maanantai 4. huhtikuuta 2016

Oon takkutukkaJos elämässä pitäisi tehdä exeltaulukko kaikista niistä asioista, jotka haluaa tehdä ennen kuolemaansa, saisin laittaa yhden rastin ruutuun. 

✔ Ota takut

Tiesin jo 15-kesäisenä haluavani rastat omista hiuksistani. Nyt, miltei kymmenen vuotta myöhemmin olin kai riittävän "kypsä" ja riittävän kauan näitä pötkylöitä harkinnut, kun tuntui ettei enää tarvinnut epäröidä päätöksen kanssa hetkeäkään. Eräänä päivänä omia wanhoja hiuslisäkkeitäni hypistellessä se vain valkeni, että ei helvetti, mie haluan pinkkimustat rastat.
Rakastan näitä pitkiä, hassuja, törröttäviä, vallattomia hiuksiani. Huolettomuus on kai se avainsana jota tässä kohtaa mutustelen. Huonot hiuspäivät olivat aiemmin melkolailla vakioasiakkaita elämässäni, mikäli kuiturastojen täytteisiä päiviä ei tähän kastiin lasketa. Päässäni valtoimenaan velloneen sulkasadon ansiosta puoli päätä on saanut kokea melkoista myllytystä, kaljusta siiliin, takaisin kaljuun ja takaisin siiliin. Ja sitten siihen vitunperkeleen ärsyttävään hiusvaiheeseen, jossa ylikasvahtanutta kananpersetukan takaraivon mittaista sivusiiliä saa joka aamu koettaa liiskata päänmyötäisesti geelipurkkia kopeloiden. Tämä kaikki effortti vain todetakseen, ettei se puolimittainen siili asetu vaikka kuinka sukisi. Pyörteiden ansiosta se sojotti silti minne sattuu ja eli omaa elämäänsä. Naurattaa ajatella, kuinka monta päivää oon uhrannut elämästäni vitun mättämiselle ihan vain sen takia kun kampaukset ja haivenet eivät vain suostu asettumaan.Videolla ja kuvissa rastat näyttävät yhtä kirkkailta kuin ne ovat todellisuudessakin.
 Neonväriöverikirkkaan pinkkimustat.


8 kommenttia :

 1. En tiedä jäikö vaan kuulematta vai jätitkö mainitsematta, mutta paljonko takutus maksoi Locksterilla? Tai jos et halua sanoa tarkkaa summaa, niin hintahaarukka mitä niillä yleensä maksaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsekkaas Locksterin nettisivuilta! :) Sieltä löytyy kaikkien takutusten hinnat.

   Poista
 2. Oi miten ihanat takut! Mäkin on jo monta vuotta halunnut omista hiuksista takut päähän ja kuukaus sitten mun unelma toteutu! Mä oon myös niiiiin onnellinen takuistani! Ei tarvii enää syvemmin pohtia miten laittaa aamulla hiukset :D Tässä on nyt ettimässä koruja takkuihin, tiiätkö mitään hyvää nettikauppaa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikäli et oo vielä tsekannut Etsyä, niin suosittelen sitä! :) Sieltä löytyy kyllä makeita helyjä.

   Poista
 3. Kun pyörähät niin tuolla takaraivon/päälaen puolella näkyy tuommosia.. noh, kohtia missä päänahkaa näkyy enemmänkin, niin saatko peitettyä ne jotenkin tai tuleeko hiukset jotenki sopivasti eteen ettei ne näy? Vai asettuuko pötkylät vielä paremmin että ne häviää? :)

  ps. ei kyllä yhtään auta omaa rastakuumetta kun hankit noin hienot pötkylät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuoreissa rastoissa nuo läikät näkyvät miun mielestä selkeämmin, kuin sellaisissa jotka ovat keikkuneet päässä pidempään. Sama homma kuiduissakin ainakin miulla. :) Itelläni on tosin päässä yksi valtava pyörre, joten se ohjaa fledaa vähän miten sattuu ja edesauttaa noiden 'kaljujen' läikkien erottumista kaikissa hiustyyleissä.

   Poista
 4. Noi sun takut on vaan niin ihanat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äläpä! Ja niin helppohoitoiset että.

   Poista

Headbanging metal mayhem!

Käytän Special Effectsin tai Directionsin shokkivärejä.
.. Ja olen 168cm pitkä. :)
Värjään ja leikkaan hiukseni itse, en käy kampaajalla.