keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

LoistolöytöSimply Asbest! Aa, aivan mahtavaa.
En sano muuta kuin jotta löysin absoluuttisen täydelliset arkikengät täydelliseen hintaan! Aitoa nahkaa, tuliterät ja käyttämättömät, niittiyksityiskohdilla varustetut. Sydän itkee onnesta! Nyt kelpaa köpötellä kuralammikoissa ja rönttöstellä metsässä pelkäämättä että new rockin mussukat kuluisivat liikaa. Laput kiinni ja siinä killottaa hinta 44,95, Anttila ftw. Äiti oli bongannut nämä maiharit kirpparilta, ja pakkohan ne oli käydä sitten ostamassa. Kukkaro kepeni 10€:n verran. Vähän valjuhkothan nuo mininiitit ovat, mutta onneksi varastosta löytyy isompia ja räyhäkempiä tuunausta varten! Helppo homma! Nyt on vähän joutunut säästelemään vaatehankinnoissa, ja siitä syystä ostoksia ei ole tänne evil fateen niin miälettömästi siunaantunut kuin normaalisti. Myönnän, valmistujaisiin tilaamani asu oli aivan liian kallis. Mutta se on sentään täysin pvc:tä, ja pinkkiä sellaista!

Viimeisestä kuvasta tulee hassut Laibach-vibat. Ehkä juuri siitä syystä, että kyseessä on kuitenkin maiharit. =D

Tanz Mit Laibach

7 kommenttia :

 1. Haista kakka... :D Aikas täydelliset!

  VastaaPoista
 2. Hmm aito nahkaa? Mun kaveri osti kans Anttilasta (alennuksessa taisi olla) ihan samannäköset kengät! Eikä kyllä sillä ollut aitoa nahkaa.. sillä meni muutaman kuukauden jälkeen vetskari rikki toisesta kengästä ja toisessakin on jo aika pahana.. vaihto maksaa ihan kivasti, joten.. toivottavasti ei ole kyse samoista kengistä =/

  VastaaPoista
 3. Anni: Miäkin tykkään! :3

  Leena: On kyllä aitoa nahkaa, popoista löytyy nahkamerkinnät kengän sisältä. Vaikuttavat ihan kohtuullisen hyviltä poposilta yhden käyttökerran perusteella, mutta saapi nähä miten kestää rymyämistä! =D

  VastaaPoista
 4. HEII Mulla on just samat maiharit! Noi on niin huippelit!! :D

  VastaaPoista
 5. Hieno kirppis löytö etten sanois ;P

  VastaaPoista
 6. Samanlaiset hankin viime syksynä, nyt jo pinta rispaantunut/halkeillut piloille ja niitit irtoilleet yksi toisensa perään... :/ Ite kuiten maksoin noista sen täyden hinnan niin harmittaa vietävästi.

  VastaaPoista
 7. Laura: Jeii! Samiksia! ^3^

  Gothic: On kyllä kieltämättä. Harvoin teen kirppareilta yleensä minkäänlaisia löytöjä :o

  Anonyymi: Arrr! Ompa käynyt huono mäihä! :/ Toivottavasti nuo popot kestäisivät edes peruskulutusta miulla, tosin eipä tuo kulumakaan haittaisi kun römppäkengiksi ne hankin.

  VastaaPoista

Headbanging metal mayhem!

Käytän Special Effectsin tai Directionsin shokkivärejä.
.. Ja olen 168cm pitkä. :)
Värjään ja leikkaan hiukseni itse, en käy kampaajalla.