keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Päivän jäkätys

Nyt päässä porisee ja sauhuaa niin että käy avopuolisoa sääliksi kun joutuu tätä armotonta sadattelua ja suu vaahdossa paapatusta kuuntelemaan vierestä.Oon jo kotvasen tovin pyöritellyt päässäni niinkin yksinkertaista topiccia kuin: TALVIKENGÄT. Wintör buuts ja sellasta. Jo viime talvena purputin muistaakseni täällä blogissani siitä, ettei hyviä talvikenkiä löydy vaikka kuokalla ruopsuttelisi nettikauppoja ympäri sfäärin. Miksi, oi miksi, mistään ei löydy yhtä ainoaa lapikasparia jossa hinta-laatusuhde kohtaisi toivomallani tavalla. Löydän oikeastaan kengästä kuin kengästä jotakin motkottamisen aihetta, sillä tästä aiheesta jos jostain oon  vuosien varrella ehtinyt muodostamaan itselleni niin ison ongelman että se vyöryy valtavan lumipalleron lailla pitkin rynttäitä jos erehdyn leipäluukkuni aukaisemaan.

Kuinka voi olla niin vaikeaa yhdistää kenkään
 • A) Pitävät kumipohjat tai jotain liukuestettä ettei poposia tartteisi kutsua banaaninkuoriksi
 • B) ylipäätään sellaiset pohjat jotka eivät taivu bumerangia muistuttavalle köykyrälle tulipalopakkasella, jotka eivät ole materiaaliltaan kuin askartelupeflettiä, ja joihin jokainen pikkukivi ei uppoaisi kuin herne trinsessan selkään kaikkien tuntemassa lastensadussa
 • C) Jotain kivaa karvalämmikettä tahi vastaavaa että pottuvarpaat hautuisivat plussa-asteisina
 • D) .. Ja se karva sellaista pörröä, joka toimii myös lämmittäjänä eikä vain hilpeänä koristeena
 • E) Ja sitä vuorta sen verran riittävästi ettei väliin tartteisi välttämättä ähkäistä viisiä villasukkia, patterikäyttöisiä jalkalämmikkeitä, kuumavesipulloa ja pientä nuotiota
 • F) nätti ja kestävä materiaali  (kiiltonahkaa vaikkapa) 
 • G) Jotain yksityiskohtaa, solkea, nyöriä, niittejä mitä vain että kenkää ilkeää ulkoiluttamaan muuallakin kuin hirvimettällä
 • H) kenkämalli joka näyttäisi muulta kuin sämpylältä josta tursuaa varresta vähän säärikarvaa (uggit) tai vaihtoehtoisesti siltä kuin olisi vetäissyt unenpöpperössä laskettelusaappaat jalkaan (moon boots)
 • I) Vetoketjut siltä varalta ettei tarvitse palkata pientä kiinalaista poikaa nyörittämään viidenkymmenen luistinhakasen kenkiä jokaiselle aamulle
 • J)Materiaali joka kestää säävaihtelut. Se jos joku on siistiä että on porhaltanut pihalle loskaisena päivänä feikkiuggit jalassa! Eipä paljoa naurata niitä sukkamehuja tiristellessä sitten, ei.


  Tiivistelmä ylläolevasta.
 • Tahdon kengät, jotka kestävät käytössä kauemmin kuin yhden talven, ja ovat niin kauniit että niitä voisi käyttää muutoinkin kuin vain häpeäpilkkuna housun lahkeen alla piilotellen. Ei kehtais missään piikkikorkoisissa esinahkasaapikkaissa rämpiä tuolla hangessa enää yhtään talvea kauempaa.

