maanantai 16. toukokuuta 2011

Mätä ruumis ristillä

Nätti ja söpö otsikko, eikös? ^.^ Sotajumalaa ylistääksemme.pink cute hair + alghazanth = um, wtf?
Great band tho!


Kuvaa räppäistessä oli tarkoitus lähinnä saattaa tietoonne tämä hiuspöheikköni nykyinen tilanne, joka huutaa isoon ääneen S-O-S! Kriisihiukset, siis etuhiukseni, kaipaavat pikaisesti muutosta. Olen miettinyt pääni puhki erilaisista otsatukkaratkaisuista, mutta vielä en ole lyönyt mitään lukkoon. Ajattelin ensin että värjäisin leopardikuviot pitkästä aikaa etuhiuksiin, ja nyrsisin niitä vain hieman lyhemmiksi samalla tavalla viistoon muotoon kuitenkin. Toisaalta mietin V-n muotoista hiuskuontloa, jota kannoin viimeksi runsas 1,5 vuotta sitten.. Tai sitten värjäisin etuhiukset vaakaraidallisiksi, siis mustapinkkiä vaakaraitaa. Ehdotuksia? Tuollaiseksi en yksinkertaisesti voi jättää, hiukset uivat suussa asti.
Ihan niin pahalta etuhiukset eivät toki sivuun kammattuina näytä, mutta silti. On raivostuttavaa puhallella, nykiä ja viuhtoa häiritsijöitä pois nassun edestä.Itseironiaa pitää jokaiselta löytyä. Tästä meikistä puuttuu taustalta vain kunnon sirkusmusiikki!

´
...Ja naama leikkautui itsetään irti tästä fotosta. No, ehkä kamera haluaa sensuroida lärvin ihan syystäkin. =D Onlyn turbopitkä huppari toimii ehkä parhaimpana viileän kelin asuna joko kotosalla tai ulkomaailmassa hiippaillessa. Pituudeltaan riittävä taktisten paikkojen peittämiseen, itseasiassa pidempi kuin monet minihameet (=roiskeläpät). Välillä on hyvä nojata yksinkertaisuuden kunniaan, kaiken ei tarvitse olla aina miljoonan euron hintaista.

Jokatapauksessa..
viikonloppu sujahti ohi liiankin nopeasti näissä merkeissä:


Loistava löytö kaupan kylmähyllystä. Kofeiinihiiren herkkua!


Uuh. Salatut himot paljastaa.


Moneskohan shotti menossa.. kuudes? Todellinen päivän asu-kuva, suorastaan salonkikelpoinen! Läskeilyvaatteet kunniaan.

Euroviisu-kisakatsomo Insanityn ja herra P:n tyyliin. Kyseinen ohjelmahan on itsessään melkoista crappia, suoraan sanottuna parasta real life-komediaa. =D Naurettavia esiintymisasuja ja vielä naurettavampia sävellyksen riemuvoittoja. Jokavuotisena euroviisutapanamme on arpoa iltamiin osallistujille oma edustusnumero, siis numero niistä maista jotka euroviisuihin esiintyvät. Tänä vuonna mie edustin Saksaa. Aina kun edustusmaan saamat pisteet ylittävät kymmenen (esimerkiksi 20 pojoa, 30 pojoa jne), kymmenen pisteen täyttyessä jokin kilpailijoista saa väsätä uhrilleen haluamansa shotin. Euroviisu-juomapeli olisi ehkä kuvastavin nimike. Peli, joka on epäreilu niille jotka joutuvat Suomea edustamaan, ja tappohumalluttavaa niille jotka edustavat voittajamaita. :'D


Ja niin. Meillä on ehkä maailman paras soitin.
VarPeli!

11 kommenttia :

 1. Awws söpö(t) ^^

  Semmonen hillitty v- otsis vois olla kivannäköinen siulla ^^ ja miksei pilkuilla sellainen :)

  VastaaPoista
 2. No on kyllä harvinaiset söpösesti leikattu. :P Voi kun itsellekkin sopisi!

  VastaaPoista
 3. Kiva juomapeli idea! Ja ihanaa varpuleitaaa<33 Ja ihanat vaatteet sulla taas. Ja vähän vihaan sua ku sulla on ihania kenkiä myynnis ja mulla ei ole varaa mihkään!

  VastaaPoista
 4. Vivian: Damn, pitääpä pitää mielessä! :D toisaalta sellanen ois kyllä hyvää vaihtelua tähän nykyseen..

  mellikatti: jos tarkoitat hiuksia, niin nimenomaan nuiden kanssa mie kriiseilen ö_ö ylipitkät otsahiukset on enemmän kuin hankalat..

  Leena: Tuota juomapeliähän voi soveltaa muihinkin juttuihin, jossa on paljon äänestettäviä.. :P Todella tutun kuuloista tuo, että juuri silloin kun löytää jotain extrakivaa = nou mani. Onneksi on töitä niin se vähän auttaa.

  VastaaPoista
 5. Mua ärsyttää sun myymäs kengät sen takia et sulla itelläs on joku minijalka :<

  Mul on tälläne 38-39 räpylä johon en saa noita sun ihanuuskenkuleita millään tungettua :D

  Pitää sitten ostaa uutena kalliimmalla -..-'

  Ihanat meikit! <33

  VastaaPoista
 6. Emilia: Yhethän nuista oli 39 kokoa ;o Shoppaa ne parempaan kotiin! =D Uutena monot on kyllä ihan itkettävän kalliita.. Kun miettii, niin perus pennangalaneista saa pulittaa reilusti yli 100€.. Transmutersitkin maksaa uutena noin 160e, pleaseritkin lähemmäs satkun. phuhhuh.

  VastaaPoista
 7. Itelläki menee hermot omiin etuhiuksiin koko ajan pitää olla kädellä siirtelemässä niitä sivuun, että edes näkee jotain :D Onneksi sain eilen aikaaseksi ja varasin parturi ajan :)

  VastaaPoista
 8. Äänestän etuhiuksien leopardikuvioinnin puolesta! :> Ja toi sun "sirkusmusiikkimeikkishän" on hieno! ^^

  VastaaPoista
 9. hedelmäsokeri: parturiaika kannattaa kyllä, tuo huitominen vie hermot :I mie aattelin jotta leikkelen tällä(kin) kertaa hiukseni itse :p

  Emmy: Leopardikuviota saattaakin tulla ;o pitäis vaan jaksaa shoppailla jostain mustaa hiusväriä..

  VastaaPoista
 10. mullaki oli kriiisi etuhiusten kanssa!! otin sakset ja leikkasin onnistuneesti vinon/etpätasasen :D:D:D: lol

  VastaaPoista
 11. Mä kannatan V-otsista! ^^ Oon yrittäny leikata sellaasen itekki (ja onnistunutkin kyllä) mutta se ei pysyny perkele veen muodossa ku mulla on liian eläväiset/aaltoilevat hiukset jos ne on vähäki pidemmät. :P

  VastaaPoista

Headbanging metal mayhem!

Käytän Special Effectsin tai Directionsin shokkivärejä.
.. Ja olen 168cm pitkä. :)
Värjään ja leikkaan hiukseni itse, en käy kampaajalla.