torstai 16. joulukuuta 2010

Pink fluffy unicorns

Vitunmoista aivoläiskää huaah! Olen taas jälleen kerran maailman onnellisin pinkki kissa, kun sain postista kauan haaveilemani hupparin. Iron fistin brain splat- hoodien puolesta vuodatin lähestulkoon tuskan kyyneleitä. Tästä hupparista saa maksaa itsensä kipeäksi Suomessa, ja niin kyllä ulkomaillakin. Ihmettelen jotta mistä ohutsuolesta asti mie ne rahat tähän ihanuuteen sain kaiveltua kasaan, mutta jostain ne vaan tupsahti. Kappas. Huppari maksoi runsaat 60€, eli lähestulkoon Ferrarin verran. *wruuum, tumps*


Pääkalloista koottu leopardi- limen vihreä nyrkkirautaläiskä- turborakkaus! Kahtokaa ny sitä. It ain't just plain pretty, it's perfect.


Ulkona on näin kylymä. On siellä. Oikeasti.


Tuossapa vielä Violent Delights anti-fashionin kuva ko. hoodiesta ^^


Kirpparireissulta tarttui mukaan uusi pvc olkalaukku. Tälläsenään on vielä vähän ankeahko, mutta oottakaas kun mie saan sitä joskus sitten tuunattua. Ajattelin koristella laukun muutamilla erilaisilla niiteillä, ja ehkä jollain muullakin. Koristelusta sitten lissää, kun saan projektin valmiiksi!


Tätä Lippyn tekonahkaista koristekorsettia haikailin aiemmin ebaysta, ja sitten yhtäkkiä siinä se korsetti möllötti suoraan silmien edessä . Halpa ei ollut, mutta sitäkin nätimpi! Kävi hyvä mäihä etten kerinnyt ulkomailta tilata aiemmin.
Hajosin, ja pahasti. Törmäsin kaverin kautta tähän jokseenkin kieroutuneeseen kipaleeseen. Jos koette olevanne yhtä outoja kuin mie, kahtokaa toki. :D Ensin ajattelin että tuo on aivan järkyttävän kamala, mutta toisella kerralla rakastuin. Pörröisiä yksisarvisia voileivän päälle.


6 kommenttia :

 1. I H A N A huppari . . . *kuolaaah* o_o

  VastaaPoista
 2. huh. on se söpö. halvempi tosin ku mun kallein huppari :D

  VastaaPoista
 3. Just eilen bongasin ton hupparin netissä ja funtsin et ois aika sun näkönen..:D Mäkin haluun jonkun IF:n hupparin! 8D

  VastaaPoista
 4. Tuo biisi on just se mikä soi kun joku suljetaan pyöreään, pehmustettuun huoneeseen... Repeatilla, loputtomasti.

  VastaaPoista
 5. DLA: on se <3 iron fist on parhautta :D

  Nani: Heh, on tuo 60€ miun mielestä aika iso hinta. Mut toisaalta suomessa näistä saa maksaa 80e...

  DeadlyDame: naww ^^ pinkki + iron fistin vaatteet on yhdistettyinä aikalailla just minuu :D Iron fistin vaatteita löytää välillä kohtuu halvalla ulkomailta.

  Anni: Hahaha :D :D Tuo on juuri sellanen, nimenomaan.

  Nette: On se! ^^ miekin tykkään.

  VastaaPoista

Headbanging metal mayhem!

Käytän Special Effectsin tai Directionsin shokkivärejä.
.. Ja olen 168cm pitkä. :)
Värjään ja leikkaan hiukseni itse, en käy kampaajalla.