Oon ollut nyt talvikenkien suhteen aiempina vuosina vähän sellainen halvalla huonoa- tyyleinen luonne, eli olen hairahtanut feikkiuggeihin nyt jo kaksi kertaa. Sekä iron fistin uggeihin, että tuolta Aasian mantereelta tilattuihin vastaaviin. Periaatteen vuoksi sodin aitoja uggeja vastaan, jo vain sen vuoksi että ne ovat ulkonäkönsä puolesta aivan identtiset noiden halvempien mallien kanssa, miksipä sijoittaa siis reilusti isompaa summaa identtisiin kenkiin, kun halvemmalla saa yhtä rumaa? Halvemmat mallit ovat itsessäänkin jo jollain tapaa rumia (miun silmissä) vaikka ne menevätkin jo sinne ihan siedettävän talvikengän kastiin eli eivät syljetytä jos niitä nyt jonkun jalassa näkee.Vaikka ehdat ja aidot ukkikengät alkaisivatkin olla laatunsa puoleta jo ihan sitä priimaa:  antaisivat kaikkien varpaiden köllötellä ihanassa lämmössä eikä kumipohjien takia tarvitsisi heti löytää itseään ketarat ojollaan hangesta, en silti sijoittaisi yli kymmenkertaista hintaa kenkiin joita pidän kaikesta tuosta hyvästä huolimatta sellaisina etten niitä ilomielin ihmisten ilmoille laittaisi. Noh, kyllä ne nätit talvikengät vielä tulevina vuosikymmeninä syntyvät pyhästä hengestä kuin Jeppekin omana aikanaan, ainakin toivon ja rukoilen vähintään seitsemättä ihmettä yhtä kovasti kuin Nasaretilaisetkin ennenmuinoin.


-----------
No mutta eiku hei, oikeesti viilasin teitä linssiin tuossa ylätekstissä todella kovaa. Unohtakaa kaikki lukemanne, vitsihän se vain olikin. Selasin vähän nettia ja kyllähän ne talvikengät sieltä löytyi kuin löytyikin! Heti ekalla yrittämällä vieläpä. On laatua(crocs, yleisesti oikein suosittu ja arvostettu brändi), on väriä, karvavuorta ja innovatiivista designia.

Let me present you the.....Maailman siisteimmät talvilapokkaat!!! Rakkauskengät! Ja vielä PINKIT!

Toisena vaihtoehtona kauniiden ja käytännöllisten talvikenkien listalla....Tättärää.  Kuomat, nuo talvikenkien murjaanien, luotettavat kaviot jo vuodesta -28!
Löytyy kuulkaas iskunkestävyyttä, konepestävyyttä, kauniita ja kestäviä kotimaisia materiaaleja.
Vaka vanha töppönen, kuoma iänikuinen.

You guys, oliks nää suosikkikengät söppänät vai reppanat?
Vastailkaahan alle kullanmurut!

XOXO
Suski

99 kommenttia :

 1. Ei herran jestas! Mitkä noi on ja kuka noita kehtaa myydä? Apuva :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin ite ihan samaa kun nuo näin.. irtovarvaskengät paloivat niin pahasti verkkokalvoihin ettei noille voi kuin vain nauraa :D

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. ANteeksi, mutta miten muka talvella vois tareta jos jokainen varvas joutuu hengaa yksinään!!!? Ja kuka omistaa vaan pelkkiä varvassukkia? :D


  Mut hei! Et oo ainut ton ongelman kaa! Täällä tallaillaan aina ties missä töppösissä varpaat jäädyksissä ja sydän kurkussa kun kengät ei pidä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Luulisi että poloiset yksinäiset varpaat olisivat kengässä sekä epämukavat, että myös viluisat. :( Vielä kun on jotain noita tuuletuskolosien näköisiä onkaloitakin. Miulle itelle pelkistä varvassukista tulee jollain tapaa tukala olo, kun tuntuu että varvasväleihin oltaisiin änkäisty jotain sinne kuulumatonta. Epämukavuuden luulisi moninkertaistuvan jos sekä sukat, että kengät olisivat tuollaiset harottavat.

   Toivotaanma että meille kenkäongelmaisille löytyy joskus sopivat töppöset!

   Poista
 4. ihana toi vika kuva, naurahdin hieman :'DD

  VastaaPoista
 5. Joo kuomat on hyvät ku varpaat on niiku porealtaasa... Ja toinen. Huopikkaat maksaa aika paljon mutta ne on tosi kestävät nätt ja vieläpä lämpimät. Mullaki on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ..:D No joo, ovathan ne tietysti lämpimiä.

