tiistai 20. huhtikuuta 2010

Total passion for shoes

Nyt on kyllä pakko myöntää, että tänään on ollut loistava päivä.
Koulupäivä oli nopeesti ohi, ja pääsikin sitten heti keskittymään tärkeimpään: rentoutumiseen. Ilmojen lämmetessä pääsee kipittelemään kaduilla vihdoin jo ilman paksuja toppa/talvitakkeja. Päivän asu ei vieläkään mikään kummoinen ollut, semmonen perus normaali "mukava päällä". Tässäpä kuva:

Huppari: living dead souls
Paita hupparin alla onlyn teini-ihqutus
Housut: Lip Service gangsta pranksta
Kengät: merkki unknown, ehkä pennangalanit

Odotan jo innolla kunnon minihamekelejä, että pääsee näyttämään vihdoinkin siltä miltä haluaisin arkena aina näyttää. Oon ihan totaalisen hameprinsessa, enkä niinkään viihdy edes housut jalassa. Hameita löytyykin kaapista varmasti yli 20 erilaista.

Kipaisin lisäpiristeenä tännään kotiin postin kautta. Miun Joybootsin lähetys oli saapunut jo nyt, eikä postituksessa mennyt tosiaankaan tuolla firmalla kuin 1 viikko! Jos sitäkään. Erittäin ripeää toimintaa, elin siinä toivossa että kengät saapuisivat perille vasta useamman viikon odottelun jälkeen. Yippeee! Joybootsilla sattui olemaan äsken joku "ilman postikuluja"- kampanja, joten kengät maksoivat noin 57€.

Tässä paketin sisältö:


Voitte vaan kuvitella miten onnellinen olen uusien Pleaserin Adore - 708 uv pinkkien kenkien ansiosta. Ne ovat niin lumoavan kauniit, että voisin hipeltää uusia rakkaitani ihan vaan tuntuman vuoksi. Kirjaimellisesti sanottuna rakastan uusia kenkiäni ihan sydämeni kyllyydestä. Ovat ne niin ihanat.


Vaikka korko ja kengän muoto näyttää hieman hankalahkolta kävellä, olivat nämä mussukat todella comfyt jalassa. Erittäin hyvä kävellä, ja nilkkaremmikin erittäin tukeva! Näissä miut bongaa varmasti sipsuttelemassa kesäpäivänä keskustan tuntumassa ja baarireissulla.

5 kommenttia :

 1. Upeet kengät *____* eikä tuu ihan heti vastaa. oikeesti. pantavat!

  VastaaPoista
 2. Annie, kiitos! ^.^ Enpä oo miekään vastaavia nähnyt kävelevän kaupungilla vastaan yhtä ainutta kertaa, nyt näitä vähän jalassa jo pitäneenä voin vain ihmetellä miksi. Ovat todella hyvän tuntuiset tosiaan kävellä ja näitähän saa monissa eri väreissäkin :P

  VastaaPoista
 3. Nätit on!

  Mäkin odotan tota hamekautta. Vielä vähän lämpimämpää ni saa niitäki alkaa käyttää! Ah!

  VastaaPoista
 4. Nani, kiitoksia! <3 ^^
  Joo todellakin paljon mukavampi käyttää minareita kun on edes yli 10 astetta plussan puolella. Muuten jos vaikkapa istahtaa vahingossa kylmälle portaalle minarissa + ohuissa sukkahousuissa = vilustuu helposti : < not nice.

  VastaaPoista
 5. Siis eikä! Nuita kenkiä tosiaan kuvaa parhaiten sana: pantavat. :D Unelmakenkien ruumiillistuma!

  VastaaPoista

Headbanging metal mayhem!

Käytän Special Effectsin tai Directionsin shokkivärejä.
.. Ja olen 168cm pitkä. :)
Värjään ja leikkaan hiukseni itse, en käy kampaajalla.