tiistai 5. huhtikuuta 2011

Vaatehaaste, day 2

Vaikkei nyt vietetäkään virallista "pukeudu punaiseen" - päivää, valitsin silti kakkospäivän haaste-asuun todellisen intohimon värejä. Punaisen ja mustan lyömätön yhdistelmä on yhtä sykähdyttävän kaunis kuin pinkin ja mustan symbioosi, tai ainakin melkein. Huomaan mielialassani selvän harppauksen kevän korvilla. Olen huomattavasti normaalia pirteämpi, käytän luonnostaan värikkäämpiä vaatteita, ja pvc pääsee takaisin jokapäiväiseen käyttöön. On autuutta sipsuttaa kaupungilla muoviin verhoutuneena, kun talvi ei röyhkeästi rajoita kauniiden materiaalien käyttöä!

Olkainten hauskat yksityiskohdat piristävät topin yksinkertaista muotoilua.

Myönnettävää on kuitenkin, että kärsin edelleen jonkinasteisesta asennevammasta punaista väriä kohtaan. Lip servicen candy apple red on värinä kuolattavan upea, suorastaan syntinen. En ole kuitenkaan vieläkään varma, näyttävätkö punaiset vaatteet sirkuspellemäisiltä pinkkien hiuksien rinnalla, liika värien käyttö on kuitenkin liikaa. Olen varmasti huono äiti punaisille vaatteille käytön vähyyden vuoksi, mutta en hylkimisestä huolimatta raaski luopua. Se riipii jo ajatuksen tasolla aivan vietävästi. Harmittaa hauduttaa näitä upeita Lip servicen ikivanhoja hotpantseja kaapissa, mutta minkäs teet. Arkikäyttöön ovat aivan liian häveliäät, ehkä jopa festarikäyttöönkin. Lupaan ja vannon, että ensi kesänä tepastelen nämä pöksyt jalassa vaikka se kuinka sopimatonta olisikin. Varmasti kääntyy muutaman limaisen sedän pää, ainakin niin voisi luulla kun nuo pöksyt ovat ihan olemattoman pienet. Hyi teitä.

Asun kaveriksi sopisivat sekä korkeavartiset saappaat, että myös siron naiselliset korkokengät. Jos kadut olisivat sulat (ja ulkona terassikeli) voisin sujauttaa jalkaani ilomielin nämä Fantasy shoesin valmistamat Lush- sipsuttimet.

taustalla soi:

VNV Nation- carry you

5 kommenttia :

 1. Oij, uppee toppi, ja nuo kengät... :O <3 Olkainten yksityiskohdat on kyllä uppeet, tekkeevät topista hiukka erilaisemman ^^

  VastaaPoista
 2. Ah, toi kangas *_*!

  Musta toi toppi ja kengät vois sopia esim, hopeen shokkiväritukan kanssa, pinkki ehkä vähän riitelee.. :) En tiiä sitten, jos haluat yhdistellä toisin nii siitä vaan!

  VastaaPoista
 3. Itseäni jotenkin häiritsee hirmusti punaisen ja pinkin yhdistäminen ja hylkäsinkin kaiken mahdollisen punaisen siksi aikaa kun mulla oli pinkkiä tukassa :D Mutta nuo vaatteet on silti ihanat :3

  VastaaPoista
 4. Vivian: Voi kiitos naikkosein! ^^ Miekin sytyn noista yksityiskohdista ihan täysillä, ja siitä syystä omistankin samaisen topin myös valkoisena.. tyksin!

  DeadlyDame: Samaa mie oon miettinyt tuon hiusvärin suhteen tosiaan.. hopeista yritin saavuttaa muutama kuukausi takaperin, mutta tästä pehkosta ei enää mustahopeaa saa edes tuhannella vaalennuksella :/ ennemmin tippuu kaikki viimeinenkin hamppuhius päästä, kuin vaalentuu ihan vitivalkoiseksi. möh.

  Anni: Sepä se, pinkki yhdistettynä punaiseen on melkeimpä sama asia kuin keltainen + oranssi. jopa vaikeampi yhdistelmä. Pinkki ja punainen ovat kuitenkin molemmat niin vaikeita ja voimakkaita värejä, että näyttävät parhaimmilta ihan sellaisenaan mustan seuralaisena.

  VastaaPoista
 5. On khyl pienet pöksyt. :) Sullahan pitää olla henkivartija mukana noiden kanssa ulkoillessa. :D

  VastaaPoista

Headbanging metal mayhem!

Käytän Special Effectsin tai Directionsin shokkivärejä.
.. Ja olen 168cm pitkä. :)
Värjään ja leikkaan hiukseni itse, en käy kampaajalla.