maanantai 12. huhtikuuta 2010

the House of evil

Ihania, uusia löytöjä on tullut tehtyä roppakaupalla. ^^ Vaihtareita tehtiin Grotescan kanssa pariinkin otteeseen. Muutoinhan tää elämä on aina aikalailla tavallista, leipomista, rokkailua, koulua, työssäoppimista ja kasvamista tietokonepenkkiin kiinni.Huuto.net ruokki miun kenkäkomppanjaa uusilla Demonian tennareilla. Näillä kaunokeilla oli todella vähän hintaa miu mielestä, vain noin 5€? + postit. Kovasti tykkään, vaikka en normaalisti oikeen tennari-ihmisiä ole. Niitit kolahtaa aina, kunhan niitä on sopivasti käytetty.

Ja nämä Demonian toiset kaunokit saapuivat myös postista. Kyseessä siis malliltaan Demonian slush-249. Kengissä miulle on yleensä tärkeintä kaunis ulkonäkö ja hyvä materiaali. Näissä popoissa yhdistyy se kaikki, korko, materiaali, soljet, kaikki. Ja ovat todella mukavat ja hyvät kävellä, pystyy kävelemään ihan keposesti vaikka useita kilometrejä putkeen. Melekeempä 10h näitä tulikin häissä käytettyä jalassa. :)


Ostin tiialta tämän iihanan Lipparin valkoisen pvc topin valkoisten pennangalanin kenkien kaveriksi. Miu mielestä näyttää vaan yksinkertaisesti hölmöltä, jos käyttää täysin mustien vaatteiden kanssa valkosia/ jonkun muun värisiä kenkiä. Jos käyttää spesiaalisti väritettyjä kenkiä, on kivemman näköistä jos muustakin vaatetuksesta löytyy samaa sävyä.

Koristkorsetti on kovin soma :3

.... Kivan pvc-remmeillä/härpäkkeillä koristellun paidan ja wetlook housut + new rockin (neptunoihin) tarkoitetut aitonahkaiset lisävarret sain siis vaihdossa.
Kiitos vaihtareista jälleen neitiseni. ^^

Kirpparilta löyty tosi yyber cyberi hopeinen :D Nyt oon sitten erittäin katu-uskottava cyberigöötti tän vyön ansiosta. Yeij. Hintaa tällä oli 20snt.


Ja tämmönen ihana solkitakki kotiutui miulle myöskin. Nyt oon sitten tuon "miesten mallisen" takin ansiosta äijä isolla Ä:llä!

2 kommenttia :

  1. Ääää :D Toi takki myytiin mulle uniseksinä! Ompas huijattu olo prkl :D

    VastaaPoista
  2. Haha XD perkeleen äijämeininkiä <3

    VastaaPoista

Headbanging metal mayhem!

Käytän Special Effectsin tai Directionsin shokkivärejä.
.. Ja olen 168cm pitkä. :)
Värjään ja leikkaan hiukseni itse, en käy kampaajalla.