torstai 31. tammikuuta 2013

Tykkää, ei tykkää, tykkää..


49 kommenttia :

 1. Pakko kommentoida,tuun aina hirveen hyvälle mielelle sun videoista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla! Tälläinen mie tosielämässäkin olen, omituinen höpöttäjä. :)

   Poista
 2. TYKKÄSIN!<3 Voisin tehdä tämän itsekin - tosin varmaan ihan kirjallisena versiona.

  Sun hymy on niin kaunis ja aito, siitä tulee itsekin paremmalle mielelle. :)

  Odotan malttamattomana sitä pidempää videota!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitoksia kovasti piristävästä kommentista! Toivottavasti tuleva video on aiheeltaankin sellainen, että jaksaa kiinnostaa. :P

   Poista
 3. Huh voin vaan kuvitella, kuinka ihmiset voi saada susta täysin eri kuvan ulkonäön perusteella! Ja sitte oikeasti oot tollanen aivan ihanan positiivinen ihminen, joka tykkää söpöistä asioista ja halailusta :D Komppaan toista anonyymia ja pakko sanoa että näistä vaa tulee itekki positiivisemmalle mielelle :) Jatka videoblogien tekoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kuullut melko monesti sanottavan, että ulkonäön perusteella näytän ilikeältä jörrikältä. :D Vaikka totuushan on ihan muutatoista.

   Poista
 4. Valittaa ne töissä käyvätki sitä, että ei oo rahan paskaa.. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän ne tekee. On se siltikin vähän eri asia valittaa vähätuloisuutta työssäkäyvänä, kuin työttömänä.

   Poista
  2. eikös yks sanota ole "raha on paskaa, ja paska ei lopu koskaan"?

   Poista
 5. Oi vitsi ku tulin hyvälle tuulelle videosta, rupes hymyilyttää sun positiivisuus ja muutenkinki vaikutat tosi ihanalt ihmiselt :) Lisää videoita!

  VastaaPoista
 6. Voij miten ihana video! ♥ Aika pitkälti samaa mieltä oon tuossa ns. pummeilusta, jos ei halua mennä töihin jostain ihmeellisestä syystä vaikka työkykyinen on tai opiskella sen eteen, että pääsee haluamalleen alalle, niin on ihan turha valittaa muille rahojen vähyydestä, kun siihen voi itsekkin vaikuttaa. Puhumattakaan siitä, jos ite menee sössimään töihin pääsemisensäkkin. Jännä piirre on myös se, että vaikka sitä rahaa ei kuulemma ole ollenkaan, niin kyllä ryyppämiseen, tupakkaan ja bensaan tuntuu riittävän. ;) Mukavia kattoo nää siun videot, kun sie oot niin rennon olonen näissä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin noin! Jokaisella on kuitenkin mahdollisuus ottaa vastaan töitä, jos vain haluaa nähdä työnsaannin eteen vaivaa. Ja suostuu niihin "paskatöihin" (inhoan huonommista töistä puhumista, btw) joihin tuntuu olevan hirveän korkea rima. Miun mielestä esim. siivoojan homma on työtä siinä missä muukin, ja joillekin voi olla vieläpä ihan mieluista kun saa tehdä omaan tahtiin hommia.

   Poista
 7. heyy kun oot kasvissyöjä niin maistatko työssäs myös tekemiäsi liharuokia? random kysymys random videooo :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensä aina ne ruoat mitä teen lihaisina versioina, ovat sellaisia joita pystyn kikkailemalla maistamaan niin ettei tarvitse syödä lihaa. Jos teen esim. lihapiirakoita niin maistelen sitä täytemassaa ennen kuin lisään jauhelihat. :P Eli siis tarkastan onko riittävästi suolaa, mausteita, ym.

   Poista
 8. Helppohan sinun ja monien muiden on puhua, kun voitte tehdä työtä joka on teille mieluista.

