torstai 19. toukokuuta 2016

Live love laugh


 

Sitä tässä vaan, että näytin eräänä aurinkoisena päivänä hyvinkin paljon itseltäni ja samalla en sitten ollenkaan. Liekkö tuo puutarhassa vellova kukkaloisto ja mullassa myöriminen sekoittanut koko nupin mukkelis makkelis. Oon trimmannut puutarhaa nyt jo pari viikkoa miltei yhtäjaksoisesti, useamman tunnin päivässä. Tutuksi ovat tulleet niin pakkasen runtelemat kasvikaverit, kuin ah aina yhtä ihanat rikkariesatkin. Onneksi en ole joutunut sentään siunaamaan koko pihamaan kasvustoa manan maille, vaan eloonjääneitäkin löytyy. Täällä kukkivat niin kevätvuohenjuuret, valkovuokot kuin kevätkaihonkukatkin. Pihamme väriloisto pyllähdyttää miut persiilleen jokaisena keväänä. Niitä kukkia on vain yksinkertaisesti niin VALTAVASTI. Eikä tilannetta ainakaan helpota se, että tilasin kymmenisen minuuttia sitten uuden kukkapenkillisen verran kukkiloloita Viherpeukaloisilta. Hups.

Tänä keväänä pihamme kukat ovat olleet jotenkin sairaan nopeita. Hyvä että ehtii nuppuvaihetta näkemään, kun kukat jo rämpsyttelevät henkseleitään polleina. En ehtinyt edes haravaa hutaisemaan, kun valkovuokot herkesivät jo kukkimaan Sama pätee koivuihin. Missä vaiheessa nuo isot lehdetkin jo kasvoivat?! Silmät killissä saisi pihamaata ratsata, jotta huomaisi jokaisen mullasta ponnistaneen kasvin ja etenkin niiden eri vaiheet.Kuvissa näytän pelottavan boheemilta hipiltä kukkapaitoineen päivineen. Hiuksille ois tosin voinut tehdä jotain ennen kuvien räpsimistä, oha tuo nyt melkoinen takkukasa ja moppi villinä sojottavine suortuvineen.. Karu totuus valkeni vasta kun kamera pullautti kuvat kansioon hipiipi-nimiseen folderiin. Leikitään että se tuksu oli tarkoituksella boheemia. Huolettoman rentoa tiiätteks, sehän on vähän niinku in.
Muut otti taksin, John lennon. Lasit on ebaysta, mikäli pohditte kakkuloiden alkuperää. Veskan tuunasin itte, shaali on thriftattu kirppikseltä.Niin että do what makes your soul shine.

Tätä nykyä miusta tuntuu, että aurinkoisina päivinä miun kotini on pihalla kasvien ympäröimänä. Flower power, carpe diem, live love ja laugh. On se saatana työmaa, mutta on se myöskin vörtti.Hipit hepeneet vaatii hipit tripit biisit rinnalleen. 

Tässä näpytellessäni mietin, että olisiko järkevämpää dumpata blogi pelkästään täyteen kuvia ja jättää vuolaat avautumiset historian havinaan. Blogin kultavuosina kommenttoboksi suorastaan kihisi teistä seuraajista. Lukeeko näitä sepostelmia enää kukaan...?

EDIT: Tulipa muute vahva etiäinen että oon pohtinut samaa asiaa ääneen aiemminkin!

19 kommenttia :

 1. LUKEEE! Mutta kommentoi häpeällisen harvoin.... :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa että rohkenit kommentoimaan kuitennii tähän! :) <3

   Poista
 2. Kyllä täällä vielä blogiakin jaksetaan lukea!

  Ja tää hippigootti outfit on aika erikoinen mutta kyl sie sen näköjään saat toimimaan, ei uskois jos joku väittäis moisen onnistuvan ellei itse näkis todistetta. Ja nuo lasit, hianot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hippigootti oli itsellenikin aivan ventovieras tuttavuus. Ynnäilin vähän näitä rastoja ja laseja peilin eessä yhteen että ahaa- kyllä tästä jotain tulee :D

   Poista
 3. No ainakin mie luen ~:) Oon lukenut monta monta vuotta ja vasta nyt kommentoin *häpeää* Toisaalta hitaus ei oo kait häpeä? X) Sun vlogit on kyllä niin loistavia että ehkä ihmiset seuraa sitten nykyään Youtuben kautta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä blogit ovat tosiaan siirtyneet youtubeen. Kivaa kuitenkin että teksteillekin löytyy kuitennii silmäpareja!

   Poista
 4. Minä ainakin lukaisen kyllä tekstitkin, älä jätä sepustelematta^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa. <3 Ehkä mie sitten jatkan sepostamista!

   Poista
 5. Luetaan luetaan! Jokainen postaus sun blogista on tullut luettua sanalleen monen vuoden ajan, elä missään nimessä lopeta sepostuksia :) Ihanaa näitä on lukea ja kyllä täällä edelleen lukijoita löytyy, vaikka vähän epäaktiivista porukkaa saatetaan ollakin (ainakin omalta osaltani myönnän, et laiskuu iskee joka kerta kommenttiboksin kohdalla...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella kivaa kuulla että oot pysynyt messissä pidempäänkin! Ehkä ihmiset tosiaan laiskistuvat kommentoimiseen, sillä oon havainnut tämän kommenttiboksin sulkasadon myös muissakin blogeissa.

   Poista
 6. Lukkee lukkee ja mielellään lukkeekin! :)

  VastaaPoista
 7. Kyllä meikäläistä ainakin yhä kiinnostaa lukea teikäläisen kirjoituksia, vaikka yhtälailla teikän vlogejakin seurailee mielenkiinnolla. Niissä kirjoituksissa vaan on sellaista omanlaistaan tunnelmaa ja ainakin itse tykkäilen kuvien lomassa lueskella kuulumisista sun muista ajatuksista.

  Suorastaan harmittaa, kun tuntuu että vielä vuosi pari sitten oli vaikka kuinka monta bloggaajaa seurattavana, mutta tässä lähivuosina on tapahtunut jokin alternative blogien lakastuminen, postaukset on vähentyneet huomattavasti, sisältönä on pelkkiä kuvia, blogi on siirtynyt vlogiksi tai kirjoittajat vain katoavat hiljaisuuteen ja blogi "kuolee" pois.

  Liekö sitten blogin seuraajista enemmistö siirtynyt YouTuben puolelle seurailemaan ja kommentoi ahkerammin sitten siellä, kun sisältö päivittyy useammin? Itse ainakin sinnikkäästi tiirailen kumpaakin puolta aina uusia vlogeja ja pidempiä blogisepustuksia odotellessa :)

  VastaaPoista
 8. Luen edelleen, harvemmin vaan kommentoin. :)

  VastaaPoista
 9. Luen! Ja jatka vaan samaa rataa ja avautumiset on just hyviä! Kiva kun postaukset on aina erilaisia. Hyvin muuten sopii toi kukkapaita tuohon lookiin :) Ei ees rävähdä silmiin vaikka onkin kukkapaita :D

  VastaaPoista

Headbanging metal mayhem!

Käytän Special Effectsin tai Directionsin shokkivärejä.
.. Ja olen 168cm pitkä. :)
Värjään ja leikkaan hiukseni itse, en käy kampaajalla.