sunnuntai 30. toukokuuta 2010

Minä en taivu, EN!YEAAAH! Pääsin pitkästä aikaa jamittelemaan Turmion Kätilöitä. Viimekertaisesta keikasta olikin jo noin puolisen vuotta aikaa. Kellarin päätöskeikka oli kyllä yksi parhaista Turmareiden keikoista aikoihin! Meininki oli kyllä melkosta, ja etenkin yleisöstä bongatun random-heebon kidutus lavalla oli kyllä tälläsen sadistin mieleen. :D Selkää raavittiin terävillä ruuveilla jne. AH! Oisko vapaaehtoisia kidutettavia? >:D Ainuana miinuksena ehkä se, että joku vitun idiootti heitti siellä pitissä miun niskaan kaljaa. Haistakaa kaikki vittu, jotka juomia toisten päälle heittelette. >:( Haisin illan päätteeksi erittäin hemaisevalta varmasti. Hiukset kastuivat vesisateessa, pitissä hiki virtasi ja sitten siihen päälle vielä ne kaljat niskaan. Oh yeah baby. Aika miehekäs aromi.


Hairahdin. :D En yleensä ikinä osta keikoilta bändien oheistavaraa, mutta tässä paidassa (harvinaista kyllä) on sanoma kohdallaan. Olen parisuhteessa se hallitseva osapuoli, Aina. Sadistinen ja dominoiva luonne. Mies on alistuva osapuoli, joko suostuvaisesti tai väkisin.

Hakkaa marssi, tuhoa raivaa
Minä käsken sinä uskot

Asento
Kyykkyyn
Ylös
Paikka
Istu
Maahan
Alas
Kuuntele
Rukoile armoa anele polvistu ja kätesi ristiin laita
Kurjat uskottomat kuristuvat eikä usko teitä tahdo mukaan

9 kommenttia :

 1. Samanmoinen hemaiseva kohtalo on minulla ollut parillakin Kätilöitten keikalla. Nykyään olen oppinutkin ettei hiuksia toinna laittaa juuri mitenkään ja meikkikin kannattaa olla mieluummin vedenkestävää, koska kaljan ja hien lisäksi usein lentää myös vettä yleisöön.
  Harvoin iltaa tointaakaan sitten lähteä jatkamaan ainakaan niihin "paremman väen paikkoihin". :D

  Ja tähän loppuunhan ei voi kuin lisätä:

  "Minä tahdon, minä määrään
  Minä myrkyn suoneen lasken"

  VastaaPoista
 2. Onhan tuo ikävää kyllä, että hyvän bändin keikalla saa kaljaa niskaan. :( Mie sain niskaan reilusti yli puoli tuopillista kerralla, voit vaan kuvitella sitä mukavaa nihkeetä oloa mikä siitä seurasi. Kaljaa valui pitkin hametta, paitaa, hiuksia.. Joo ja vesihän se taitaa yleisin lentelevä aine olla useimmilla keikoilla :P Joskus laulajan suusta yleisöön sylkäistynä, joskus heitettynä lasista/pullosta. Yeij. Pitänee seuraavalla kerralla sonnustautua päästä varpaisiin pvc:hen niin ei haittaa jos kastuu.. ;)

  VastaaPoista
 3. Joo kyllä. Itellenikin on tuttua tuollainen. Tulee takaapäin niskaan ties minkä sortin juotavaa ja siinä sitten hyvästi tukka ja meikit. Tai kyllähän sitä saatetaan suoraan naamaankin sylkäistä, mikäs siinä.
  Joskus viime kesän festareilla sain silmääni/poskeeni sellaisen aika kookkaan räkäisen ja paskaisen klimpin. On se mukavaa :D.

  VastaaPoista
 4. Turmion kätilöt on loistava bändi 8) Ärsyttää nuo kaljojen heittelijät, pitäs joskus antaa takas päin, jotenki pahemmin >8)
  "Minä myrkyn suoneen käsken
  lihat irti luusta ruoskin"

  VastaaPoista
 5. Santsu: Joo, tuo on ehkä enemmän kun hieman vittumaista :( Vielä inhottavampaa on varmasti saada syljet naamalleen! Sellaselle sylkijä-nilkille pitäs antaa kunnon turpakäräjät prkl :D

  Annie: On se <3 ^^ Ja joo, itekki oisin kyllä varmaan (humalluspäissään..) pari valittua sanaa käyny laukomassa, jos oisin sen heittäjän sattunu huomaanaan. Perkeleen nilkit :D

  VastaaPoista
 6. OFC ostaisin pois jos jtn mielenkiintoista olisi tarjolla :D mulla taitaa olla pitkä lista kaikesta mitä kuuntelen esim. :DD

  VastaaPoista
 7. joo taija.ketola@gmail.com sinne voi paiskoa kuvia :D thanks !

  VastaaPoista
 8. HEY! Tulin vain ilmoittamaan, että uusi osoite on: http://hellobbox.blogspot.com/

  :>

  VastaaPoista
 9. Kenni: Kiitos ilmoituksesta! ^^ Pitääkin vaihtaa tuo stalkkailuosoite kirjanmerkkeihin, tuo siun päivityshommeli ei vieläkkään toimi =(

  VastaaPoista

Headbanging metal mayhem!

Käytän Special Effectsin tai Directionsin shokkivärejä.
.. Ja olen 168cm pitkä. :)
Värjään ja leikkaan hiukseni itse, en käy kampaajalla.