sunnuntai 19. joulukuuta 2010

Freaky fashion

TUKKA..tukka.. tukkaa. Oon tässä viimeiset X-aikaa kriiseillyt hiusten kanssa ihan urakalla. Pelkään niin maan perkeleesti mustalla värillä värjäämistä, että ei mitään rajaa.. Viimekertaisella värjäyksellä sain pinkit hiukset muutettua tehokkaasti tummanvioleteiksi.. En taho kokea samaa itkupotkuraivaria enää toista kertaa. Suojaan pinkit hiukset vaikka kymmenellä elmukelmukerroksella jos muu ei auta. Saatana. Tällä hetkellä hiukset sojottavat epämääräisesti jokaiseen suuntaan, eivätkä tykkää tehdä yhteistyötä varsinkaan hiuslakan tai geelin kanssa. Lisäplussana pakkasen kuivattamat puoliksi kiharat latvat, täydellinen kokonaisuus on taattu!


paha insanity-täti sano Mur.


Kyllästynyt sojottaviin hiuksiin? Nyt voit kokeilla uutta välinettä hiusten sojottamista vastaan. Kokeile H.O.M.O:a 30 päivää puoleen hintaan vain €99,99! HiusOngelmaisten Maksimaalista Oikomishoitoa kokeilemalla saat ilmaiseksi kasan satiaisia, taulutelevision, matkan afrikkaan ja kymmenen tilaa elämä-kuponkia. Tämä on tarjous, jota et halua ohittaa! Soita siis numeroon 0700-123-123 ja tilaa omasi heti! Viddy. Rastat, mikä ihana keksintö. Sillon kun tuntuu että hiusten kanssa mikään ei suju, läjäytän rastalisäkkeet päähän. Ja joskus ihan muutoinkin, koska ovat nuo perseeseen yltävät lisäkkeet vaan niin kivat. Harvoilla näkee nykypäivänä näin pitkiä rastoja.

Lauantain asu koostui viikonlopun aikana totaalisen rikki menneistä raidallisista sukkahousuista,
Lip servicen hameesta,
Add on- säärikarvoista
Demonian mega-saappaista jotka eivät kuvasta erotu,
S.D.L:n topista
Lip servicen fash-ist-fishnet verkkopaidasta


Ja mitä mie sanoin niistä hiuksista.. Tämä kuva kertoo mainiosti hiusten jokapuolelle sojottavan totuuden. :D On se ainakin pörröinen, jos jotain.
Oh finally! Iron fistin digi skull drop dead purse on vihdoinkin modattu kuntoon.
Käytin veskaa ompelijalla, koska en vaan yksinkertaisesti osaa käyttää laukkuja joita pitää roijata mukana kädessä. Todennäköisesti onnistuisin hävittämään laukkuni känni-iltana..
Nyt tämä iron fistin paljeteilla koristeltu ihanuus on vihdoin valmis! Teetätin lompakkoni pvc hihnasta toiselle puolelle kiinnkkeen. Nyt pystyy sitten kantelemaan olalla. :)

Mietiskelen vielä jotta vaihdanko erilaisen hihnan, mut tää saa välttää ainakin hetken aikaa.


Living in a world full of glitter

Ensi viikolla tunkasen taasen tavaraa myyntiin, yeeiij! Jos joku stalkkereistani tahtoo tietoa myytävistä rytkyistä jo etukäteen, niin ainakin yhden pitkän nyörihameen, levenevähihaisen pitsipaidan yms. ihanuuksia olen myymässä. ;)

8 kommenttia :

 1. Oon niin samaa mieltä, rastat on mahtava pelastus ainakin talvisin :--D ja hyvältä näyttää nuo siun pötköt 8)

  VastaaPoista
 2. Hyvän näköseltä näyttää takut 8) Mistä nää oot nuo hommannu ja paljon kärsit?

  VastaaPoista
 3. Et halusi heittää ton sivupalkin koodia millä oot säki saannu tuon aukovan pääkallon tuohon? En googlestakaa hakemalla löytänny.

  hyvvee joulun odotusta! :--)

  VastaaPoista
 4. Kysyisin samaa kuin Ravage. :3 Ihanat... <3 ja nuo sulta ostamani kengät on taivaalliset.

  VastaaPoista
 5. ilonapa: Kyllä, rasta for the rescue! :D Ja lämmittää kivasti ^^

  Ravage: Tackkar! Nuo pökäleet on ihan käsin tehdyt, eli ei saa mistään ostettua. :D Muutama ohut valmisrasta on tungettu sekaan, mutta muutoin nuo on käsin rastotettua kuituhiusta, relaxea ja ne pari valmista kaksiväristä rastaa..

  Anonyymi & DLA:
  < link href='(TÄHÄN KUVAN OSOTE, miulla .png-muodossa)' rel='shortcut icon' type='image/png'/ > kamalan isoa kuvaa ei tuonne faviconiksi edes kannata survoa, pitää olla pieni. googlesta hakusanalla favicon löytää vaikka minkälaisia.

  Ja tuo tyrkätään vähän < body > tunnisteen jälkeen bloggerin muokkaa html-koodia kohtaan.

  noissa < merkkien jälkeen on kaikissa välit, eli ne kannattaa poistaa sit kun koodaa :D tää bloggerin kommenttiloota ei suostu lähettämään mitään koodimuotosta perille, perseestä. Toivottavasti tällä ohjeella onnistuu :P

  VastaaPoista
 6. vautsi mikä tukka, rastoilla tai ilman!

  VastaaPoista
 7. vau mikä tukka! ;_____; ah, ja tuo iron fistin laukku, oih <3 kuolaan

  VastaaPoista
 8. Oi, sulla on siistit hiukset! *w*
  Todella kiva blogi,
  ulkoasu on tosi hieno :) ~Anni

  VastaaPoista

Headbanging metal mayhem!

Käytän Special Effectsin tai Directionsin shokkivärejä.
.. Ja olen 168cm pitkä. :)
Värjään ja leikkaan hiukseni itse, en käy kampaajalla.