  Itse asun sellaisella paikkakunnalla ettei töitä yksinkertaisesti ole eikä tule. Ei tänne eikä lähikuntiin. Ja vaikka lähikuntiinkin tulisi jokin paikka, millä sinne kulkisi kun ajokorttia saatika autoa ei ole. Bussit kulkevat aamulla ja iltapäivällä, silloin kun koululaisia kuskaavat. Kesällä näitä yhteyksiä ei olekkaan. Tuurilla työpaikka voisi olla sellaisessa lähikunnassa johon junalla ei pääse, taksillako pitäisi matkata? Kyllä, valitan, itken ja tupisen sitä että ei ole rahaa, mutta työttömyys ei ole itsestä riippuvaa. Kun töitä ei yksinkertaisesti ole eikä suhteita. Ei ole kyse siitä, etteikö aktiivisuutta työnhakuun riittäisi. Koulutus löytyy ja vieläpä mieluinen sellainen. Alakin on sitä, että soveltuisin monennäköisiin töihin, enkä pelkästään vain yhteen tiettyyn. Ja ei, en halua muuttaa nykyiseltä paikkakunnaltani pois, sillä minulla on täällä kaikki sukulaiset ja läheiset ja erityisesti juuret!

  Haiskahtaa taas vaan siltä kun asia tulee puheeksi, että töissä käyvät tuhisevat kuinka loiset elävät heidän verorahoillaan..

  Tokihan meitä on moneksi, niiksi jotka eivät haluakkaan hakeutua töihi ja niihin jotka hakevat rahansa sossusta käyttäen joka ikisen pennin alkoholiin, tupakkaan ja bensaan. Mutta voisiko yhteiskunnassa olla jotain, mikä aiheuttaisi esim. alkoholisoituneen työttömän nuoren. Olisiko vikaa painostuksessa ja syytöksissä. Ehkäpä.

  Tokihan on monenlaisia valintoja, itsestä tai muista riippuvia. Kunhan muistuttelen, että asia ei ole aina niin kuin oletetaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie olen tehnyt myös sellaista työtä itsekin, joka ei ole ollut millään asteella mieluista hommaa vaan päinvastoin. Pääasia että tuli toimeen, eikä tarvinnut pyydellä vanhemmilta avustusta. :)

   Uskoisin että kaiken työttömyyden takana ovat kuitenkin omat valinnat, onhan aina vaihtoehtona ottaa esimerkiksi autolainaa jotakin edullista kulkupeliä varten ja maksella lainaa sitten pois työn lomassa. Ymmärrän kyllä että pieneltä paikkakunnalta on hankala löytää töitä, sillä Joensuussakin esimerkiksi miun oman alan työt tuntuvat olevan kiven alla. Leipuri-kondiittoreita on varmasti hirmuinen siivu työttömänä sen vuoksi, kun töitä ei löydy/eivät vaivaudu etsimään tai kysymään. Oon kuitenkin huomannut että oma-aloitteisuudella saa paljon aikaiseksi. Miltei kaikki työpaikat olen saanut ihan vain sillä lailla että olen marssinut kyseisiin yrityksiin pokkana sisälle CV:n kera, ja kysynyt tiskiltä että 'moi oisko tarvetta työntekijälle'. En tietenkään noilla sanoilla, mutta kuitenkin.

   "Haiskahtaa taas vaan siltä kun asia tulee puheeksi, että töissä käyvät tuhisevat kuinka loiset elävät heidän verorahoillaan.. " Ainakaan omalla kohdallani tilanne ei ole tuo, vaan mie tuhisen turhautuneisuuttani sille että jotkut persoonat haluavat tietoisesti heittäytyä yhteiskunnan velvotteiden ulkopuolelle. Tuhisen lähinnä sille, että jotkut ylipäätään haluavat elää koko elämänsä tekemättä päivääkään töitä, ja valittavat siitä kun eivät saa vaikkapa samanlaisia veronpalautuksia kuin työssäkäyvät.

   Poista
  2. "Uskoisin että kaiken työttömyyden takana ovat kuitenkin omat valinnat, onhan aina vaihtoehtona ottaa esimerkiksi autolainaa jotakin edullista kulkupeliä varten ja maksella lainaa sitten pois työn lomassa."

   Miten kummassa otat sitä lainaa kun sinulla ei ole vielä työtä? Pankit on aika nihkeitä myöntämään pikku lainojakin henkilöille joilla ei ole vakituisia työtuloja.

   Onko taloudellisesti kannattavaa edes laittaa allensa halpaa menopeliä? Tietty voihan sitä auton etsiä johon on halvat osat, mutta kyllä se remppaaminen silti tulee ajan kanssa kalliiksi.

   Kuvitellaan tilanne, että pieni laina järjestyisi ja sopuhintaisen auton saisi laitettua sekä ajokortin ajettua mutta sitten töitä ei järjesty. Millä pirulla sitä lainaa ja auton vakuutuksia sitten makseleepi kun ainoat rahat tulevat Kelalta?