   Poista
  2. Huopikkaat kuolee samantien kun elohopea tipahtaa sinne nollan tienoille :/ On kyllä helkkarin vaikea löytää talvikenkiä jotka olisivat lämpimät, säänkestävät sekä katseenkestävät. Ehkä jotkut maiharit pääsis lähimmäksi tätä (vetoketju helpottamassa pukemista)??

   Poista
  3. Miun mielestä huopikkaat ovat verrattavissa noihin halpoihin uggi-kopioihin. eivät kovinkaan kauniit, mutta lämpimät. iron fistit taas ovat kauniit, eivätkä kovinkaan lämpimät. Molemmat kestävät vettä tasan 0%, eli miksipä sijoittaisi isompaa summaa huopikkaisiinkaan kun eivät ole sen kummoisemmat..

   Poista
 6. Täällä yksi lisää talvikenkäongelmainen lisää. Sen verran oon jo luopunu toivosta, että talvisin kuljen yleensä vain New Rockeilla, kun ei niitä täydellisiä yksilöitä vain tule vastaan, etsi sitten mistä tahansa. Sama kriisi kävi talvitakin kanssa, niin ei siinä auttanu muu kuin marssia ompelijan pakeille ja teettää se täydellinen takki. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. New rockit rockkaavat myös talvella, myös nuo platform-mallit! Niillä miekin tuppaan tepastella jos muistan vetäistä jalkaan, vaikka kumipohjat ovatkin noissa sellaiset sileät niin kyllä niillä onneksi pystyssä pysyy.

   Poista
 7. Veet silmissä rauroin tälle päiviykselle; kiitos siun mahtavat sanavalinnat, järkyttävät Crocsit ja kuomakuva <3 tiiän kuitenkii tuon tuskallisen tunteen, kun pitäisi talvikenkiä etsiä. Miustakii ne pitäisi olla just sellaset, mitä kehtaa, haluaa ja pitää esitellä eikä vain piilotella just housujen lahkeiden alle :--D toivottelen kuitenkii onnea etsintöihi sielunsiskoni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti molemmille kenkäonkelmaisille löytyy vielä täydellinen pari jonain päivänä! Tuntuu turhalta ostaa jotain 'no on tää ihan välttävä'-näköistä kenkää :/

   Poista
 8. Voi luoja noita reppana-Crocseja, sattuu! Hyviä ja nättejä talvikenkiä on kyllä hiton vaikea löytää. Ostin viime talvena halvat nilkkurit, jotka toki tuntuivat kaupassa ihan hyviltä, mutta vähän pidempään kävellessä varpaat tekevät kuolemaa. Toinen vaihtoehto ovat epäsievät Sievit, jotka eivät myöskään viiden vuoden käytön jälkeen tunnu enää hyviltä eivätkä ole kovin salonkikelpoiset. Buu. Toivottavasti kenkäonni kääntyy pian itse kullakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehanat crocsit, unelmabootsit! ;D ..örrh
   Talvikengissä tuntuu tuo hintahaitari menevän yleensä niin, että halvalla ei todellakaan hyvää saa. Eikä välttämättä kalliillakaan, ainakaan kauniin näköistä. :/ Pitäis varmaan ihan rehdisti pukeutua pilkkihaalariin ja vetää karvavuoriset kontiot kinttuihin. Erämies-styleä.

   Poista
 9. Tähän mennessä ääriolosuhteissa toimivaksi on havaittu vain huopakumpparit villasukilla. Niiden jalkaanlaittoon tarvitaan kyllä jo aika arktiset olosuhteet. Muuten en palele helposti, mutta varpaat kärsivät siitä huolimatta aika nopeasti, hyvä pika-apu on kuitenkin villapohjalliset. Pärjää pitemmilläkin kävelyillä ihan mukavasti, jos maihareissa on villapohjalliset ja käpälissä villasukat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Villapohjalliset on miun tämänhetkisissä maihareissakin, ja villasukkaa ängen väliin. Silti tuntuu että töppöst ovat ihan jääpalat kun pääsee sisälle kylmyydestä :/ Mutta mie oonkin sen verran hardcore-vilukissa että ehkä tuon ymmärtää.

