyskoruja todella huokeaan hintaan, keskiverto huulikorusta joutuu pulittamaan maata kaatavat 50 senttiä, kun taas paikallisissa lävistysliikkeissä vastaavat maksavat parhaimmillaan 10 erssiä. Yhdestä korusta? Markalla ja kahdella ei paljoa nykyään saa. Crazy factorysta tilattaessa postikulut ovat 5€:n luokkaa koko tilaukselle, riippumatta siitä kuinka ison satsin koruja hankkii. Lävistyskorut saapuivat postilaatikkoomme runsaan viikon päästä tilauksesta. Vähän jäi harmittamaan kun en älynnyt tilata tuleviin reikiini microdermalien vaihtopäitä valmiiksi, mutta kerkiäähän sitä.. Koska en tästä tulevasta muutoksesta ole aiemmin tainnut täällä edes vinkata, niin sanon vuan jotta TÄSSÄ pientä vinkkiä suuntaa-antavasti..

Pidemmittä puheitta, tältä ne keski-ikäisille miehille kauhua aiheuttavat reiät näyttävät:
8 kommenttia :

 1. Ihania koruja olet saanut :) Itse tein tuossa pari päivää sitten tilauksen myöskin crazy factorylle, 20euron edestä tulee koruja. Pääasiassa renkaita, kun laitan korviin nyt eka 2mm ja sitten 2,5mm ja sen kokoisia ei ollut juurikaan kuin vain renkaissa. Levityskorut oli hiukan tylsiä :/ Aion tehdä lähiaikoina postauksen lävistyskoruistani (sanotaanko näin, että niitä piisaa) mikäli kiinnostaa:)

  VastaaPoista
 2. Rakastan sun huulilävistyksiä, korut ovat todella kauniit ! < 3

  VastaaPoista
 3. Kiitti! Pitäisi tilata lävistyskoruja, mutta en muistanut että mikä se edukas pulju oli. :)

  VastaaPoista
 4. Onpas nättejä koruja! :D ja sulla on aivan ihanat hiukset :))

  VastaaPoista
 5. Varovasti muuten sen silmienvälin kanssa sitten, jos joudut paljon roplaamaan korua työn kanssa ees ja taas. Omani on 1,5 vuotta vanha ja reikä menee umpeen jo siinä ajassa jos pittää ronklata tappia kokonaan pois puhdistukseen :/ Ehdottomasti ilkeimmästä päästä on nimittäin se tunne jos tajuat reiän painuneen jo hieman umpeen ja työstät korua nenänvarteen puoliväkisin.

  VastaaPoista
 6. ihania lävistyksiä. rakastan <3

  VastaaPoista
 7. kuin paljon sun venytykset on? 8))
  crazy factoryllä on kivojaja ihan hyviä koruja, korva renkaat on vaan vähän huonoja jos niissä on irto pallot. Pallot ei meinaa mennä paikoilleen tai sitten ne ei pysy ollenkaan! ,__,

  VastaaPoista
 8. Tanja: Yeii! Crazy factorystä tilaus kannattaa. Nuo miun korut taisivat kustantaa abauttiarallaa nelisen kymppiä, ei paha! Minuu kiinnostaa lävistyspostaus ainakin ihan hurjasti, siehän voisit kuvailla siihen myöskin ihan lähikuvia nykyisistä lävistyksistäkin pelkkien korujen esittelyn sijaan?

  J: voi kiitos! Huulikoruja rakastan miekin, ja olen niitä kantanut ylpeydellä monta monta vuotta.

  M: Kiva että joku sai tästä vinkkiä! =)

  homomursu: oi kiitos! pinkki on hyvä värivalinta ;D

  Dahlia: Auuu kuulostaa kivuliaalta. :I Itseasiassa noin juuri uumoilinkin käyvän, ja siitä syystä olen yrittänyt pykäillä aikaa dermalien ottoon. ;) En siis tappia tahro, vaan 2 kipaletta timantteja simmujen väliin. Uskoisin että ovat käytännöllisempiä ammatin kannalta, niiden paikallaanoloa voi perustella sillä jotta kyseiset kapistukset tipahtavat irti vain leikkaamalla. =D

  Laura: Kiitus! Miekkii tykkään ^^

  Zennii: Miun venytykset on tällä hetkellä vähän pienehköt vielä, oikeassa korvassa 10 mm, vasemmassa 8. Oikeaan korvaan aion venyttää tuon glitterkorun rinnalle 3-4mm kaverin, ja rynttäistä uuden korvareiän sen yläpuolelle todennäköisesti.

  Miulla nuo crazy factoryn tyyppiset korvakorut ovat kestäneet ihan kivasti, ainakin huomattavasti paremmin kuin esim. glitteristä ostetut 'timanttikorvikset'.. Timanttikorviksia oon ehtinyt hajottamaan valehtelematta ainakin viisi paria.. =D

  VastaaPoista

Headbanging metal mayhem!

Käytän Special Effectsin tai Directionsin shokkivärejä.
.. Ja olen 168cm pitkä. :)
Värjään ja leikkaan hiukseni itse, en käy kampaajalla.