perjantai 25. helmikuuta 2011

Armoton Bile-soittolistaMie olen musiikin suhteen kaikkiruokainen, ja julkaisen tämän bilemusiikkia sisältävän "mainstream"-listan myös teidän tietouteenne. Jos kuulut genreuskovaisten joukkoon ja vihaat sydämesi kyllyydestä diskojytää, niin ei välttämättä kannata vaivautua. Armoton Bailulista tarjoilee kovimpia tanssittajia ja kipaleita, jotka maistuvat parhaiten muutaman kymmenen alkoholiannoksen jälkeen. Listaa pääsee koekuuntelemaan joko TÄTÄ linkkiä klikkaamalla, tai näppäämällä kuvasta. :) Party all night, never grow old and never die!

Mitä ootte mieltä, onko tälläset miun väsäämät spotify-listahommelit tyydytystä tuottavia, vai aivan suoraan perssiistä? :D

6 kommenttia :

 1. Aika kamalia :D mutta hauskoja! E-Type ja Snap nostattivat ihan kyyneleet silmiin, ah nuoruutta...

  Tällaisia listoja on kivaa selailla, en tyrmännyt edes Dr.Bombaytä ennenkuin olin biisiä vähän kuunnellut. Vaikken disco jytäämisen ystävä olekaan, niin niidenkin joukossa on hyviä biisejä. Ei kannata dissata mitään, mitä ei ole kokeillut!

  VastaaPoista
 2. Itsekkin kuuntelen hevistä aina ysäriteknoon,kaikkea mahdollistan laidasta laitaan ja laatimasi lista vaikuttaa monilta osin aika makoisalta biletyspaketilta ^_^!

  VastaaPoista
 3. Ei nää oo yhtää kamalia! :) itekki oon heavy metalin ystävä mut kyllä nääki menee :D mietin että saako tota listaa jotenki tallennettua omaan spotifyihin ku aina pitäs tulla täältä laittaa tää? :D
  -Reetta

  VastaaPoista
 4. Subscribe to playlist - tallentaa sellaisenaan ja antaa kunnian sille kelle se kuuluu. ^^

  VastaaPoista
 5. Tähän en oo vielä ehtinyt tutustumaan, edelliseen listaasi kylläkin. Miusta on tosi kiva, kun jaksat tehä näitä, otan ilolla vastaan! :) Tuttujen lisäks löyty lisäkuuntelun arvoisia uutuuksiakin, kiitos.

  VastaaPoista
 6. Natassja: Hehe! :D Pakko oli tunkea tuonne muutama puhkikuunneltu ikivihreä kipale, ihan vaan muistojen vuoksi. Bailatessa on mukava kuunnella menevämpää ;)

  Nanib: Kunnon bailut pystyyn ja lista soimaan! Näin mie teen ;)

  Reetta: Subscribe-nappulasta saat itellesi tuon listan tosiaan talteen, niin kuin Minya neuvoikin jo ennen minuu. Miekin kuuntelen enimmäkseen metallia/industrialia, mutta tosiaan, vaihtelu virkistää!

  S: Jeij! :) Hienoa, että ei ihan paskaa tulekaan niskaan.. Mie oletin että puolet lukijoista vihaa radiohittejä...

  VastaaPoista

Headbanging metal mayhem!

Käytän Special Effectsin tai Directionsin shokkivärejä.
.. Ja olen 168cm pitkä. :)
Värjään ja leikkaan hiukseni itse, en käy kampaajalla.