   Nimim. 20 astetta pakkasta, kolmet leggarit, 3 hupparia, takki ja kahdet villasukat.

   Poista
 10. Äääää! Noi crocsit ja kuomat! Entäpä niiden yhdistelmä? =D

  Mutta omalla kohdalla toimivat maiharit. Löysästi nyöritettynä ne saa vaan vetäisemällä jalkaan ja ne on kyllä lämpimät ihan ohuillakin sukilla. Tosin onhan ne hieman tylsät mustat, mutta ainahan niihin saa lisättyä vaikka niittejä? Ja aksyylimaalit pysyy nahassa jos väriä haluaa =)

  Toiset lempparini on punaiset huopikkaat. Tosin märällä kelillä ei niin kivat vaikka kumipohjat onkin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. varvas-kuomat olisivat hoteimpaa hottia mitä markkinoilta saa! :D

   Maiharit ovat kyllä olleet täälläkin päässä luottokengät, MUTTA haluisin silti sellaiset talvipopot jotka olisivat käytössä vain talvisin, eikä tartteis väliin mitään ylimääräistä kangassukan lisäksi. >.< taitaa jäädä vain haaveeksi..

   Poista
 11. Maiharit! Aitoa nahkaa, jykevät pohjat, lämmin vuori, pitkä varsi ja kätevä vetskari. Omat maiharit ovat viidettä talvea käytössä, eivätkä ole menneet miksikään. Uskoisin kestävän toiset viisi talvea vähintään. Ja takuulla ostan uudet samanlaiset kun entiset kuolevat. Ulkonäkö miellyttää itseä, sopivan ronskit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maiharit ovat luottopelit, mutta kylymät kuin pakastearkku. :(

   Poista
 12. Ite sain talvikengät joululahjaks, olisko ollu anttilasta ostetut, makso ehkä viis kymppiä. Vaatimuksena oli, että pitkä varsi ja jotain kivaa karvaa sisällä. Ja sain semmoset. Täydelliset, niillä on hyvä mennä koiran kanssa hangissa. Mutta Tietty jos vaatimuksena on noin paljon kaikkea niin.. :D Nojoo, kukin haluaa omanlaiset kengät. Mulla ei oo ollu talvikenkiä sitten ala-asteen ja todella tahdoin ihan mitkä vaan missä on pidempi varsi, että pääsen kahlaamaan hankia. Ei sen kummempaa. Ja ovat täydelliset mulle! Ei valita yhtään!

  Kyllä mä uskon että säkin löydät just ne kivat kengät itelles millä pärjäät ainakin yhden talven ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan että kengät löytyvät jonain päivänä! 8) tässä olisi kyllä melkoinen markkinarako tarjolla.

   Poista
 13. Repeilin täällä, on ne hienot. Nuo pinkit otukset olisivat varmasti myyntimenestys!
  Täälläpäin Suomea ainakin yksi pari jalkoja taistelee talvea vastaan pakkamalla perusmaiharin täyteen villasukkia :').

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Villasukkia ei voi olla koskaan liikaa! ne pelastavat kyllä kylmemmätkin kengät, vaikka olisihan se helpompaa jos omistaisi oikeasti lämpimät kengät jotka eivät mitään nuotiota tarvitsisi lämmittämään :P

   Poista
 14. Siis aivan ehdottomasti söppänät, todellakin! Kai tää postaus oli toteutettu yhteistyössä Zalandon kanssa? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tietty, ja nellyn kaa myös vaix kollaasi kyl unohtu hups.. ehheh :D