   Sinulla ei jotenkin ajatusmaailma pelaa.

   Miten voit sanoa tuollaista, että "Uskoisin että kaiken työttömyyden takana ovat kuitenkin omat valinnat" ?

   Onko tuo jatkuva hiustenvärjäily hapettanut aivosi tms?

   Toki meillä jokaisella on omat mielipiteet, mutta sinä vaikutat juuri sellaiselta rajoittuneelta nirppanokalta joka ei nää/ei halua nähdä asioiden muita puolia ja kokee suurta halua puolustaa vain itseään ja nostaa itsensä kaikkien yläpuolelle. Etkai oikeasti luule olevasi jokin jumalolento?

   Toivvon syvästi, että joku päivä saat monoa perseelle ja joudut lukemaan itsesi työttömäksi monista yrityksistä huolimatta.

   Poista
  3. :D En ole itse ottanut koskaan auton ostoa varten lainaa, mutta tiedän useammankin työttömänä eläneen ystävän joka on niin tehnyt. Kyse ei ole ollut mistään kovinkaan isosta lainasta, mutta silloin kun on työpaikka siunaantunut alle niin ei ole muuta vaihtoehtoa ollut. Lienee myös muusta varallisuudesta kiinni, kuinka helposti pankki myöntää oikeastaan lainaa kuin lainaa. Joskin ymmärrän, että tässä taloustilanteessa lainoja myönnetään entistäkin nihkeämmin, tai ainakin asuntolainan hankkiminen vaikeutui tuossa vuodenvaihteessa niin hankalaksi ettei sitä meidänkään tulotilanteessa ole ihan heti tarjolla. Kuvittelinkin oikeastaan tuon auton hankinnan sellaisessa tilanteessa sopivaksi vaihtoehdoksi, jossa on jo saanut alleen vakituisen työsopimuksen ennen varsinaista auton hankintaa. :) Muutoinhan tilanne on ihan absurdi, tuskin kovin monella työttömällä on varaa ylläpitää autoa ennen työpaikan saamista.

   Voihan toki olla että joudun itsekin elämään joskus työttömänä, ei koskaan voi olla varma mihin elämä johtaa. En puhunutkaan videolla työttömyydestä itsestään millään lailla negatiivisessa valossa, sillä aina sille ei mahda mitään jos työtä ei vain löydy. Jos vilkaisit videota yhtään ensimmäistä lausetta pidemmälle, niin koetinkin selittää tarkoittavani tuolla tilanteella sellaisia henkilöitä, jotka tietävät etteivät koskaan _aio_ edes töitä hankkia sen vuoksi etteivät halua olla työelämässä mukana, ja jotka samanaikuisesti valittavat siitä että saavat liian vähän rahaa työkkäristä.

   .. Ja kuten videolla otinkin jo esille, en esitä mielipiteitäni yksittäistä ihmistä sormella osoitellen vaan yleismaailmallisesti. Asiat eivät ole aina niin yksioikoisia.

   Poista
 9. näistä sun videoista tulee aina niin hyvälle tuulelle, oot niin ihanan positiivinen ihminen! c:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämmöinen mie olen :3 vähän omituinen.

   Poista
 10. Miten sun hiukset kestää tota värjäystä? Oli aivan pakko kysyy :D

  VastaaPoista
 11. voi että mie rakastan kuunnella tota siu murretta! :D oot muutekii nii positiivisen ja ihanan olone ihmine (plus vielä kauniski!) ni nää videot on I-H-A-N-I-A !♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hurjan iso kiitos kivasta kommentista! ^^

   Poista
 12. Vooi miten sulonen sie oot :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja miun blogissa ois yks juttu mikä kannattaa käydä kahtomassa (:

   Poista
  2. Kiitokset vielä piirroksesta tätäkin kautta! ^^

   Poista
 13. Oon monessa asiassa samaa mieltä tuon "En tykkää" listasi kanssa. Juurikin tuo työttömyys asia. Tosin minusta on aihetta valittaa rahanpuutteesta, jos töitä ei ole tarjolla. En nyt puhu siis ainoastaan oman alan töistä vaan siis ihan kaikesta tarjolla olevasta työstä. Itse asun aika pienellä paikkakunnalla, jossa työtilanne on tosi huono. Töitä on tarjolla ainoastaan tyyliin sähkömiehille ja opettajille. Olen myös etsinyt töitä ulkopaikkakunnilta, mutta työt ovat suurimmaksi osaksi osa-aikaisia, mikä on sinänsä vähän turhaa, jos työtunnit ovat sen 5h kuukaudessa, kuten minulla on tällä hetkellä. Rahat menisi siis töissä matkusteluun. Opiskelun ohella osa-aika paikat toki toimivat ja työttömille myös, jos paikka on lähistöllä. En siis nyt valita mitenkään, sillä uskon, että olet tästä asiasta samaa mieltä, vaikket sitä videossa sanonutkaan (ei sitä kaikkea ehdi sanomaan tai muista tarkentaa). Vaikutat niin kiltiltä ja ymmärtäväiseltä, etten edes kyseenalaista mielipidettäsi tästä :)

  Tosin se, jos mikä on ärsyttävää, on se, että valitetaan rahan puutteesta, eikä ole mitään halua käydä töissä tai edes hankkia sitä. Itselläni on pari tällaista kaveria ja ärsyttää kuunnella heidän valitustaan. Itse siis opiskelen ja käyn töissä silloin kun on tarvis(olen tuntityöntekijä), niin itselläni ei työttömyys ongelmaa ole vielä(tosin viime vuonna oli, mutta tein sitten siivoustöitä, kun ei muutakaan ollut).

  Mutta hyvä video! Rastat sopii sulle tosi hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, mie puhuinkin työttömyyttä käsittelevässä hajatelmassani lähinnä niistä ihmisistä, jotka eivät HALUA hakea töitä, vaikka niitä olisi tarjolla. ^^ En niinkään niistä henkilöistä, jotka haluaisivat käydä töissä mutteivat voi koska ei löydy sopivaa työtä. :/ Joensuussakin moni ajautui vastaavaan tilanteeseen silloin kun Perlos lakkautettiin, ei varmasti kovin montaa naurattanut kun yhtäkkiä pamautettiin 1700 työkelpoista jantteria työttömyyskortistoon. :o

   On kunnioitettavaa että jaksat käydä opiskelujen ohellakin töissä, onhan se varmasti uuvuttavaa pitkien päivien jälkeen. :)

   Poista
 14. Haha, heti alussa tulin iloseks "Älkää vetäkö herne-maissi-paprikoita nenään" ;D
  Mutta sitten tuo eka ei tykkäys, elämäänsä kyllästyneet ihmiset... mä oon siinä mielessä hassu, että olen kyllästynyt osittain elämääni, mutta olen ns. IRL iloinen, hassu ja elämää täynnä (tai niin jotkut sanovat) ja esim. kun blogiani lukee niin musta saa helposti kuvan, että oon masenteleva ja elämääni kyllästynyt. Näin minun kohdallani, mutta en ottanut noita vihanneksia nenuun, halusin vain sanoa, että esim. mulla on tällänen ihmeellinen kaksijakoinen(?) elämän ajattelutapa.

  Sitten pitkävihasuus, mulla vähän sama, en tykkää riidellä ja useinmiten en jaksa vihoitella kauaa. Kuitenkin välillä jotkut asiat kyllä menee niin yli, että voin olla vihainen vaikka kuinka kauan. Kuitenkin, siinä on se, että en halua nöyrtyä, jos tiedän, että en ole tehnyt mitään väärää ja joku toinen on ollut hyvin inhottava minua kohtaan, eikä tämä aijo muuttaa käytöstään.

  Tykkäyksistä sanon sen, että tuo halailu mullakin, tykkään halailla ja jos tapaan esim. jonkun bloggaajan niin mielelläni menisin moikkaa, kyselee kuulumisii ja lopussa halaisin ^^
  Keikkailu kanssa semmonen, että mulla tulee myös tosi hyvä fiilis keikan jälkeen. Vaikka harvoin käyn keikoilla, mutta silti, se on vaan niin ihanaa. Musiikki muutenkin on ollut elämässäni tosi iso juttu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elämäänsä kyllästyneet immeiset ovat miun silmissä sellaisia, etteivät hymyile koskaan kenenkään seurassa, kaivelevat aina esiin vain negatiivisimmat asiat, valittavat aivan kaikesta ja kaikille, kaikkiaalla. :P Tuollaisiin henkilöihin törmää yleensä lähinnä jossain +50v ikäluokassa, sellaisissa ammateissa joissa hermot joutuvat kovalle koetukselle.

