sunnuntai 16. toukokuuta 2010

Ystävämme Arska



Järjettömästä kankkusesta huolimatta sain tänään tehtyä paljon hommia. Löhösin auringon alla miltei puoli päivää, ainakin useamman tunnin yhteen pötköön. Josko tähän kalpeeseen kananihoon sais ees pikkusen väriä. En kuitenkaan tavottele mitään solarium-juntin ihoa. Kieroa sinänsä, sillä toisaalta en haluaisi ruskettua yhtään. Kalpea iho on omalla tavallaan erittäin kaunis, mutta koska auringonotto kuuluu kesässä miun lempipuuhiin, rusketusta tulee väkisinkin jonkin verran. Tai sitten pitäisi shopata jostain aurinkorasva kertoimella 100. Eipähän kärventyisi.
Gangsterilätsä

Löysin pitkän etsimäni hatun paikallisesta "Muodin superliikkeestä" - Tokmannilta. Miesten osastoilta tekee useimmiten parhaat löydöt :D Pahishattu maksoi reilut 8€.



Ja lautojen välistä kasvoi kasveja. Interesting indeed.

Nyt kun ensimmäistä kertaa elämässäni meillä on puolivirallsesti oma piha, tulee myöskin pihatöitä tehtyä aiempaa enemmän. Ja se on kivaa! Oon varmaan hullu ämmä kun viihdyn haravan varressa tai kitkemässä rikkaruohoja. Rentouttavaa ja tehokasta hyötyliikuntaa. Makkaroille kyytiä-kampanja vois vaikka nyt epävirallisesti alkaa. Muutamat kukkaset vois ehkä istuttaa pihaa koristamaan + hankkia pari parviketussukkaa laatikkoon. Haravoidessa mieli virkistyy! Ja ohikulkevat autot saavat nauttia bikineissä hyppivästä puutarhurista ohi ajaessaan. Live porn. eiku..

5 kommenttia :

 1. voi yhen kerran sun kanssas. elä paa mittään bikinikuvia ku alkaa vituttaa :D

  VastaaPoista
 2. Sullako makkaroita? En näe :D Terveisin "tissien mukana ne tulee"

  VastaaPoista
 3. Heta: Ei miun bikinikuvissa mitään ihmeellistä oo 8D tavallisia makkara-herutuksia.

  Foxie: Haha :D no eihä maggaroita selällään kenelläkään näy. Ei tuota ylimäärästä mitään ylettömän isoo määrää ole, mut oishan se ihan kiva mahtua välillä entisiin vaatteisiin sisälle :P

  VastaaPoista
 4. Omnom hardyt!
  Jos olisin biksukunnossa haluaisin ehdottomasti,ehkä sit ens kesänä :D

  VastaaPoista
 5. Hardyt on kyllä cool! Eihä siihen bikinien käyttämiseen bikinikuntoa tarvihe, kyllä mieki käytän näitä vaikka oonki maggara >: D

  VastaaPoista

Headbanging metal mayhem!

Käytän Special Effectsin tai Directionsin shokkivärejä.
.. Ja olen 168cm pitkä. :)
Värjään ja leikkaan hiukseni itse, en käy kampaajalla.