   Poista
 15. Haha, apua mitkä kengät! :DD Noi pinkit ovat kyllä aika kamalat, jos totta puhutaan. Talvikenkien löytäminen on aika hankalaa, varsinkin siun tyyliin sopivien kenkien löytäminen. Mie löysin joskus 4 vuotta sitten JKK:sta sellaset käsintehdyt viininpunaset nahkaiset nilkkurit, joissa on sellanen tosi pehmee, ja lämmin vuori. Korkoa niissä on about 7cm, pohjissa hyvät kuvioinnit, eivät oo liukkaat ja niissä on kestävät korkolaput, ei oo tarttennu viel kertaakaan vaihtaa. :) Ovat nätit ja lämpimät kun mitkä, mut en sit tiedä löytyiskö sieltä siun makuun sopivia kenkiä sitten. :) Kannattaa ainakin kattomassa käydä, jos sattuis löytymään, sieltä tekee sillon tällön hyviä löytöjä.^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. MOLEMMAT noista kegistä on jotain niin hottia että pöksyt kostuu..örr :D Pitääpä käväistä ainakin vilkaisemassa JKK:n valikoima, vaikka pahoin jo pelkään etukäteen ettei sieltä mitään löydy. oon nykyään niin nirso että löydän miltei kaikista kengistä jotain vikaa >.> kaipaan jotain uutta ja jännää!

   Poista
 16. nuo crocsit on jotain ni järkyttävää :DD

  VastaaPoista
 17. Mulla oli pakko taipua ottamaan vähemmän imartelevat talvikengät pari kolme vuotta sitten kun koira tuli taloon ja -30 pakkasilla ei tarennu. Nyt kun ei oo koiraa ja helsingissä harvoin menee yli-20 asteen tai joutuu hangessa kahlaamaan nekin on jääny varaston syövereihin. Silti varpaat kaipais jotain converseja parempaa talvikenkää. IF ugg kopiot on jääny kans varastoon koska ne pohjat ei kestä yhtään jos on hiekotettu maa, ainakin mulla on jo molemmassa kantapäässä reikä, sekä ne on tällä loskalumivaihtelulla tosi huonot. Kukakohan kehittäisi täydelliset talvikengät, jotka olis sekä kivan näköset että käytännölliset? Oon itekkin alkanu jo luopua toivosta. Varsinkin nuo crocsit nähdessäni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iron fistin ugg-kopiot ovat miun mielestä ihan ala-arvoiset laadultaan! Ja niistä pentele vie pyydetään uutena 80 euroa, ei herranjumala sentään mikä kuilu tuossa hinnan ja laadun välissä :DD Miulla kävi pohjan kanssa tismalleen samalla lailla kuin siulla. Yhdessä talvessa kiviä yksi jos toinenkin (ei ihan läpi asti kuitenkaan), ja kovassa pakkasessa pohja käpristyi ylöspäin banaanimaisesti. Lisäksi miun oudon lättäjalan/kävelytavan takia sain pohjan omituisesti niiaamaan sisäsyrjää kohden, eli näytti vähän siltä kuin kävelisi kengän 'vieressä'.. ärrr

   Poista
  2. Mulla kävi ihan samalla tavalla noiden IF kenkien kanssa, eli ihan kuin ois kävelly kengän vieressä, joskin mulla efekti tuli ulkosyrjälle. Jotenkin luulen että se on aika iso ongelma noitten popojen kanssa. Ite taisin maksaa niistä kengistä 30e että ei silleen rahapussiin kauheesti sattunu, mutta kyllä niitten ois pitäny kolmee viikkoo kauemmin kestää ehjinä. Muutenkin tuntuu, että IF on menossa koko ajan huonompaan suuntaan niin laadun kuin printtienkin osalta :/.

   Poista
  3. Huh! Empä ole siis ainut. Veikkaampa että jos IF:n talvipopoihin iskisi ihan vain simppelisti jämäkämmät kumipohjat, niin moni ongelma ratkeaisi sillä. :) Ja olen kyllä tuosta IF:n yleisesti meiningistä aivan täysin samaa mieltä, empä ole löytänyt viimeiseen vuoteen heijjän valikoimistaan yhtään ainutta vaatekappaletta jota olisin edes harkinnut ostavani. Sääli sinänsä, sillä aiemmat printit olivat oikein viehättäviä.

