torstai 10. helmikuuta 2011

Dare to challenge Insanity?


Kaksi upeaa bloggaria palkitsi miutkin "The Versatile Blogger" - awardilla. Kyseessä on siis palkinto monipuolisesta bloggaamisesta. Ensin kerrotaan 7 faktaa ja jaetaan palkinto seittämälle monipuoliselle bloggarille. Mielettömän isot kiitokset DLA:lle ja Lady Carniwhorelle!
Elikkä..

1. Harrastan elämässäni paljon "kierrätystä" :D Myyn paljon vaatetta, ostan paljon vaatetta. Näin syntyy loppumaton kierre.

2. Mie olen ruisleipäperfektionisti. Möksähdän kunnolla jos kurkkua riittää ruispalalle ainoastaan 5 palaa, niitä pitää olla tasalukemana joko 3 tai 6! ja siististi rivissä, ei hujan hajan kiitos.


3. Psykoimmassa näkemässäni unessa silvoin ihmisen osiin isän ja äidin avustuksella. Lopuksi heitimme torson ja raajat söpösti roskakoriin jätesäkissä.

4. Äitini on yksi parhaista ystävistäni. Mom

5. Tajusin juuri eilen, että kulmakarvattomuus yhdistettynä kovaan paukkupakkaseen ja tuuleen = HELVETTI! *kiroamista ja äksyä tähän väliin* Kiistämätön fakta se vaan on, että pienikin karvatuhero lämmittää, ajellut kulmakarvat jäätyy samalla tavalla kuin sormet. Patentoin seuraavaksi kulmakarvalämmittimen.


6. Koulussa/töissä näytän aivan täysin eri ihmiseltä. Hiukset myssyn alla mytyssä, ei meikkiä, ei kulmakarvoja ja kruunauksena sexyt kokin vaatteet. UH, kyllä panisin ihteäni ja kovaa. Hassahtaneen martan näköinen luukki on porno jne.

7. Ensi keskiviikon tatuointiaika jännittää aivan saatanasti... .______________. !!
Lady Anarchy ja Vivian olivat tyrkänneet miulle myös mukavaisen "Gorgeous Blogger" - awardin. ^^ Paljon kiitoksia! Ideana on siis vastata kysymyksiin ja levittää tunnustusta muille upeille bloggaajille. Kaikki joille olisin tämän antanut, ovat jo omansa saaneet.. :( En kehtaa siis levittää ilosanomaa toiseen kertaan.


Milloin aloitit blogisi?
- Blogi on startattu näemmä 2009 huhtikuussa.. Kohta on taas vuosipäivät tuloillaa, jeij!

Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee?
- Kuten tekstien laadusta huomaakin, käsittelen pääasiassa materian tuomaa onnea, kenkiä, vaatteita, nettikauppoja, musiikkia.. Kaikkea 'goottimuotiin' liittyvää.

Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin?
- Evil fate eternity on ainut laatuaan, ainut yhtä pinkki, kenkäinen ja todellisen hullun materiahirmun kirjoittama! :D

Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?
- Alkuperäinen ideani oli yksinkertainen: more pics, less text. Idea kuitenkin hieman muovautui, ja aika äkkiä blogista tuli sellainen kuin se on nyt.

Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?
- Tarkoituksena olisi uudistaa ulkoasua pikkuisen, kovin isoa muutosta ei tule tosin tapahtumaan koska mie pidän yhä tästä nykyisestä layoutista. Ulkoasun puolesta vuodatin aikoinaan litratolkulla tuskan kyyneleitä!

3 kommenttia :

  1. nicee blog ; ) if u want follow me and write comment ;*

    VastaaPoista
  2. Ah täällä ilmottautuu toinen kokkiopiskelija, koulussa tunnen aina oloni vallan upeaksi, naiselliseksi ja katseita kerääväksi kokkivaatteissa ja -myssyssä <3 sympatiseeraan. Kiitokset muuten vielä ihanaisista vaatteista jotka sinulta ostelin ^^

    VastaaPoista

Headbanging metal mayhem!

Käytän Special Effectsin tai Directionsin shokkivärejä.
.. Ja olen 168cm pitkä. :)
Värjään ja leikkaan hiukseni itse, en käy kampaajalla.