keskiviikko 21. huhtikuuta 2010

RAUTATURPA

Muistatteko kun joulun aikoihin hehkutin onnellisena lahjaksi saamastani lävistyslahjakortista? Tai oikeastaan lupauksesta lävistysten kustantamiseen, mitään konkreettista lahjakorttia oli ihan turha ostaa. Hämmentävää kyllä, vaikka miulla on ennestäänkin kropassa rautaa jo monta reikää, silti lävistämisprosessi jännitti ihan vietävästi. Ehkä juuri siksi, että edellisen kerran olen istunut lävistettävän penkiss reilut 4 vuotta sitten, outoa ajatella että siitä on tosiaankin niin kauan!


...Jotenka suuntasin siis paikalliseen lävistysliikkeeseen, underground storeen. Halusin täydentää lävistysvalikoimaani snakebite - lävistyksillä ja industrialilla. Pitkäänhän näistä haaveiltiinkin, ja vihdoinkin ne killuu paikallaan! Pieni jännityspelko persiissä istuin penkkiin ja äkkiähän tuo tuntui olevan ohi. Hämmentävää kyllä, huulikorut sattuivat mielestäni enemmän kuin paksuimman rustokohdan lävistäminen. Miun korvien rusto on erittäin paksua, joten sen lävistäminen tuntui käyvän lävistäjänkin voimille.

Industrial toistaiseksi ihan perkeleen turvonnut :D Kahdella korulla tehtiin siis, tuo ylempi lävistyskohta tuntui vuotavan kaikista lävistyksistä eniten. BLÖÖÖÖÖDDD!!

Snakebite. Nuo korut ei todellakaan jää tollasiksi :D Tällä hetkellä mie näytän ihan kunnon turbo-rautaturvalta, enimmäkseen tuon keskimmäisen spiraalin aiheuttamana. Sitten kunhan parantuvat, niin vaihtuu nassuun täysin erilaiset korut.

So far miulla lävistyksiä löytyy:
Labret
Snakebites
Helix lyhyellä tapilla (vasen korva)
Industrial (oikea korva)
Kielikoru
+5mm venytys (tarkotuksena joskus ehken 7-8)

Myös rakas avokkini Pete aka Draic innostui ottamaan kulmakorun. ^^

9 kommenttia :

 1. Mäkin olen tota industrialia haaveillu ja isommat venytykset korviin, mutta taitaa tulla sitte sanomista! :D

  VastaaPoista
 2. Itseäni kiinnostaa kun olet kokkina niin miten keittiössä suhtautuvat lävistyksiin? Kai otat ne pois päivän ajaksi? Etkö pelkää että uudet lävistykset umpeutuvat? Onko sinulla mitää ns. piilokoruja mitä käytät niissä?
  Meidän keittiössä ei sallittu edes perus labretia mutta uhmasin ja käytin silti! RRREBEL! ><

  Mun industrial on abt 3v vanha (pitkällä korulla) eikä ole vieläkään parantunut... :/ Satttuu nytkin aijaijai.

  VastaaPoista
 3. Hyvältä näyttää snakebitesit! <3 Tuo industrial on kyllä todella äkäisen näköinen :D Oliko se kipeä tehdä? :P

  VastaaPoista
 4. Mulla industrial teki eniten kipeetä.. Huuli ja tragus ei mitää verrattun siihen :D Siltikin tahtoo toiseenkin korvaan <3

  VastaaPoista
 5. Lisää reikiäää, sopii kyllä sulle ♥ ja miehelleskii näköjää :D ww söpöi

  VastaaPoista
 6. Mistress mystral: Joo, mitä enemmän reikiä, sitä parempi 8D Ja mummot vaihtaa kadulla kaistaa.

  Nani: kannattaa harkita useamman lävistysten ottamista samaan aikaan, niin vanhemmat/mummot/ sukulaiset valittaa vaan niistä näkyvimmistä ^^ Meillä mummo kiinnitti heti huomiota huuliläväreihin, mutta korvan uudet lävistykset olivat kuulemma enemmän kuin vain ok :'D

  Timangy: Lävistyksiä ei saa käyttää keittiötöissä. Tuo keskellä oleva huulikoru on miulla parantunut jo aivan täysin, joten se pysyy auki oikeestaan vaikka kokonaisen vuorokauden. Varmaan pistän sitte jatkossa jotkut laastarit tms. noiden läväreiden päälle ja uskottelen jotta miulla on helevetin ruman näköset herpekset siellä alla 8D

  Gröötteska: Kiitos ihanus ^^ <3 Miu mielestä tuo industriali oli vähemmän kippee tehä kun nuo huulikorut. Se rutina ja pauke lävistäessä oli tosin harvinaisen persiistä, mutta muuten melko kivuton lävistys. Mie oon torturoinu omia korviani ihan urakalla (survonu venytystä 2mm:stä 4:ään milliin suorilta, joten ehkä korvissa on miulla nykysellään aika korkea kipukynnyskin.

  Ulmai: eihän niitä lävistyksiä oo koskaan tietenkään liikaa, varsinkaan korvissa ^^ tuo kipukin riippuu aikalailla varmaankin ihmisestä, miulla korvissa on aika korkee kipukynnys nykysellään.

  Annie: Kiitos ^.^ <3 Mie taidankin olla ainut joka näistä snakebiteseistä tykkää, kaikki muut sukulaiset ovat vaan käskeneet ottaa pois :'DD Kuulemma rumentaa heijän mielestään minnuu. No, eipähä oo miu ongelma :F

  U

  VastaaPoista
 7. Hmm, joko olet pistäny ne tennarit postiin, kun ei mitään ole kuulunut?

  VastaaPoista
 8. Sawotar: joo, mie postitin ne jo pari päivää sitten. Kerkisin postiin vasta tuossa Ke iltana, eli ovat varmaan rekisteröityneet postiin vasta torstain lähetyksiin.

  VastaaPoista

Headbanging metal mayhem!

Käytän Special Effectsin tai Directionsin shokkivärejä.
.. Ja olen 168cm pitkä. :)
Värjään ja leikkaan hiukseni itse, en käy kampaajalla.