   Poista
 18. Halleluja! Mielestäni typerimmät "talvikengät" on niitä missä karvaa on vain koristeena varressa. Mitä hemmettiä semmosilla tekee?!? Omina talvikenkinä toimii Sendran bikerit ja kovemmilla pakkasilla ikävanhat vuorelliset maiharit. Alle kympin pakkasilla voi tosin kuljeksia kevyemmillä nilkkureilla,jos pääsee autolla liikkumaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jep, tulee tuosta koristekarvasta mieleen juuri jotkut iron fistin clogs-kengät jotka eivät talvityylisestä ulkonäöstään sovellu kunnolla edes kevätkäyttöön. voi jes mikä innovatiivinen suunnittelu :D

   Poista
 19. herrajumala, kuka noi kengät on suunnitellu ._. järkyttävät :DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikä! Kauniit luomukset ^^ pinkit ja kaikkee

   Poista
  2. njoo no väri on kyl hyvä :D!

   Poista
 20. Kiitos nauruista :D Mutta se on helvetillisen tuskallista yrittää löytää kengät jotka kestäisi ja näyttäisi hyvältä + hinta ei lähentelisi tonnia.. Myös ongelmana on se että jos löytyy kauniit kengät niin se korko on stiletti korko 15cm korkeudellaan ja en taas sellaisilla uskalla kävellä talvisin(hyvä että kesälläkään edes..)
  Tänään pitäisi lähteä etsimään kaverin kanssa kenkiä ja epäilen että tulen ilman uusia kenkiä kotiin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, mie toivoisin löytäväni noiden 15-20cm liukkaiden töppösten rinnalle edes yhdet talveen soveltuvat lämpimät kenkäset. Toivottomalta näyttää. Taidankin olla siis jatkossakin se torvelo joka lähtee mettäretkelle platformeissa. (okei, tai maihareissa)

   Poista
 21. Mun pitäis kans löytää jotku talvikengät, tähän asti oon menny villasukat tennareissa-strategialla...muuten hyvät mut jos on -20 astetta mittarissa, ni tuppaa jäätymään varpaat:/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Allekirjoitan tuon sanomasi täysin. Maiharit ovat niin pitkään hyvät kun pakkanen pysyttelee inhimillisissä lukemissa.

   Poista
 22. Ihanan hirvittävät nuo crocsit! <3 Kaiken tuon törkeyden ja mauttomuuden takaa löytyy varmasti jotain erittäin kaunista.. Tai sitten, ei. Ei haittaa. Törkeys ja mauttomuus käy hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suunnittelija on varmaankin ajatellut, että isketäämpäs kaikki hienoudet nyt sitten samaan pakettiin! :D

   Poista
 23. Täällä just hajos kengät, jotka ostin alkutalvesta :( Tuli pohjarauta läpi toisesta kengästä... Ei ne maksanutkaan kun 45€ skopunktenissa, mutta silti! Sieltä kaupasta en kenkiä enää kertaakaan osta, kun molemmat sieltä ostetut talvikengät hajos alle 3kk..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ou nou! On se tuonkin suuruinen summa inhottava menettää vain huonon laadun takia. :( Toivottavasti seuraavien kenkien kanssa on parempi lykky eivätkä levahda käsiin kuin jokisen eväät!

   Poista
 24. Mulla on ainakin ollu CAT merkkiset kengät yt kolmatta talvea. Mutta kyllä ne maksokin aikoinaan 150 euroa, mutta ajattelin jo silloin että hyvästä kannattaa maksaa :) ainakin brandos myy niitä, mielestäni.
  Ja tietysti kenkulit mihin siskoni sortui http://www.arctips.fi/ sairaan kalliit mutta ei ole kertaakaan kuulemma tarvinnut palella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nättejä ovat arctipsit muotoilultaan, mutta huopa materiaalina on jo miulle ihan ehdoton ei. valkeat huopakengät ja yksi loskakeli = entiset kengät. jes :D

   Poista
 25. Crocsit, täydelliset kassajonossa mummojen talloessa varpaille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, se jos joku on kyllä hieno tunne! pitäis kehitellä sellaset gootikkaat teräskärki-crocsit joissa ois extrana sellaset 5cm rottaniitit kärjessä.. :D

   Poista
 26. Mulla on yleensä ihan sama onkelma mut sit 2011 syksyllä mutsi totes, että nyt kuule tyttö ostetaan sulle vaelluskengät! Niillä mä nyt oon tarponu noin puoltoista vuotta ja ihan sairaan lämpimät, kestävät ja vedenpitävät, vaikkakin ihan sairaan rumat ja hitaat pukee päälle. ://