   Mukavaa että listalta löytyi yhtäläisyyksiäkin! :)

   Poista
 15. Sie se oot aina niin iloinen ja energinen <3
  Komppaan siuta kyllä monessa asiassa, niin huonoissa jutuissa kuin tykkää jutuissakin.
  T: Kapeakatseisuutta sekä saamattomia pummeja vihaava, muumeja ja söpöilyä rakastava vilukissa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiva löytää samankaltaisia mielipiteitä muiltakin! ^^ Joku voisi ajatella että söpöily on esimerkiksi tälläisessä suhteellisen gootahtavassa tyylissä iso nou-nou, mutta minkäs sitä luonteelleen tekee. :P

   Poista
 16. Joku Anonyymi tuolla aiemmassa kommentissa mainitsi ei vapaaehtoisen työttömyyden esimerkiksi pikkukaupungeissa. En usko että viittasit videossasi tällaisiin tilanteisiin, koska varsinkin lamanaikana todella moni on ilman työtä, vaikka kykyä ja halua tehdä töitä riittäisi. Omassa mielessäni pyörittelen kauhukuvaa tulevasta keväästä, sillä minullakin on suuri riski valmistua kortistoon.

  Huomautan kuitenkin, että mahdollinen tuleva työttömyys on siinä mielessä oma valintani, että työmahdollisuuteni paranisivat melko varmasti jos muuttaisin pääkaupunkiseudulle. Mieheni opiskelee kuitenkin vielä vuoden valmistumiseni jälkeen eikä ajatus kaukosuhteesta jossa välimatka olisi useita satoja kilometrejä houkuttele, vaikka se mahdollisesti tietääkin vuoden työttömyyttä, ainakin oman alani töitä koskien. Varmaan valitan silti rahan puutetta ja odotan uutta nousukautta. :D Kun mieskin valmistuu muutetaan sitten työn perässä, tarvittaessa vaikka ulkomaille. Ystävät ja suku jäävät luultavasti harmittavan pitkän välimatkan päähän mutta meidän on mentävä elämässä eteenpäin, vaikka se vaatiikin uhrauksia. Juurilleen voi aina palata. <3

  Piti vielä sanoa että tykkäsin videostasi ja se herätti ajatuksia! Odotan innolla seuraavaa videotasi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps, kuten arvelitkin niin en viitannut millään tavalla sellaisiin henkilöihin jotka joutuvat elelemään työttömänä työn vähyyden vuoksi. Puhuin sellaisesta tilanteesta jossa työkelpoinen työntekijä lusmuaa velvoitteistaan eikä edes kuvittele koskaan hakevansa töitä syystä taikka toisesta. :D

   Elämä on totta tosiaan valintoja täynnä, ja voihan olla välillä ihan mukavakin nähdä muutakin maailmaa pikkukylän ympärillä! :) Miun Juuret ovat syvällä täällä Pohjois-Karjalassa Joensuun ja Rääkkylän ympärillä, joten olisi kyllä itsellenikin ihan virkistävää kokeilla omia siipiään muuallakin Suomessa tai ulkomailla. Onhan tuota elämää vielä onneksi jäljellä, eikä ole kiveen kirjoitettua että täytyisi elää elämänsä normien mukaan: mies, lapset, punainen mökki, koira ja farmari-auto. :P

   Poista
 17. Nää sun videot on nii ihania ja muutenki :3 Symppis ♥
  Oot pelottavan samanlainen, aina kun sanoit uuden jutun, lähes joka kerta sain vilunväreitä kun tajusin että "Juu, kyllä, sama vika.." :D Hihi, meillä on takka joka on lähes jokapäivä päällä, ja se lämpö tulee seinän läpi miun vaatehúoneeseen c: Ite ainakin istuskelen siellä ja fiilistelen sitä lämpöä c:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi hitsi, oon kyllä vähän kateellinen tuosta takasta! ;) Oon melko varma että mie tosiaan perustaisin sellaisen pienen pesän takan reunustalle tahi sellaisen päälle, jos saisin moisen lämpöpesäkkeen omaankin asuntooni.
   Niin, ja kivaa löytää samanhenkisiä ihmisiä!

   Poista
 18. Näitä sun videoita on aina niin ihana katella :) Ei haittais vaikka nää oiski jonkin tunnin pitusia. Aina jaksaa kattoo.

