lauantai 11. joulukuuta 2010

Gotta love plastic

Voihan hello kitty :D ois tietysti voinut harkita sukkien vaihtoa.

Ah. Lipparin uusi plastic love micro mini huljahti muutama päivä takaperin postilaatikkoomme. Jälleen kerran sarjassamme "äää miul näkkyy perse" - tyylisiä hamosia, mutta silti niin must have. :D Pistin tuon superminin hamosen alle toisen lipparin perusmustan minarin, ja miun mielestä tuo yhdistelmä on juuri passeli. Eipähän kourita tanssilattialla ainakaan niin paljoa! Tämä lipin hamonen on kyllä tosiaan niin lyhyt, että ei tätä ilkiäisi missään pitää ilman alahametta. Rehellisesti sanottuna ei vain vilaus persettä näkyisi, vaan koko kinkku kaikessa valtaisuudessaan. Rakastan nuita miun aiempia mustia pörrösäärystimiä oikeastaan enemmän kuin mitään muuta talvi-asustetta. Pitävät koivet lämpiminä, vaikka minkämoisen roiskeläpän kanssa käytettynä! Koska kuulun tiedostetusti intohimipinkkeihin ihmisiin, shoppasin samanlaiset pörröiset säärikarvat myös shokkipinkkeinä. Nyt tarkenee.

"hey beibe, mentäskö silittelemään toistemme säärikarvoja?"Leopardilisäkkeiden oston jälkeen on ollut koko ajan sellainen olo, että useammat on saatava. Raidalliset shokkipinkit lisäkkeet löysivät tiensä miun pöheikköön.
violettipäivä, harvinaisuus tässä naamassa

Uaah. Division 19 esiintyy tänään La Barressa, must see! Sitä keikkaa onkin odotettu jo pieni elämä. Jos Divarien musiikki ei ole ennestään tuttua, kannattaa sitä käydä kuuntelemassa TÄÄLLÄ. :) Joten eikun vaan hommat rullaamaan ja kuohuviiniä naamariin. Om nom.

10 kommenttia :

 1. Hyvin käy tuo kiiltävä hame yhteen mustan hameen kanssa kanssa. :) Käyttääkö kukaan edes oikeasti niin lyhyttä hametta siten, että alla ei ole toista hametta? :D  Ai niin, Division 19:in kitaristi on muuten meidän ryhmänohjaaja lukiossa.

  VastaaPoista
 2. Kiitos! En usko että tuota hametta kehtais käyttää ilman alushametta mitenkään. :D Tai voihan sitä toki,jos on pokkaa.

  Heh, maailma on pieni. :) Mie seurustelen itse divisionin kosketinsoittajan kanssa.

  VastaaPoista
 3. nätti asu! :D Hohoo! Olin joskus kattomassa Divisionia öömm.. 2006 olikohan Kiteellä Rankemmassa päivässä tms. :D Oli Kotiteollisuudetki ja Tuomas Holopaiset siellä niin pitihän se silloisen kovan nw-fanin mennä kattoo. <3 :D

  VastaaPoista
 4. Kyllä saa olla melkoinen mies joka sun kaltaista makkaraa erehtyy kourimaan :::::D

  VastaaPoista
 5. Aivan hirrrrrrrmuisen ihana tuo asu! *drool*
  Kyl mä ainakin sun takamusta kouraisisin tanssilattialla >8D! Näky se tai ei!

  www.xeni-pervert.com/tytöt/takamukset/kouriminen

  VastaaPoista
 6. aivan ihanat vaatteet (taas kerran) ! ja nuo hello kitty-sukathan ovat vallan suloiset :D

  VastaaPoista
 7. Mä yhdistelen kans minihameita kun en halua et perse vilkkuu liikaa xD tai jos kesällä nousee tuulen takia ni on toinen alla senki takia yms.. ja nyt talvella kaks lämmittää enempi<3

  VastaaPoista
 8. Mokin olisin kyll heti bebassa kiinni :DD
  Ihana asu yhdistelmä!

  VastaaPoista
 9. DLA: thänks murunen <3 ^^

  DeadlyDame: Jännää! On se maailma kyllä piän. :) Mie näin divareita ensimmäistä kertaa -07.

  Xeni: Perseropellus = oiva harrastus! :D Hahahaa. On se hyvä että edes joku kourii ;__;

  Em: Voe thänks! <3 Hello kitty on kyllä aika kova :''D

  Leena: Pakko on kyllä yhdistellä tosiaan. Perus mustan pvc hamosen kanssa pystyy aika kivasti yhdistelemään erilaisia roiskeläppiä. Ainut no can do on miun hameiden osalta se pinkkimusta tyllimini josta mainitsin hamevideollakin. Sen kanssa en oo vielä yhtään ainutta hametta saanut fiksusti yhdistettyä :(

  Tinde: Hahaa, perseenkourintakilpailut! Ja kiitos <3 ^^

  VastaaPoista

Headbanging metal mayhem!

Käytän Special Effectsin tai Directionsin shokkivärejä.
.. Ja olen 168cm pitkä. :)
Värjään ja leikkaan hiukseni itse, en käy kampaajalla.