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, yleensä noilla kestävillä kengillä on tapana olla ulkonäöltään jotain sellaista mitä mieluusti piilottaa lahkeen sisään :/

   Poista
 27. Itsehän löysin kivat saapikkaat cittarista :DD Oli hieman kiire, mutta aitoa nahkaa näyttäisi oleva. (pehmeää kans!) On äärimmäisen mukavat :) Ja ei näis mikää älytön vuorikaa oo mut ikinä ei oo ollu varpailla kylmä! Makso kummiski sen 90e ja on ja tulee toivottavasti kestämään vielä ens talvena.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus normi-marketeistakin voi tehdä hyviä löytöjä!

   Poista
 28. aaaaw söpö! 8D
  itellä on samat feikkiuggit neljättä vuotta. :) lämpö ei häviä minneen jos osaa käyttää järkevästi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Feikkiuggeissakin on eroja. Tuttavani hehkuttaa myös omia "uggejaan" kovasti, enkä epäilekään miksi. Niissä taitavat olla ihan kunnolliset kumipohjat, toisin kuin noissa iron fistin vastaavissa joissa pohja muistuttaa jotain askartelupeflettiä :D

   Poista
 29. Noo ittelläni ei pahemmin tätä ongelmaa oo tän talven oon käyttäny Rieker merkkisiä bootseja jonka sisällä on lampaan villaa, villasukka siel pitää kyll olla, kylmä välil tulee kovimmilla pakkasil ja nahka jo repeilee niistä mutta ei voi mitää:P Aattelin kummiski kavereitten kans pistää maanantaina kouluun turvakärki kengät http://www.tuhkanen.fi/%5Cshop%5Cimages%5Ctuotekuvat%5C177.jpg
  jotain tuon mallista siis koska kukaan joka käyttää noita ei oo valittanu varpaistaan :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näyttävät siltä että kestävät varmasti kovaakin käyttöä! Oon itseasiassa katellut jo vähän aikaa yhtä vähän samantyyppistä Sievin valmistamaa kenkämallia, mutta miun mielestä 150 euroa on vieläkin liian kova hinta talvikengistä jotka ovat ulkonäöltä "ihan kivat" >.>

   Poista
 30. Ei helv.. Pikkasen tipahdin noille Crocs-räpylöille ja tuolle Kuomakenkäkuvalle :----D

  VastaaPoista
 31. Oikeesti jestas! Sun tyyli on täysin erilainen kuin omani, oon tälläinen perusblondi, mutta täytyy sanoa että olet tyylikkäin mimmi jonka oon nähnyt. Vaikutat ihanalta ihmiseltä muutenkin blogisi perusteella, onneksi eksyin tänne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se taitaa monesti olla, että vastakohdissa kiinnostaa jokin asia! :) Kiitos kehuista! ^^

   Poista
 32. Moi:)! Tykkään lukea sun blogia ja oot nätti. Mä myös seuraan sun videoita niin niistä saa semmoisen kuvan että juot aika paljon, niin ei pahalla mut ootko paljon sängyssä sun poikkiksen kaa?

  ps. toivottavati vastaat!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eivittu sinun kanssas :DDDDDDDDd

   Poista
  2. tätä myötähäpeän määrää XD

   Poista
  3. hypin hyppykepillä ympäri toria alasti jos tää ei oo trolli...

   Poista
  4. Ihan 100% varma trolli xD
   Ei huitti, mitä nää ihmiset nykyään kyselee…?

   Poista
 33. :DDDDD kiitos päivän nauruista, oot ihana <3

  VastaaPoista
 34. Siis eihän tollasia Crocs-viritelmiä oo ihan oikeesti olemassa??:D Ajattelin, että oot photoshopannu noi...
  Viimeistään Kuoma-muokkauksen kohdalla rupes naurattaa! Huh huh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ainakaan mie oo photoshopannut, ellei sitten joku muu.. Olisivat kyllä niiiiin hehkeät talvikengät että <3