  Mä en haluu mitään piilomainontaa, mut jos kävisit kurkkaamassa mun blogia niin oisin tosi ilonen :D

  little-stories-about-me.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, miusta taas tuntuu että videot venähtävät jonninjoutavan jorinan ja hölpöttämisen takia vähän liiankin pitkiksi.. :P

   Poista
 19. Harrastatko jotakin uhreilua?
  Mitkä on sun mielestä parhaimpia blackmetal bändejä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silloin kun työt eivät verota isoa osaa miun jaksamisesta, niin käyn spinningissä/ kesällä lenkkeilen :)

   Tykkään blackmetallin suhteen nykyään tuollaisesta vähän tunnelmallisemmasta, Summoning, Ajattara, Agathodaimon ym. Hyvin uppoaa myös Satyricon, Dimmu, Belphegor, Azaghal ym. Kun mie puhun ördemusiikista, se kattaa miun kohdalla kaiken metallimöykän viikinki/folkmetallista doomiin, trashmetalliin, indumetalliin,sinfoniseen, döödikseen ja blackiin. ^^

   Poista
 20. sinä se osaat pelastaa päivän. aina itku silmässä keksin kattoa sun yli positiivisia videoita ja yksinkertasesti täytyn elämällä :3 kiitti et oot olemassa, en tiiä miten jaksasin ilman noin ihanan aitoja ihmisiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siun kommentti piristi miun yötä ihan hirmuisesti. Valtavasti kiitoksia :)

   Poista
 21. Tuoo olen ajatellut värjätä hiuksiin sinisen osion ja ajattelin kysästä sulta neuvoa! Oliko se directionsin sininen hiusväri, jolla joskus värjäsit, hyvää? Pysyikö se kuinka kauan?
  Löysin myös jonkun postauksen, jossa selitit lisääväsi suoravärin sekaan goldwellin hoitoainetta niin teitkö sen myös sinisen värin kanssa? Niin ja ei sen varmaan ole väliä minkälaista goldwelliä se hoitoaine sitten on? :)

  kiitos jos jaksat vastata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Directionsin sininen on ihan ok, ei se mitenkään hirvittävän pitkään kestä mutta niin tuppaa olemaan monen muunkin sininsen värin kanssa. Laitan yleensä aina hiusvärin sekaan hoitoainetta joka ei sisällä silikonia, ihan vain sen vuoksi että värjäyksen jälkeen hiukset tuntuvat pehmeämmiltä ja väriä riittää paremmin koko päähän. Ei ole väliä onko hoitsikka Goldwelliä vaiko jotain muuta, myös muut merkit ovat ihan hyviä :)

   Poista
 22. vvvoooooi oli pakko tulla kommentoimaan koska rakastan vaa tuota murretta nii paljonnn ja noita siun rastoja! <3

  VastaaPoista
 23. Kuullosti nuo listasi hyvi paljo myös minulta :D Oon pitkän aikaa sitten jo todennut et me saatettas tulla hyvin toimeen keskenää ainakin mun puolelta :)
  Ootko tulos ny kevääl/kesäl Tampereen tykö keikoille?

  VastaaPoista
 24. mun on tähä alkuu aiva pakko sanoo että vaikutat iha mahtaval ihmisel! siis iha oikeestioikeesti. eksyin sun blogii iha vahingossa, katoin youtubest iha randomina videoita ja sit sun videot pomppas sielt ja ku katoin yhe kaks sun videoo nii ajattelin tulla iha tännekki kurkkaaa ! vaikutat niin semmoselta ihmiseltä et "kyl kaikest selvitää" ja semmone asenne mitä arvostan ite suuresti ihmisessä ja tuntuu et nykyää liia harval on semmone asenne et "eteenpäi sano mummo lumessa" :)oot selvinny anoreksiasta ja jos oikei ymmärsin nii myös tosi huonosta itsetunnosta (?) ja nyt jaksat iloita pienistäki asioista ! arvostan suuresti sinun luonteista ihmistä ! :) ja muutenki vaikka meillä on ihan päin vastanen tyyli niin silti näytät kyl upeel ja kaunis olet !

  VastaaPoista

Headbanging metal mayhem!

Käytän Special Effectsin tai Directionsin shokkivärejä.
.. Ja olen 168cm pitkä. :)
Värjään ja leikkaan hiukseni itse, en käy kampaajalla.