   Poista
  2. Siis täh?! Ei kai noi ny OIKEESTI oo olemas XDXD

   Poista
  3. Mullekkin tuli ekana mieleen et ootpa taitavasti muokannut, mutta onx ne IHAN oikeesti nyt olemassa…? :D

   Poista
 35. timberland merkkiset kenkulit on ainakin kestävät ja on niitä ihan kivan näkösiäkin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jostain syystä kyseinen merkki ei ole ikinä miellyttänyt miun silmää. Oonkin vähän turhan valikoiva aina vaatteiden suhteen :/

   Poista
 36. Haastoin sut! http://blogdonationi.blogspot.fi/2013/01/11.html 8)

  VastaaPoista
 37. Itse turvaudun talvisin maihareihin. Sopivan lämpimät ainakin omaan makuuni. Ainut v-mäinen asia niissä vain on se, että pohja halkeaa parin vuoden käytön jälkeen ja näin vesi pääsee sisään ja pila kengät -.-' Mutta kyllä niillä on poikaa se pari talvea tepastella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maiharit ovat kyllä pelastavat enkelit jos ei muita talvikenkiä ole saatavilla!

   Poista
 38. noi kengät ois aika kivat, ostaisin varmasti, jos tulis kauppoihin O.o ♥

  VastaaPoista
 39. Kuomat on kyllä kivat ja lämpimät, mutta ei ne mitenkaan visuaalisesti kauniit ole. Ja noi varvascrocsit on kyllä järkyttävät :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on. Yleensä sellaiset lämpöiset ja kestävät kengät eivät kovinkaan kauniita esteettisesti ole. :/

   Poista
 40. Oon samaa mieltä, et talvikengät, jotka ois sekä nätit että käytännölliset on melkein mahoton asia löytää ://
  Ainoot jotka oon löytäny on mun genuiininnahkaset creepersit. Niissä ei varpaat jäädy ja loskakelilläkin pysyy kivasti sen p*skan yläpuolella, kiitos 5cm platformin :D Vähän ankeeta kulkee koko talvi samoissa kengissä, mut musta on tullu niin mukavuudenhaluinen ettei huvita enää käyttää mitään tekonahka jalat-läpimärät-ja-jäiset-minuutissa saappaita : P
  Mut onnee etsintään! Ehkä vielä joskus tapahtuu ihme ja joku firma tajuaa tuoda markkinoille kunnon talvikenkiä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko nuissa siun creeperseissä jonkin sortin lämmin vuori, vai ovatko semmoiset että pidät niitä villasukkien kera? :)

   Poista
 41. Hohhoo kiitoksia tästä postauksesta, mie sain tosi hyvät naurut ainaki! :'D Mut crocseista on pakko todeta, et mie oon inhonnu niitä aina. Vaikka miten muoti-ilmiö onkaan, ni en voi käsittää miks kaikki pitää sellasii jalassa. Miusta ne on iha käsittämättömän rumat ja haiseeki pahalle. x) Meillä valitettavasti on monta parii sellasia, mut mie laitan ne jalkaa korkeintaa jos vien tyylii roskia. Ja maailman turhin asia mitä ihmiset ostaa on ne perkeleen koristeet niihi reikii. :'D

  Mut joo miullekki kelpais kengät mihi ei tarttis tunkee kymmentä sukkaa et pysyy varpaat lämpimänä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ne crocsien koristeet jos jotkut ovat ehkä maailman turhin keksintö. Ja niistäkin saa pulittaa parhaimmillaan pienen omaisuuden! :D

   Poista
 42. Oikeesti repesin niin paljon noille kuville.... ;) Mulla on ugit ja tulee olemaan aina. KOSKA niissä on:
  Sairaan lämpimät "sisälmykset" XDD, ja Sairaan hyvät pohjat. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovathan ne kyllä lämpöiset! Hinta on vaan sen verran kova ainakin miun silmissä, etten sellaista hintaa pystyisi sijoittamaan kenkiin jotka näyttävät ulkoisesti "ihan ookoolta"

   Poista

Headbanging metal mayhem!

Käytän Special Effectsin tai Directionsin shokkivärejä.
.. Ja olen 168cm pitkä. :)
Värjään ja leikkaan hiukseni itse, en käy kampaajalla.